Navrat do minulosti...
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
obcas si poviem tuto frazu: joj, keby som vcera nesiel tam a tam, keby som to neurobil a pod... poviem si to, ked spravim nejaku hovadinu... ale kazda hovadina nas vie poucit (ako bolo spomenute), nasledky za nu sa mi vratia a zijem si spokojne dalej. napriklad ked som si zlomil nohu tak som si vravel, keby som to mohol vratit, ale predsa nebudem dookola nariekat. nohu mam teraz v poriadku, bolo to len docasne a basta. minulost je za nami, zijeme pre buducnost. chyby su nato aby sa neopakovali - historia je ucitelkou zivota
mozno by sme ale chceli vratit cas pri strate nejakeho cloveka (napr. smrt), ale preco? ved bolo s nim fajn, stale ho mame v nasich myslienkach pri sebe. bud ma teraz nekonecny spanok (sniva sa mu o celooom zivote), bud je nejaky anjel alebo co, popripade sa prevtelil dalej (vyberte si podla vasho nabozenstva zaver
)
preto by som sa nikdy nechcel vratit v case, pretoze ma pouci, aby som podobne chyby a hluposti neopakoval. preto ani nechcem aby zostrojili casostroj
a ked som s nejakym dievcatom von a chcem to zazit este raz, naco sa vraciat v case? ved ju pozvem znova... 
preto by sme frazu juj keby som sa mohol vratit v case povazovat za bezpredmetnu ako nadavky
mozno by sme ale chceli vratit cas pri strate nejakeho cloveka (napr. smrt), ale preco? ved bolo s nim fajn, stale ho mame v nasich myslienkach pri sebe. bud ma teraz nekonecny spanok (sniva sa mu o celooom zivote), bud je nejaky anjel alebo co, popripade sa prevtelil dalej (vyberte si podla vasho nabozenstva zaver
preto by som sa nikdy nechcel vratit v case, pretoze ma pouci, aby som podobne chyby a hluposti neopakoval. preto ani nechcem aby zostrojili casostroj
preto by sme frazu juj keby som sa mohol vratit v case povazovat za bezpredmetnu ako nadavky
heh teraz ma napadla taka vec. predstavte si takuto situaciu: naucili by ma v skole nejaku vec, dajme tomu vyrobu niecoho, co ludstvu pomaha, riesenie urciteho problemu atd. vratil by som sa do minulosti pred ten cas, kedy to bolo zistene a zverejnil by som to ja, takze ked sa to tak vezme, nikto to nikdy nevynasiel, pretoze to, co ma naucili som vlastne ja ukazal verejnosti
trocha psycho, ale rozhodne zaujimave podla mna...
-
piskota224
Light Expert
- Kontaktovať používateľa: