Nazory na mbank.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa R.I.P. »

neoplati, ja uz cakam na "kuriera" 2 mesiace, ak nahodou dojde, poslem ho kade lahsie
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

Myslím, že nieje o čom rozmýšľať, ak niekto chce účet a nechce zbytočné poplatky, nechystá sa vyberať peniaze každý druhý deň a nepotrebuje mať pocit z toho že príde do banky a všetci sa mu venujú a obskakujú ho.....

Ale pre firmy by som to neodporúčal, predsa je len praktickejšie isť do banky a tam si to všetko naraz vybaviť... ale pre mladých ktorý cestujú po zahraničí, a nechcú platiť poplatky v zahraničí za výber je to určite naj. riešenie....

Pimp C : čo ak by si im skúsil zavolať a nie iba na nete nadávať ?? možno že je niekde naozaj problém, ale takýmto spôsobom ich nevyriešiš.....
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

trosku to tu ozivim - idem si zakladat tento ucet (ako druhy ucet koli karte) a mam tam volnu polozku odporucanie. ak tam ma niekto ucet a chce tricko alebo zbierat dalsich tak mi napiste cez pm cislo uctu a ja si vas tam hodim. :lol:
ide o toto http://mbank.sk/mkonto/mvyhladavac.html

definitivne to budem objednavat pravdepodobne uz zajtra v najhorsom pripade pondelok. :wink:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa mystique »

NuSuey napísal:Zdravim, postretol som zaujimavu inforamaciu o internetovej banke (nieco na sposob ELIOT-a ak si pamatate)

Zrejme sa pojdem zaregistrovat, ale pokial mam existujuci ucet v inej banke, tak zatial neviem na co mi to bude..

Ale pokial ste sa k tomu este vy nedostali tak tu mate web: http://mbank.sk/
boze, aktivuj si internet banking a mas to to iste... a vies ze mas prachy v realnej banke...

Mozes ziadat o uvery, mozes robit prevody, proste vsetko...

Som len zvedavy ze kedy budete plakat ze nemate ziadne svoje uspory... :wink:
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

R.I.P. napísal:neoplati, ja uz cakam na "kuriera" 2 mesiace, ak nahodou dojde, poslem ho kade lahsie
Presne tento "problém" malo pár známych. Keď kuriér nakoniec prišiel, poslali ho do......
bwbw
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bwbw »

mystique napísal:boze, aktivuj si internet banking a mas to to iste... a vies ze mas prachy v realnej banke...

Mozes ziadat o uvery, mozes robit prevody, proste vsetko...

Som len zvedavy ze kedy budete plakat ze nemate ziadne svoje uspory... :wink:
Ludia toto vsetko je pekne, ale iste nebudem chodit do svojej hlavnej banky cez net... ani vystavovat kreditku na nete :wink: (uz par ludi prislo o svoje uspory), takze mBank ako alternativa platby na nete je jedina spravna volba !!
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

INAC mbank iba tvrdi ze je to banka... proste oni niesu naozajstna banka kde mate veci ako v banke... vono to je skutocnosti nebankovka...

ak chapeme banku ako banku kde treba ZI imanie min 500 000 000SK tak to mbank nesplna, treba si dat pozor aby ste nedopadli ako v bmg...

viete banky vznikaju a zanikaju a nikto vam nezaruci ochranu vkladov v banke a nieto este v mbank
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

bwbw napísal:Ludia toto vsetko je pekne, ale iste nebudem chodit do svojej hlavnej banky cez net... ani vystavovat kreditku na nete :wink: (uz par ludi prislo o svoje uspory), takze mBank ako alternativa platby na nete je jedina spravna volba !!
Ukaz mi tych ludi ktory dosli o uspory VDAKA mBanku.
Jedine o com viem ze mBank poslal normalnou postou Kreditnu kartu spolu s PIN Kodom. Postarka si to otvorila Kartu nechala a vytiahla si 80000Sk.
Ale to nieje problem vymahat naspat ... Aj keby to nemala existuju Exekutori ktory jej zoberu majetok za 80000Sk predaju a peniaze su zas na tvojom konte.

Jeremy mBank v polsku existuje uz neviem kolko a uistujem ta ze to nebankova organizacia urcite nieje.
Overte si svoje tvrdenia predtym ako to vypustite z ust.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

v polsku od roku 2000

a mozno zla debata ale aj devin banka bola kryta.. kazdopadneja by som peniaze do mbank nedal...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Takto ... my mame v mBanku hodenu celu hypoteku (5800000Sk) A nemam dovod si mysliet ze by to bola banka ktora skonci ako BMG Invest.
Neviem preco mate z toho taky zly pocit ... Dojde sem banka ktora nezdiera klienta a 1/3 Slovenska je opatrna tam kde nema byt. Ale tam kde to smrdi piramidovou hrou na 100km do toho sa hrnu jak ovce z ohrady.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Jeremy napísal:INAC mbank iba tvrdi ze je to banka... proste oni niesu naozajstna banka kde mate veci ako v banke... vono to je skutocnosti nebankovka...
vazne? nezaskodi raz za cas navstivit stranku narodnej banky : http://www.nbs.sk/DFT/BD/ZOZBANK/POB_09.HTM
bwbw
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bwbw »

Shark NX napísal:Ukaz mi tych ludi ktory dosli o uspory VDAKA mBanku.
Jedine o com viem ze mBank poslal normalnou postou Kreditnu kartu spolu s PIN Kodom. Postarka si to otvorila Kartu nechala a vytiahla si 80000Sk.
Ale to nieje problem vymahat naspat ... Aj keby to nemala existuju Exekutori ktory jej zoberu majetok za 80000Sk predaju a peniaze su zas na tvojom konte.

Jeremy mBank v polsku existuje uz neviem kolko a uistujem ta ze to nebankova organizacia urcite nieje.
Overte si svoje tvrdenia predtym ako to vypustite z ust.
Asi si ma nepochopil, prave ze mBank hodnotim pozitivne a vyuzivam na platby cez net (eBay, rapids, atd). Pisal som ze nebudem vystavovat na nete moju kamennu banku a jej kreditku.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ja mam ucet vo VUB (studenstsky) a od zaciatku jula tohto roku doteraz som zaplatil 250sk za poplatky. Silno rozmyslam o mBank, aj ked je v tom risk. Nie su kryti slovenskou vladou, iba polskou. Rozmyslam o tom, ze vo VUB alebo inej banke si necham rezervu a mBank budem pouzivat ako aktivny ucet...No stale vaham.
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

daj si SLSP , studentsky , a ak si VS tak skoro ziadne poplatky neplatis :wink: vybery z bankomatov , sms o pohyboch na ucte , IB atd. , atd. je zadarmo ; + je aj ze maju myslim najvacsiu siet bankomatov na Slovensku
http://www.slsp.sk/downloads/sadzobnik_ ... 082008.pdf
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

na VS som len do juna, kvoli tomu si uz dalsi studentsky zakladat nebudem...
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

tiež som teraz prešiel lebo na študentsom vo vub poplatky cez 100 mesačne na biznis účte cez 1000 no hrôza.
sú síce chránení iba polským právom, ale do 50 000 eur, taktiež jednajú so slovenským fov a hlavne eu plánuje schváliť smernicu že každá banka v eu bude musieť ručiť do 100% a 50 000eur a to aj späťne.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja som si v mBank otvorila mKonto aj eMax. Zatiaľ stále využívam najmä môj domovský účet v inej banke, ale po mojej cca 2-mesačnej skúsenosti s mBank môžem konštatovať, že mi to takto celkom vyhovuje. Peniažky rastú, poslali mi aj nejaké karty s delfínom :D
Myslím, že je to v pohode. Celé vybavenie aj vedenie účtu bolo zadarmo, prebehlo to rýchlo a tak prečo nie?
Jediné, čo by som vytkla je, že sa nedajú peniaze posielať do zahraničia. A to ani medzi mBankami.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

zuzkazuzka: Ako dlho trva transfer penazi medzi mkontom a eMax? Su to standardne 3 dni?
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

medzi mkontom a emax kontom prebiehaju transfery ihned sa mi zda :)
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

hej medzi účtami je to okamžite.
to s posielaním platieb do zahraničia, presne som zvedavý či na biznis účtoch to pôjde lebo bez toho by si to väčšina firiem nedala a ja takisto.
Napísať odpoveď