Nakupovanie s nežnými polovičkami

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

nakupujem s nou len pod podmienkou ze sa mi ukazuje v kabinke prezlecena do noveho a aj do veci co jej vyberiem ja (sem-tam nieco odvaznejsie) :twisted:
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

nakupujem rada ked plati niekto iny... :lol: ..ale nie..nakupovanie je celkom sranda a zo svojov polovickou tiez... :oops: ze zlatko??..heh... pozeram len to co sa mi paci...a co mi treba..lebo potom to trva dlho...ale niekedy su chalani horsi jak baby a vyberaju este viac.....vlastne skusenosti... :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

zatial som moznost moc nemal neviem ci by ma tam chcela alebo nie nejako sme to nerozoberali :) tak ale skusit preco nie
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

nakupovanie zo zenskou je sranda a otvori ti to oci...ja som zacal vidiet detaily ake som dovtedy len svojimi ocami nevidel...no dobre ked pozeras na ciske tricko za 150 Sk tak vas na to moze pozerat aj 50 a nic :D ale ked je to nieco komplikovanejsie ako su napr vecerne saty...alebo ci sa golier kolesi bude hodit k obleku a pod...treba vyskusat :wink:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

No priteľku síce nemám, ale s babami chodím na nákupy veľmi rád... sám rád nakupujem alebo len tak checkujem tovar, veď treba mať prehľad čo si kúpim nabudúce ;-).. takže žiadne problém s tým viachodinovým maratónom nemám.. pokecáme, zabavíme sa (bo ja blbnem všade aj v obchodoch haluzím, aj na ulici všadeee :-P) takže nakupovanie je strašná zábava... teda aspoň pre mňa... baby sú rady keď ich má kto ohodnotiť, a k tomu zistíte vkus tej ktorej baby, čo sa jej páči a tak... je to super,takže baby ak chcete nakupovať stačí mi zavolať bude mi potešením ;-)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

skaner napísal:mne to neprekáža chodiť s ňou po obchodoch
sadnem na najbližšiu lavičku (k ostatným čakajúcim) a pohoda
ak si vyberá spodné prádlo tak idem aj ku kabínkam :P
Ja aj do kabinky
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

hmmm Mno este som nebol..ale musim vyskusat..moze to byt zaujimave :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

je to len nakupovanie ale je to parada...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja zo srdca neznášam nakupovanie.. všeobecne.. ani kondómy sa mi nechce ísť kúpiť .. tak si predstav koľko síl ma musí stáť ked idem do obchodu s nejakou holku čo pochodí celé mesto len aby si niečo vybrala (podotýkam že penaženku ani zo sebou nemá - to znamená že vie že nič nekúpi) ale aj tak pfff a tie otázky niesom v tom tučná? hodí sa mi ale tam bolo krajšie a joooj ide ma roztrhnúť s toho
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nevim take to klasicke ze handry som este s polovickou nenakupova a ani by am to asi nebavilo ... ale veeeelika sarnda ked isla kupovat darcek mame :-) ... alebo ked sme isli kupovat nejaku flasku :-P ...

.. takze myslim ze bezen nakupy sa daju zniest ale inak neveim neviem ...
body25
Light Expert
Light Expert

Re: Nakupovanie s nežnými polovičkami

Príspevok od používateľa body25 »

[email protected] napísal:Otázka pre pánov. Aké máte skúsenosti, keď sem-tam skočíte na nákup so svojou holkou?? Tak moja je taká, že mi ide poraziť :-) Z jedného obchodu sú dve a ... . A každú jednu vec si musí obzrieť!! Som zvedavý na vaše odpovede, páni, prípadne dámy. Nie, žeby som sa sťažoval :D
možno ťa prekvapím ale ja veľmi rad chodim na nákupy s priateěkov. Neviem prečo ale tak som rad keď jej možem poradiť ... a možem aj pri tom ovplivniť v čom ju chcem vidieť a v čom nie..:) :twisted: a keď nakupujem ja tak tiež mi poradi ona čo sa jej pači a čo nie... ale myslim si že ona somnou nevydrži nakupovať dlho :D lebo ja som veľmi vyberavy na oblečenie.. neoblečiem si hoci čo.. len to čo sa mne pači .. nemyslim nejake značky alebo tak ale musi to mať niečo čím ma to osloví.. :D :D no uvidime.. ako to zvladne :D či jej nebudem liezť na nervy
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Radím sa medzi "nežné polovičky" a mám pocit, že nakupovanie so mnou je aj zábava...jediná chybička je v tom, že keď si idem niečo kúpiť, potrebujem, aby ma niečo oslovilo...jednoducho len tak pozerám a čakám, že niečo na mňa "vykríkne" :"Hej! To som ja!"... :oops: no veď sa stačí opýtať mojej hojkoidnej polovičky...

No a čo sa týka body25, klobúk dole a skús týmto prístupom nakaziť aj ostatných uhundrancov :happyrespect:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

body25, kolko ste uz spolu? Aj mna to z pociatku bavilo. Bol som stastny, ked som mohol byt s priatelkou. No ale casom to omrzelo. Momentalne som radsej, ked chodi nakupovat (oblecenie) s niekym inym. Akoze potraviny, to je ok, bo si tam mozem kupit aj ja nieco. No a pravdaze tie dostane napisane na listku, takze to nie je ziadne hladanie "toho praveho".

Takze tymto som vyvratil domienku dew6 :D prepac zlatko, ale uz sme si to povedali :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

nakupovanie je fajn :) aj ja si nieco potom kupim ale nemam rad len take nezmyselne statie v obchode a hladenie na dve tricka ,lebo sa nevie rozhodnut ktore je krajsie a nakoniec aj tak kupi obe :roll:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

tak pani. Dnes som asi zlomil rekord, behali sme s priatlekou po obchodoch 6 a pol hodiny...ako nohy si necitim a chrbat tiez....
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

no ja som baba...ale ja nakupovanie z duse nenavidim :smt009
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tomPD napísal:tak pani. Dnes som asi zlomil rekord, behali sme s priatlekou po obchodoch 6 a pol hodiny...ako nohy si necitim a chrbat tiez....
a penazenku si citis este? :D alebo sa stensila natolko ze mas problem nahmatat
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

Grosay napísal:body25, kolko ste uz spolu? Aj mna to z pociatku bavilo. Bol som stastny, ked som mohol byt s priatelkou. No ale casom to omrzelo. Momentalne som radsej, ked chodi nakupovat (oblecenie) s niekym inym. Akoze potraviny, to je ok, bo si tam mozem kupit aj ja nieco. No a pravdaze tie dostane napisane na listku, takze to nie je ziadne hladanie "toho praveho"
no chodime spolu bude 11 mesiacov v piatok. neviem mozno aj mna to casom prejde ale nemyslim si to velmi rad s nou chodim a pomaham jej vybrat ... alebo poradit aspon.. :)
pancuska26 napísal:istoze ta to prejde:D...skor mna....ked mal kamos narodky chodili sme po obchodoch asi 2 a pol hodky a nkoniec sme mu kupili taku somarinu v prvom obchode,v kt.sme boli...

body25:spolieham sa na teba ze sa ukazes v sobotu v Optime... :)
tak vidite.. skor ju to prejde ako mna.. co narobim ked cem si kupit poriadnu vec a nie len tak hoci co..
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

body25 napísal:no chodime spolu bude 11 mesiacov v piatok. neviem mozno aj mna to casom prejde ale nemyslim si to velmi rad s nou chodim a pomaham jej vybrat ... alebo poradit aspon.. :)
istoze ta to prejde:D...skor mna....ked mal kamos narodky chodili sme po obchodoch asi 2 a pol hodky a nkoniec sme mu kupili taku somarinu v prvom obchode,v kt.sme boli...

body25:spolieham sa na teba ze sa ukazes v sobotu v Optime... :)

edit 1 : no tak som naoozaj rada,ze nenakupujes velmi casto :D
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

KoCi napísal:a penazenku si citis este? :D alebo sa stensila natolko ze mas problem nahmatat
No nastastie som neplatil :) Lebo by som zkrachoval :D
Napísať odpoveď