Nazory na mbank.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

hlavna vyhoda, resp ako sa vobec karty pouzivali bol takzvany mechanicky printer, ktory otlacil prave to zvysene reliefne pismo a tak sa uctovalo, elektronika - magneticky pasok, cip sa zaviedol do platobnych kariet "nedavno".
dnes uz aj vsetky embosovane karty pouzivaju elektronicku cast, teda v globale sa rozdiel stiera.
na plnohodnotne pouzivanie karty ale treba mat kreditnu embosovanu kartu. (nulove poplatky za transakcie, vdaka embosacii sa otvori rezervacny a platobny svet, napr v usa si vo vacsine hotelov bez karty neobjednate ani izbu, to iste plati o pozicovni aut a pod).
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

Tak to vyzerá, že kuriér mBank je zadarmo, len si treba pripraviť samozrejme platný občiansky preukaz, a kópiu občianskeho preukazu, aby ste mu ju mohli odovzdať pre kontrolu v banke. Neviem na 100% či je to tak, ale tak mi to povedala operátorka na ich infolinke.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Internetová banka mBank má 5 tisíc klientov
http://www.zive.sk/default.aspx?server=1&article=275045
ydoodle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ydoodle »

Čo sa týka dopravy kuriérom, tak v týchto dňoch sa vám ozve, dohodne, kedy môže priniesť zmluvy na podpis. Stačí mať pri sebe občiansky preukaz, overí totožnosť a podpíšete zmluvy. Dostanete aktivačný balíček a kópie zmlúv, všetko potrebné je uvedené vo vnútri. Platobné karty budú zasielané približne v polovici decembra.

Inak, mKiosk bude v Žiline v MAXe, takže dostupný až od soboty 8.12.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak ako ludia? skusenosti po par tyzdnoch vyuzivania? oplati sa do toho ist?
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

neoplati, ja uz cakam na "kuriera" 2 mesiace, ak nahodou dojde, poslem ho kade lahsie
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

Myslím, že nieje o čom rozmýšľať, ak niekto chce účet a nechce zbytočné poplatky, nechystá sa vyberať peniaze každý druhý deň a nepotrebuje mať pocit z toho že príde do banky a všetci sa mu venujú a obskakujú ho.....

Ale pre firmy by som to neodporúčal, predsa je len praktickejšie isť do banky a tam si to všetko naraz vybaviť... ale pre mladých ktorý cestujú po zahraničí, a nechcú platiť poplatky v zahraničí za výber je to určite naj. riešenie....

Pimp C : čo ak by si im skúsil zavolať a nie iba na nete nadávať ?? možno že je niekde naozaj problém, ale takýmto spôsobom ich nevyriešiš.....
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

trosku to tu ozivim - idem si zakladat tento ucet (ako druhy ucet koli karte) a mam tam volnu polozku odporucanie. ak tam ma niekto ucet a chce tricko alebo zbierat dalsich tak mi napiste cez pm cislo uctu a ja si vas tam hodim. :lol:
ide o toto http://mbank.sk/mkonto/mvyhladavac.html

definitivne to budem objednavat pravdepodobne uz zajtra v najhorsom pripade pondelok. :wink:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa mystique »

NuSuey napísal:Zdravim, postretol som zaujimavu inforamaciu o internetovej banke (nieco na sposob ELIOT-a ak si pamatate)

Zrejme sa pojdem zaregistrovat, ale pokial mam existujuci ucet v inej banke, tak zatial neviem na co mi to bude..

Ale pokial ste sa k tomu este vy nedostali tak tu mate web: http://mbank.sk/
boze, aktivuj si internet banking a mas to to iste... a vies ze mas prachy v realnej banke...

Mozes ziadat o uvery, mozes robit prevody, proste vsetko...

Som len zvedavy ze kedy budete plakat ze nemate ziadne svoje uspory... :wink:
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

R.I.P. napísal:neoplati, ja uz cakam na "kuriera" 2 mesiace, ak nahodou dojde, poslem ho kade lahsie
Presne tento "problém" malo pár známych. Keď kuriér nakoniec prišiel, poslali ho do......
bwbw
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bwbw »

mystique napísal:boze, aktivuj si internet banking a mas to to iste... a vies ze mas prachy v realnej banke...

Mozes ziadat o uvery, mozes robit prevody, proste vsetko...

Som len zvedavy ze kedy budete plakat ze nemate ziadne svoje uspory... :wink:
Ludia toto vsetko je pekne, ale iste nebudem chodit do svojej hlavnej banky cez net... ani vystavovat kreditku na nete :wink: (uz par ludi prislo o svoje uspory), takze mBank ako alternativa platby na nete je jedina spravna volba !!
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

INAC mbank iba tvrdi ze je to banka... proste oni niesu naozajstna banka kde mate veci ako v banke... vono to je skutocnosti nebankovka...

ak chapeme banku ako banku kde treba ZI imanie min 500 000 000SK tak to mbank nesplna, treba si dat pozor aby ste nedopadli ako v bmg...

viete banky vznikaju a zanikaju a nikto vam nezaruci ochranu vkladov v banke a nieto este v mbank
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

bwbw napísal:Ludia toto vsetko je pekne, ale iste nebudem chodit do svojej hlavnej banky cez net... ani vystavovat kreditku na nete :wink: (uz par ludi prislo o svoje uspory), takze mBank ako alternativa platby na nete je jedina spravna volba !!
Ukaz mi tych ludi ktory dosli o uspory VDAKA mBanku.
Jedine o com viem ze mBank poslal normalnou postou Kreditnu kartu spolu s PIN Kodom. Postarka si to otvorila Kartu nechala a vytiahla si 80000Sk.
Ale to nieje problem vymahat naspat ... Aj keby to nemala existuju Exekutori ktory jej zoberu majetok za 80000Sk predaju a peniaze su zas na tvojom konte.

Jeremy mBank v polsku existuje uz neviem kolko a uistujem ta ze to nebankova organizacia urcite nieje.
Overte si svoje tvrdenia predtym ako to vypustite z ust.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

v polsku od roku 2000

a mozno zla debata ale aj devin banka bola kryta.. kazdopadneja by som peniaze do mbank nedal...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Takto ... my mame v mBanku hodenu celu hypoteku (5800000Sk) A nemam dovod si mysliet ze by to bola banka ktora skonci ako BMG Invest.
Neviem preco mate z toho taky zly pocit ... Dojde sem banka ktora nezdiera klienta a 1/3 Slovenska je opatrna tam kde nema byt. Ale tam kde to smrdi piramidovou hrou na 100km do toho sa hrnu jak ovce z ohrady.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Jeremy napísal:INAC mbank iba tvrdi ze je to banka... proste oni niesu naozajstna banka kde mate veci ako v banke... vono to je skutocnosti nebankovka...
vazne? nezaskodi raz za cas navstivit stranku narodnej banky : http://www.nbs.sk/DFT/BD/ZOZBANK/POB_09.HTM
bwbw
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bwbw »

Shark NX napísal:Ukaz mi tych ludi ktory dosli o uspory VDAKA mBanku.
Jedine o com viem ze mBank poslal normalnou postou Kreditnu kartu spolu s PIN Kodom. Postarka si to otvorila Kartu nechala a vytiahla si 80000Sk.
Ale to nieje problem vymahat naspat ... Aj keby to nemala existuju Exekutori ktory jej zoberu majetok za 80000Sk predaju a peniaze su zas na tvojom konte.

Jeremy mBank v polsku existuje uz neviem kolko a uistujem ta ze to nebankova organizacia urcite nieje.
Overte si svoje tvrdenia predtym ako to vypustite z ust.
Asi si ma nepochopil, prave ze mBank hodnotim pozitivne a vyuzivam na platby cez net (eBay, rapids, atd). Pisal som ze nebudem vystavovat na nete moju kamennu banku a jej kreditku.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ja mam ucet vo VUB (studenstsky) a od zaciatku jula tohto roku doteraz som zaplatil 250sk za poplatky. Silno rozmyslam o mBank, aj ked je v tom risk. Nie su kryti slovenskou vladou, iba polskou. Rozmyslam o tom, ze vo VUB alebo inej banke si necham rezervu a mBank budem pouzivat ako aktivny ucet...No stale vaham.
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

daj si SLSP , studentsky , a ak si VS tak skoro ziadne poplatky neplatis :wink: vybery z bankomatov , sms o pohyboch na ucte , IB atd. , atd. je zadarmo ; + je aj ze maju myslim najvacsiu siet bankomatov na Slovensku
http://www.slsp.sk/downloads/sadzobnik_ ... 082008.pdf
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

na VS som len do juna, kvoli tomu si uz dalsi studentsky zakladat nebudem...
Napísať odpoveď