Nakupovanie s nežnými polovičkami
nakupovanie zo zenskou je sranda a otvori ti to oci...ja som zacal vidiet detaily ake som dovtedy len svojimi ocami nevidel...no dobre ked pozeras na ciske tricko za 150 Sk tak vas na to moze pozerat aj 50 a nic
ale ked je to nieco komplikovanejsie ako su napr vecerne saty...alebo ci sa golier kolesi bude hodit k obleku a pod...treba vyskusat 
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
No priteľku síce nemám, ale s babami chodím na nákupy veľmi rád... sám rád nakupujem alebo len tak checkujem tovar, veď treba mať prehľad čo si kúpim nabudúce
.. takže žiadne problém s tým viachodinovým maratónom nemám.. pokecáme, zabavíme sa (bo ja blbnem všade aj v obchodoch haluzím, aj na ulici všadeee
) takže nakupovanie je strašná zábava... teda aspoň pre mňa... baby sú rady keď ich má kto ohodnotiť, a k tomu zistíte vkus tej ktorej baby, čo sa jej páči a tak... je to super,takže baby ak chcete nakupovať stačí mi zavolať bude mi potešením 
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
ja zo srdca neznášam nakupovanie.. všeobecne.. ani kondómy sa mi nechce ísť kúpiť .. tak si predstav koľko síl ma musí stáť ked idem do obchodu s nejakou holku čo pochodí celé mesto len aby si niečo vybrala (podotýkam že penaženku ani zo sebou nemá - to znamená že vie že nič nekúpi) ale aj tak pfff a tie otázky niesom v tom tučná? hodí sa mi ale tam bolo krajšie a joooj ide ma roztrhnúť s toho
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Re: Nakupovanie s nežnými polovičkami
možno ťa prekvapím ale ja veľmi rad chodim na nákupy s priateěkov. Neviem prečo ale tak som rad keď jej možem poradiť ... a možem aj pri tom ovplivniť v čom ju chcem vidieť a v čom nie..[email protected] napísal:Otázka pre pánov. Aké máte skúsenosti, keď sem-tam skočíte na nákup so svojou holkou?? Tak moja je taká, že mi ide poraziťZ jedného obchodu sú dve a ... . A každú jednu vec si musí obzrieť!! Som zvedavý na vaše odpovede, páni, prípadne dámy. Nie, žeby som sa sťažoval
-
dew6
Light Star
Radím sa medzi "nežné polovičky" a mám pocit, že nakupovanie so mnou je aj zábava...jediná chybička je v tom, že keď si idem niečo kúpiť, potrebujem, aby ma niečo oslovilo...jednoducho len tak pozerám a čakám, že niečo na mňa "vykríkne" :"Hej! To som ja!"...
no veď sa stačí opýtať mojej hojkoidnej polovičky...
No a čo sa týka body25, klobúk dole a skús týmto prístupom nakaziť aj ostatných uhundrancov
No a čo sa týka body25, klobúk dole a skús týmto prístupom nakaziť aj ostatných uhundrancov
-
Grosay
Star
body25, kolko ste uz spolu? Aj mna to z pociatku bavilo. Bol som stastny, ked som mohol byt s priatelkou. No ale casom to omrzelo. Momentalne som radsej, ked chodi nakupovat (oblecenie) s niekym inym. Akoze potraviny, to je ok, bo si tam mozem kupit aj ja nieco. No a pravdaze tie dostane napisane na listku, takze to nie je ziadne hladanie "toho praveho".
Takze tymto som vyvratil domienku dew6
prepac zlatko, ale uz sme si to povedali 
Takze tymto som vyvratil domienku dew6
no chodime spolu bude 11 mesiacov v piatok. neviem mozno aj mna to casom prejde ale nemyslim si to velmi rad s nou chodim a pomaham jej vybrat ... alebo poradit aspon..Grosay napísal:body25, kolko ste uz spolu? Aj mna to z pociatku bavilo. Bol som stastny, ked som mohol byt s priatelkou. No ale casom to omrzelo. Momentalne som radsej, ked chodi nakupovat (oblecenie) s niekym inym. Akoze potraviny, to je ok, bo si tam mozem kupit aj ja nieco. No a pravdaze tie dostane napisane na listku, takze to nie je ziadne hladanie "toho praveho"
tak vidite.. skor ju to prejde ako mna.. co narobim ked cem si kupit poriadnu vec a nie len tak hoci co..pancuska26 napísal:istoze ta to prejde:D...skor mna....ked mal kamos narodky chodili sme po obchodoch asi 2 a pol hodky a nkoniec sme mu kupili taku somarinu v prvom obchode,v kt.sme boli...
body25:spolieham sa na teba ze sa ukazes v sobotu v Optime...
-
pancuska26
Expert
istoze ta to prejde:D...skor mna....ked mal kamos narodky chodili sme po obchodoch asi 2 a pol hodky a nkoniec sme mu kupili taku somarinu v prvom obchode,v kt.sme boli...body25 napísal:no chodime spolu bude 11 mesiacov v piatok. neviem mozno aj mna to casom prejde ale nemyslim si to velmi rad s nou chodim a pomaham jej vybrat ... alebo poradit aspon..
body25:spolieham sa na teba ze sa ukazes v sobotu v Optime...
edit 1 : no tak som naoozaj rada,ze nenakupujes velmi casto