Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Najoblubenejsi hrac NBA !
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 13 Apr 2008, 20:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

theBliZZard napísal:
Drago ak niekto dava 30 bodov na zapas dalo by sa povedat tak ze "prv vidi body a az potom prihravky"... nie ze je sebec (sebec ako, ze mu ide iba o seba a ostatni su len do poctu) Smile Kobe ma najviac vystrelenych striel v celej NBA. Myslim ze je to normalne, kazdy strelec, team leader, ak chce davat body, musi si vystrelit tych svojich 17 - 20 striel, aby sa dostal na tie svoje body, ktore od neho kazdy ocakava. Tymto vobec nechcem Kobeho znehodnocovat prave naopak, podla mna v NBA momentalne nie je hrac, ktory by dokazal triafat take strely ako triafa Kobe. Ale urcite si o nom nemyslim ze je strelecky sebec, ale ked chce davat body tak musi to brat na seba.

PS: aby si sa nechytal statistik, LeBron ma v priemere vystrelenych viac ako Kobe. Tak, ci tak... Spurs Ruleez Very Happy
Lol tak o com akoze je tento tvoj post Smile snazis sa mi oponovat, alebo so mnou suhlasis Very Happy neviem sa z toho vysomarit. No blizzard ak mas Galaxie Sport tak dnes uvidime ci Lakers rulez alebo Spurs rulez Smile Ginobili je uplne out s formou, hehe Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
theBliZZard
Light Star
Light Star

Založený: 25.01.2005

PríspevokZaslal: 13 Apr 2008, 21:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hej no tazko sa to vysvetluje ako som tom myslel Smile asi tak ze ked hrac chce davat body tak musi vela strielat, ale to este neznamena ze je sebec, tym som narazal na to, ze si pisal ze ludia z neho robia sebca. K dnesnemu zapasu, sa tesim uz cely tyzden, ale Manu nie je out z formy, ale injury, takze najskor nebude hrat :'( a podla mna cele San Antonio je dajako out z formy celu sezonu Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 13 Apr 2008, 21:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja to dnes vidim na Lakers ( ako inak Smile ) Zdolali Hornets, myslim ze Spurs nie su o tolko tazsi, este k tomu bez najlepsieho strelca. Ak sa bude darit Kobemu a Pauovi niet sa co obavat. Inac ako to vidis na MVP ? Smile

k+

Chris Paul - bleeee Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
theBliZZard
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 13 Apr 2008, 21:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja to tiez vidim na Lakers (radsej prehrat teraz ako v playoff Smile ). Ale sa tesim na suboje Bowen-Kobe, Duncan-Gasol. Dufam ze bude dobry zapas, takmer playoff zapas kedze sa idu bit o prve miesto. A MVP. No pre mna je MVP jednoznacne Chris Paul.

/no mne sa Chris Paul velmy paci, dokonaly tvorca hry pre mna Smile a ked si pozries statistiky Nash-a v sezonach ked dostal MVP a statistiky Paula v tejto sezone, tak je to jasne. Aj ked v MVP hlasovani nejde ani tak o statistiky... a Nash mal okolo seba uplny iny team aky ma okolo seba Paul.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
TheTruth
Light Expert
Light Expert

Založený: 02.11.2007

PríspevokZaslal: 13 Apr 2008, 21:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Paul je asi ejdnoznacny MVP, bez neho by New Orleans neboli tam kde su...jednoducho robi spoluhracov lepsimi a to je podla mna definicia MVP...on si to zasluzi...inak dnes je najzaujimavejsi zapas jednoznacne Houston Denver...tam ide o vela...ja ako fanusik Golden State len dufam ze Denver prehra Very Happy aj ked mam celkom rad aj denver ale GSW je srdcovka:D
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 16:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zabudnite, Kobe is the MVP ! Ano, ano ocakavam odpovede typu vsak ma Gasola a Odoma, a bla bla bla. Chris Paul ma okolo seba najdolezitejsi faktor timu a tym je David West, bez neho by neboli Hornets tam kde su + ked sa prida Stojakovic ci Chandler, Hornets su velmi silny tim a kecy ze sa vypracovali z nicoho su uplne nezmyselne

The Truth: Prosim ta, kto si moze MVP viac zasluzit ako Kobe Bryant ? Smile si robis srandu, Paul je tretiu sezonu v lige, Bryant 11., myslim ze to vsetko co spravil pre Lakers si to zasluzi omnoho viac
Návrat hore
theBliZZard
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 16:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Len skoda ze MVP sa neudeluje za celkovy prinos teamu Smile Samozrejme Kobe si to zasluzi tiez, hra iny styl baketbalu ako po minule roky, netlaci sa az tak do striel a hra viacej pre team, to je pravda. Ci bude Kobe, alebo Paul, mne je to jedno budem spokojny tak ci tak, hlavne nech Spurs vyhraju titul (aj ked najskor vypadnu uz v prvom kole Crying or Very sad ) A mam takeho tusaka ze tohto roku to daju naozaj Kobemu, ved Paul ma este cas Smile
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 16:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tiez si myslim, za celkovy prinos do NBA si Kobe zasluzi MVP, inac bola by haluz keby dokazal Lakers doviest k titulu a ziskat aj MVP Finals Smile ale to je este daleka buducnost Smile
Návrat hore
Pilifo
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.10.2007

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 16:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kobe si to jednoznačne zaslúži! Ako spomínal Drago, je to stálica a už niekoľko sezón tvorí výsledky Lakers iba on! No a čo, že nehrá veľmi tímovo? Donedávna tam mal takých spoluhráčov, že mohol akurát s Odomom za niečo stáli Smile MVP to Kobe Bryant! Razz
Návrat hore
theBliZZard
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 17:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pilifo neviem ako ty, ale ja som si nevsimol ze by Lakers v poslednych rokoch (mimo tohto) dosahovali nejake dobre vysledky. Kobe MVP ano, mozno, ale nie jednoznacne. Nemam rad ked to niekto takto formuluje Smile Jednoznacne je 6th Man Award Smile Btw. tato tema by sa mohla premenovat na NBA(vseobecne).

Drago napísal:
om velmi zvedavy ci bol pre teba Paul MVP celu sezonu
Po prvom zhliadnuti Chrisa Paula, este ked nebol v NBA a videl som ho ako nadejny No. 1 pick v drafte som povedal ze tento borec bude do 5 rokov MVP, takze aj preto by som bol rad, ze som sa nemylil Smile a Lakers je uz pre mna isty leader West-u...

TheTruth - porovnavat Radmanovica so Stojakovicom je vazne utopia Smile
Návrat hore
TheTruth
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 17:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

mne kobe nevadi...ale uvedomte si prosim ze MVP nie je o veku!!! ano...urcite aj to budu brat do uvahy...ale vobec nemusia...cisto teoreticky by MVP mohol vyhrat novacik...nikde to nie je zakazane...nepopieram ze kobeho prinos NBA je obrovsky a uz teraz je HallOfFamer...ale MVP je o jedenj sezone...a nie o celom prinose za karieru...pre mna je to toho roku MVP Paul...a tak ako on ma Westa ma kobe odoma, tak ako on ma chandlera ma kobe gasola a tak ako on ma peju kobe ma radmanovica...cize timy maju podobne...nic proti kobemu, uplne milujem jeho hru ale pre mna osobne je toho roku jednoducho MVP CHRIS PAUL!
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 17:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Temu o NBA som zalozil uz aj ja je tu takze ak chcete, mozme prispievat tam.

THE TRUTH:

Porovnavat hru Radmanovica s Stojakovicom je utopia. Samozrejme, MVP je o jednej sezone, ale kto bude po zakl. casti lider konferencie ? Asi Lakers, ale je to velka pravdepodobnost, aj ked asi s rovnakou bilanciou ako Hornets ale predsa a prave tam sa bude IMHO rozhodovat. Som velmi zvedavy ci bol pre teba Paul MVP celu sezonu alebo si sa raz priklanal na stranu Bryanta, Jamesa, Howarda ci Garnetta. Pretoze ak beres do uvahy celosezonne vysledky, Bryant je jasny
Návrat hore
OdinHel
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 16.02.2008

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 17:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

...pre mna vzdy bol a bude Alan Iverson best...
...dajte to dpc panovi Bryantovi! AA
Návrat hore
TheTruth
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 19:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Drago napísal:
Temu o NBA som zalozil uz aj ja je tu takze ak chcete, mozme prispievat tam.

THE TRUTH:

Porovnavat hru Radmanovica s Stojakovicom je utopia. Samozrejme, MVP je o jednej sezone, ale kto bude po zakl. casti lider konferencie ? Asi Lakers, ale je to velka pravdepodobnost, aj ked asi s rovnakou bilanciou ako Hornets ale predsa a prave tam sa bude IMHO rozhodovat. Som velmi zvedavy ci bol pre teba Paul MVP celu sezonu alebo si sa raz priklanal na stranu Bryanta, Jamesa, Howarda ci Garnetta. Pretoze ak beres do uvahy celosezonne vysledky, Bryant je jasny
az taka utopia porovnavat ich hry nie je...su si dost podobni...aj ked je pravda ze peja je lepsi Wink paul bol pre mna lepsi celu sezonu...od zaciatku sezony uz po par hrach sa mi zdala hra hornets velmi atraktivna a zasluhu na tom mal hlavne paul so svojimi pasmi a jednoznacne robil svojich spoluhracov lepsimi...je to naozaj tazke urcit a tiez sa priklanam k nazoru ze kto vyhra zapad toho bude MVP...aj ked treba uznat ze NO ma tazsiu diviziu ako Lakers..ved okrem NO su tam San Antonio, Houston a Dallas...a Lakers maju iba Phoenix a dajme tomu aj Warriors...
Návrat hore
blaydy-036
Amateur
Amateur

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 19:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vybrat najlepsieho hraca tohtorocnej sezony je utopia. Very Happy Jednosucho sa to neda. Vzdy je to len o konkretnych subjektivnych postojoch.
Neviem, osobne by som dal MVP Lebronovi, alebo spominanemu Paulovi, uvidime este ako sa kto vyprofiluje v Play Off.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Strana 6 z 8

Prejdi na: