Navrat do minulosti...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jimino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jimino »

obcas si poviem tuto frazu: joj, keby som vcera nesiel tam a tam, keby som to neurobil a pod... poviem si to, ked spravim nejaku hovadinu... ale kazda hovadina nas vie poucit (ako bolo spomenute), nasledky za nu sa mi vratia a zijem si spokojne dalej. napriklad ked som si zlomil nohu tak som si vravel, keby som to mohol vratit, ale predsa nebudem dookola nariekat. nohu mam teraz v poriadku, bolo to len docasne a basta. minulost je za nami, zijeme pre buducnost. chyby su nato aby sa neopakovali - historia je ucitelkou zivota :-P

mozno by sme ale chceli vratit cas pri strate nejakeho cloveka (napr. smrt), ale preco? ved bolo s nim fajn, stale ho mame v nasich myslienkach pri sebe. bud ma teraz nekonecny spanok (sniva sa mu o celooom zivote), bud je nejaky anjel alebo co, popripade sa prevtelil dalej (vyberte si podla vasho nabozenstva zaver :-) )

preto by som sa nikdy nechcel vratit v case, pretoze ma pouci, aby som podobne chyby a hluposti neopakoval. preto ani nechcem aby zostrojili casostroj :-P a ked som s nejakym dievcatom von a chcem to zazit este raz, naco sa vraciat v case? ved ju pozvem znova... ;-)

preto by sme frazu juj keby som sa mohol vratit v case povazovat za bezpredmetnu ako nadavky :-)
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

ades napísal:no asi by som sa vratil na datum 21.6.2007 (stvrtok), bol to jeden z najlepsich dni v mojom zivote, ale zmenil by som asi to, ze by som jednu vetu nepovedal a ine co som nepovedal by som povedal, asi tak :) alebo by som niektore veci spravil skor ako az vecer :lol:
a co to bolo za situaciu??
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

masino napísal:a co to bolo za situaciu??
bol som s ludmi, na ktorych mi zalezi a ktorych mam rad, ale mohol som s nimi byt cely den, nielen vecer, keby som otvoril usta a spravil okolo toho niekolko opatreni :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

par zavahani resp. jedno zavahanie by som zmenil !!! ale zas tak ma to neserie :) .....
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Ja by som chel vrátiť deň 2. 9. 1999. Bol to nástup do 5 triedy na základnej škole. A chel by som to preto vrátiť, aby som nespoznal jednu osobu o ktorú som neskôr prišiel :(
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

tak ja by som si napisal vyherne cisla nejakej mega loterie a vratil by som sa a bol by som milionar :D
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

pHysIQ napísal:Nechcel by som sa vratit do minulosti. Zijem si svoj zivot tak aby som nic nemusel neskor lutovat.
Zobral si mi to z jazyka, btw k+ ;)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

chyby su nato, aby sa z nich cllovek poucil a myslim ze nema zmysel sa vracat
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

heh teraz ma napadla taka vec. predstavte si takuto situaciu: naucili by ma v skole nejaku vec, dajme tomu vyrobu niecoho, co ludstvu pomaha, riesenie urciteho problemu atd. vratil by som sa do minulosti pred ten cas, kedy to bolo zistene a zverejnil by som to ja, takze ked sa to tak vezme, nikto to nikdy nevynasiel, pretoze to, co ma naucili som vlastne ja ukazal verejnosti :) trocha psycho, ale rozhodne zaujimave podla mna...
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja by som zobral Bruca Willisa nech zabrani padu asteroidu na dinosurov :P
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

hmm vrátiť sa a zmeniť niečo?? fakt neviem, možno by som skorej povedal jednej skvelej žienke čo k nej cítim... :?
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

do minulosti by som sa vratila a pozrela ako to prebiehalo...ale zmenit by som asi nechcela nic,lebo keby som to zmenila tha by sa zmenilo vsetko a nebolo by to tha ako to je a nepoucila by som sa....thaze vsetko nech ostane tha jhak je =))) :)
Napísať odpoveď