Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krádež

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nedoveryhodne internetove obchody

Príspevok od používateľa jjj »

Hura tak predsa sa nasiel niekto s podobnou neprijemnou skusenostou :D
Ako som uz napisal, bol som u nich dokonca OSOBNE !!!! a videl som tu ich kancelariu... :D
Banda primit. nasackovana v 2 malych kancelariach...
Ich sklad je kdesik v pivnici, aj tam som bol ked som u nich kupoval nahradne molitany na koss porta pro.
Ta firma fakt na mna posobi dojmom ze tam pracuju iba amateri a nie ochotni ludia ktori, by sa snazili svojmu zakaznikovi v ramci svojich moznosti pomoct a vyhoviet... :roll:
Taketo firmy v normalnom drsnom svete nepreziju ani rok, len tu na Slovensku si obcas pripadam ako v babanovej republike kde sa deju veci ktore by sa inde diat nemohli.. :x
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

v araside (progamingshop) som pred par rokmi kupoval Sennheiser HD515, ktore sa mi po cca roku doondili (lave sluchadlo hralo tichsie), tak som im to tam poslal a po mesiaci mi prisli nove sluchadla. No to bolo par rokov dozadu, kedy sa o nich este sirila len chvala, tak neviem, preco toto robia teraz.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na PGP mozem pridat aj ja zlu skusenost, aj ked sa netyka priamo tak predaja, ale islo predsalen o obchod. Mali zaujem o reklamu na fore, vymenili sme si par mailov a zrazu nic, odpoved nedosla. Po mesiaci, dvoch a mozno aj viac to bolo, uz si to nepamatam presne sa opat ozvali, ze by mali zaujem s tym, ze by venovali urcite ceny. Bolo to pod cenu reklamy, ale hovorim si, ze preco nie, mohla sa spravit nejaka sutaz, islo skor o ceny k pro gamingu, takze mozno nejaky Counter-Strike turnaj. Doslo k dohode, ze ake ceny, aka dlzka reklamy a podobne, avsak po case prisla odpoved, ze rusia takuto podporu a ze sa mam obratit na niekoho ineho ohladom reklamy/podpory. Nekontaktoval som ich viac, pretoze mi to prislo ako neseriozne jednanie.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Asi sa tam vymenili ľudia. Ináč si to neviem vysvetliť takúto zmenu správania. Škoda , že takto skončili.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

No to vieš...
Klasický sindróm vyhorenia.
Nadšenie opadne a prestane ťa tá práca baviť...
A platí staré známe:
Riešim veci iba do výšky svojho platu...
Tí chalani asi majú toho veľa a nestíhajú...
Nikto sa tam asik nepretrhne..
Taký mam z toho pocit..
Vo veľa firmách to takto funguje... :roll:
Ale ako samozrejme v araside to možno tak nieje..
Neviem, klamal by som.
Už 3 roky po tej poslednej negatívnej skúsenosti som tam nič nekúpil...
A každému kto sa ma na nich spýta odporúčim kúpiť to radšej inde..
Fakt je to smutné. Kedysi ta firma bola v pohode...
No ako náhle im stúpol obrat prestali si vážit zákazníkov, ľudí ktorí ich živia, ľudí na ktorých zarábajú...
A to je veľmi zlé...
Ale šak čo..
Snaď to tu niekto z tej bandy číta a vstúpia si do svedomia.. :smt006

//Ide o môj subjektívny pohľad...
Možno sa to už zmenilo k lepšiemu...

Ak teda sa tu nájde niekto kto u nich nakupoval, nech sem napíše, či už pozitívnu či negatívnu skúsenosť :)
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

s pgs mam par skusenosti... negativne 1 a dalo by sa aj povedat ze 2 ale to by asi kazdy spravil na ich mieste
isiel som kupovat GOW 2 Limited edition, mali tam ze do 5 dni..akurat mi to vyhovovalo lebo som vtedy nemal prachy pri sebe... po 7 dnoch im pisem co s tym je a ci je im tazko sa vobec ozvat.. mail prisiel za 3 dni ze im je luto ale ze to momentalne nemozu zohnat.. tak fajn fuck off zrusil som objednavku

ta 2 vec bola ze som kupoval Xko, na druhy den jak uz cestovalo kurierom tak som cital na nete ze pojde dole z 299 za 250.. ta sprava bola na nete uz dlhsie ale moja nevsimavost.. ale keby to bol solidny obchod tak by povedali ze pojde s cenou dole

stale kupujem s pgs kvoli ich dobrym cenam aj budem.. one advice - nakupujte len veci co vidite ze su skladom a potom nebude problem (dufam)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

pgs a dobre ceny ? to mi velmi dohromady nejde :)
//

tuna mate peknu skusenost
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots recenzia od xxxxxxx – 05.01.2010
takze dnes mi to z progamingshopu doslo...doslo to na druhy pracovny den od obiednania...ale na moje sklamanie...po rozbaleni balika som zistil ze hra uz bola rozbalena a myslim ze aj pouzivana...obal hry je z prednej strany znacne opotrebovany (osuchany) ...a nie je to platinum ale original verzia...ako nejak extra ma to netrapi pretoze disk nejavi znamky poskodenia (uvidim co to spravi po vlozeni do ps) ale ako nechapem pristup pgs...ked si raz niekto nieco objednal tak ma dostat to za co si objednal a ziadne ine podobne a uz vobec nie pouzivane veci...tymto si nestojite za nazvom svojho obchodu
http://www.progamingshop.sk/metal-gear- ... -7496.html

obchod pre profesionalov :D
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

divne ze mi vzdy najde PGS 1 alebo 2 ako najlacnejsi obchod
sle
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sle »

asi v polke januara som si u nich objednal klavesnicu a nahradne molitany na Porty, neboli prave na sklade, tak mi typek z firmy oznamil ze to poslu zaciatkom buduceho tyzdna ... asi po 2 tyzdnoch som tam pisal znova, ze este nic neprislo, chlapik ze sorry bola inventura, posleme vsetko hned zajtra (blbec dufaj a cakaj :) ) ... po 9 dnoch som napisal v poslednom maili, ze ak tovar nepride zaciatkom tyzdna, tovar uz nechcem. na ten uz ani neodpovedali... arasid uz nikdy viac aj ked ceny maju asi najnizsie - je to zbytocne ak sa k tovaru nedostanete :smt098 arasid
Filipito
Darca
Darca

Pgs patrili medzi najlacnejsie ale viac sa vam oplati brat napriklad z thehut.com a konzoly jednoznacne z epicom.sk to su ochotny pracovnici :)
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Cyrus666 napísal:divne ze mi vzdy najde PGS 1 alebo 2 ako najlacnejsi obchod
Oni maju zaplatenu inzerciu na tych vyhladavacoch najnizsich cien. :)
A su aj lacnejsie firmy, ale nemas sancu ich naist pokial nemaju u tych cenovyhcmonitoroch zaplatenu reklamnu kampan, takzvane sponzorovane odkazy.
Tomu sa vravi SEO (Search engine optimalization etarget, google centrum zoznam) a PPC (pay par click reklama).. Zaplatene popredne umiesnenie vo vyhladavacoch a reklama platena za klikanie.. co klik to ich stoji nejake peniaze. Pritom zobrazenie banneru je zadarmo..
Preto ti aj google najde progaming shop medzi prvymi...
A ked kuknes 2-10 stranku urcite najdes aj lepsie ponuky :)

A dalsia neseriozna firma..

Firma sluchatka.net...

O nás

Výhody nákupu u nás:

* Úzka špecializácia, odbornosť.
* Všetky výrobky máme na sklade. Modely, ktoré sú dlhodobo nedostupné radšej z ponuky odstránime, ako ponúkať niečo, čo nevieme okamžite dodať
* Pracujeme rýchlo. Expedujeme v PO - PI denne okolo 15.00 hod. Zásielku tak obdržíte skutočne rýchlo - ak objednáte napr. v pondelok o 14hod, máte viac než 90% šancu, že slúchadlá obdržíte v utorok dopoludnia.
* Osobný prístup. Vďaka úzkej špecializácii sortimentu komunikuje so zákazníkmi priamo majiteľ - očakávajte vysoko nadštandardný prístup
* Produkty starostlivo vyberáme. Odmietame zaradiť kompletné sortimenty značiek - v neprehľadných ponukách tak za vás vyberáme najlepšie výrobky v danej kategórii.
* Nákup bez registrácie. Pri nákupe vyplníte len svoje meno,adresu a telefón.
* Dovoz exotických značiek.(napr. Etymotic Research, pracujeme na V-moda atď..)
* Snaha o rýchle vybavovanie reklamácií - často obratom, alebo na počkanie
* Veľmi dobré ceny. Ak sa stane, že niektorý produkt ponúka konkurencia v SR lacnejšie, pristúpime k zníženiu ceny
* Poštovné zdarma
# Ing. Martin Mirda - PERIGEUM
Maurerova 15
040 22 Košice
# IČO: 40165698

Poslu vam balík a v cene tovaru je postovne, ich reklama je zalozena na tom ze maju najnizsiu cenu na trhu a ze posta je zadarmo..
Jeden moj znamy mal neprijemnu skusenost. A to taku ze si objednal koss porta pro sluchatka a nasiel na internete nizsiu cenu a neprevzal balik, teda ako podla obchodneho zakonnika mas na to pravo, do 7-mych dni od podania objednavky odstupit. Noa on ani nic nepodpisal ani neprevzal a chceli od neho nejake 3 ci 4 eura storno poplatok za postu. Pritom posta je zadarmo a je v cene tovaru.
Fakt je to divne a nekorektne.. :sly:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pershing s tym chlapom (sluchatka.net) riesil reklamacku porta pro asi 3x a stale bez problemu - zavolal, dohodli sa na mieste a case, dal mu peniaze a dostal novy kus
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ze je pgs banda sedlakov musi clovek vidiet uz len z ich webu. Davat si do katalogu hry ci hardwarove produkty ktore boli este len ohlasene a nikdo nevie kedy vyjdu a kolko budu stat moze len totalny dement. Im to problem nerobi, tak isto ako si vymysliet datum vydani ci pribliznu cenu, ktore potom X krat menia.
sle
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sle »

Tak mi tí sedliaci z pgs poslali mail, aj sms ze moja objednavka bola zaslana... po mesiaci a 1 tyzdni, 2 mailoch, 1 odpovedi.... v pondelok mozem ocakavat balik....

hm.. teraz mam dilemu: prebrat-neprebrat....
1. prebrat - ten tovar som nikde lacnejsie nenasiel, a to som hladal poriadne...+ bez balneho..
- ja tu klavesnicu chcem a molitany tiez :lol:

2. neprebrat - tim parchantom ukazat ze s takymi sluzbami si mozu ...

co by ste urobili na mojom mieste?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...prebrať a koniec...
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

ja mam tiez zlu skusenost s alzou...nechal som si tovar poslat do prace no uplne som zabudol ze sa kurier cez vratnicu nedostane (policajna skola), tak som zavolal na vratnicu nech mi daju vediet ked pride...samozrejme som bol v tom ze ked kurier pride tak ma tiez kontaktuje telefonicky co sa v tomto pripade nestalo :) kurier prisiel, devetak mi zavolal a ja som mu povedal ze do 3 minut som tam, no bol som fakt prekvapeny ked som tam prisiel a dozvedel som sa ze kurier si sadol do auta a isiel prec :D ked som im niekolko krat napisal email tak som sa dopracoval k odpovedi ze som nebol "zastihnutelny" na urcenej adrese...viac som to ani neriesil a isiel som si pre to osobne...

- v tomto pripade za vzniknutu situaciu moze zrejme kurier ale nechapem preco odporucaju ludom aby si nechavali poslat tovar do prace...ved musia pocitat s tym ze nie vsade ich pustia cez vratnicu...a kurier mi mal jednoznacne zavolat pokial viem :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Určite PIXMANIA.
Filipito
Darca
Darca

preco ? kvoli reklamaciam ?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Áno, myslím, že Pixmánia je archetyp nedôveryhodného obchodu.
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Black.Raven »

máte skúsenosti s eshopom www.123mp3.sk?
Napísať odpoveď