Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krádež
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nedoveryhodne internetove obchody
s pgs mam par skusenosti... negativne 1 a dalo by sa aj povedat ze 2 ale to by asi kazdy spravil na ich mieste
isiel som kupovat GOW 2 Limited edition, mali tam ze do 5 dni..akurat mi to vyhovovalo lebo som vtedy nemal prachy pri sebe... po 7 dnoch im pisem co s tym je a ci je im tazko sa vobec ozvat.. mail prisiel za 3 dni ze im je luto ale ze to momentalne nemozu zohnat.. tak fajn fuck off zrusil som objednavku
ta 2 vec bola ze som kupoval Xko, na druhy den jak uz cestovalo kurierom tak som cital na nete ze pojde dole z 299 za 250.. ta sprava bola na nete uz dlhsie ale moja nevsimavost.. ale keby to bol solidny obchod tak by povedali ze pojde s cenou dole
stale kupujem s pgs kvoli ich dobrym cenam aj budem.. one advice - nakupujte len veci co vidite ze su skladom a potom nebude problem (dufam)
isiel som kupovat GOW 2 Limited edition, mali tam ze do 5 dni..akurat mi to vyhovovalo lebo som vtedy nemal prachy pri sebe... po 7 dnoch im pisem co s tym je a ci je im tazko sa vobec ozvat.. mail prisiel za 3 dni ze im je luto ale ze to momentalne nemozu zohnat.. tak fajn fuck off zrusil som objednavku
ta 2 vec bola ze som kupoval Xko, na druhy den jak uz cestovalo kurierom tak som cital na nete ze pojde dole z 299 za 250.. ta sprava bola na nete uz dlhsie ale moja nevsimavost.. ale keby to bol solidny obchod tak by povedali ze pojde s cenou dole
stale kupujem s pgs kvoli ich dobrym cenam aj budem.. one advice - nakupujte len veci co vidite ze su skladom a potom nebude problem (dufam)
pgs a dobre ceny ? to mi velmi dohromady nejde 
//
tuna mate peknu skusenost
obchod pre profesionalov
//
tuna mate peknu skusenost
http://www.progamingshop.sk/metal-gear- ... -7496.htmlMetal Gear Solid 4: Guns of the Patriots recenzia od xxxxxxx – 05.01.2010
takze dnes mi to z progamingshopu doslo...doslo to na druhy pracovny den od obiednania...ale na moje sklamanie...po rozbaleni balika som zistil ze hra uz bola rozbalena a myslim ze aj pouzivana...obal hry je z prednej strany znacne opotrebovany (osuchany) ...a nie je to platinum ale original verzia...ako nejak extra ma to netrapi pretoze disk nejavi znamky poskodenia (uvidim co to spravi po vlozeni do ps) ale ako nechapem pristup pgs...ked si raz niekto nieco objednal tak ma dostat to za co si objednal a ziadne ine podobne a uz vobec nie pouzivane veci...tymto si nestojite za nazvom svojho obchodu
obchod pre profesionalov
-
Cyrus666
Light Professional
divne ze mi vzdy najde PGS 1 alebo 2 ako najlacnejsi obchod
asi v polke januara som si u nich objednal klavesnicu a nahradne molitany na Porty, neboli prave na sklade, tak mi typek z firmy oznamil ze to poslu zaciatkom buduceho tyzdna ... asi po 2 tyzdnoch som tam pisal znova, ze este nic neprislo, chlapik ze sorry bola inventura, posleme vsetko hned zajtra (blbec dufaj a cakaj
) ... po 9 dnoch som napisal v poslednom maili, ze ak tovar nepride zaciatkom tyzdna, tovar uz nechcem. na ten uz ani neodpovedali... arasid uz nikdy viac aj ked ceny maju asi najnizsie - je to zbytocne ak sa k tovaru nedostanete
arasid
Pgs patrili medzi najlacnejsie ale viac sa vam oplati brat napriklad z thehut.com a konzoly jednoznacne z epicom.sk to su ochotny pracovnici 
-
jjj
Guru wannabe
Oni maju zaplatenu inzerciu na tych vyhladavacoch najnizsich cien.Cyrus666 napísal:divne ze mi vzdy najde PGS 1 alebo 2 ako najlacnejsi obchod
A su aj lacnejsie firmy, ale nemas sancu ich naist pokial nemaju u tych cenovyhcmonitoroch zaplatenu reklamnu kampan, takzvane sponzorovane odkazy.
Tomu sa vravi SEO (Search engine optimalization etarget, google centrum zoznam) a PPC (pay par click reklama).. Zaplatene popredne umiesnenie vo vyhladavacoch a reklama platena za klikanie.. co klik to ich stoji nejake peniaze. Pritom zobrazenie banneru je zadarmo..
Preto ti aj google najde progaming shop medzi prvymi...
A ked kuknes 2-10 stranku urcite najdes aj lepsie ponuky
A dalsia neseriozna firma..
Firma sluchatka.net...
O nás
Výhody nákupu u nás:
* Úzka špecializácia, odbornosť.
* Všetky výrobky máme na sklade. Modely, ktoré sú dlhodobo nedostupné radšej z ponuky odstránime, ako ponúkať niečo, čo nevieme okamžite dodať
* Pracujeme rýchlo. Expedujeme v PO - PI denne okolo 15.00 hod. Zásielku tak obdržíte skutočne rýchlo - ak objednáte napr. v pondelok o 14hod, máte viac než 90% šancu, že slúchadlá obdržíte v utorok dopoludnia.
* Osobný prístup. Vďaka úzkej špecializácii sortimentu komunikuje so zákazníkmi priamo majiteľ - očakávajte vysoko nadštandardný prístup
* Produkty starostlivo vyberáme. Odmietame zaradiť kompletné sortimenty značiek - v neprehľadných ponukách tak za vás vyberáme najlepšie výrobky v danej kategórii.
* Nákup bez registrácie. Pri nákupe vyplníte len svoje meno,adresu a telefón.
* Dovoz exotických značiek.(napr. Etymotic Research, pracujeme na V-moda atď..)
* Snaha o rýchle vybavovanie reklamácií - často obratom, alebo na počkanie
* Veľmi dobré ceny. Ak sa stane, že niektorý produkt ponúka konkurencia v SR lacnejšie, pristúpime k zníženiu ceny
* Poštovné zdarma
# Ing. Martin Mirda - PERIGEUM
Maurerova 15
040 22 Košice
# IČO: 40165698
Poslu vam balík a v cene tovaru je postovne, ich reklama je zalozena na tom ze maju najnizsiu cenu na trhu a ze posta je zadarmo..
Jeden moj znamy mal neprijemnu skusenost. A to taku ze si objednal koss porta pro sluchatka a nasiel na internete nizsiu cenu a neprevzal balik, teda ako podla obchodneho zakonnika mas na to pravo, do 7-mych dni od podania objednavky odstupit. Noa on ani nic nepodpisal ani neprevzal a chceli od neho nejake 3 ci 4 eura storno poplatok za postu. Pritom posta je zadarmo a je v cene tovaru.
Fakt je to divne a nekorektne..
pershing s tym chlapom (sluchatka.net) riesil reklamacku porta pro asi 3x a stale bez problemu - zavolal, dohodli sa na mieste a case, dal mu peniaze a dostal novy kus
Ze je pgs banda sedlakov musi clovek vidiet uz len z ich webu. Davat si do katalogu hry ci hardwarove produkty ktore boli este len ohlasene a nikdo nevie kedy vyjdu a kolko budu stat moze len totalny dement. Im to problem nerobi, tak isto ako si vymysliet datum vydani ci pribliznu cenu, ktore potom X krat menia.
Tak mi tí sedliaci z pgs poslali mail, aj sms ze moja objednavka bola zaslana... po mesiaci a 1 tyzdni, 2 mailoch, 1 odpovedi.... v pondelok mozem ocakavat balik....
hm.. teraz mam dilemu: prebrat-neprebrat....
1. prebrat - ten tovar som nikde lacnejsie nenasiel, a to som hladal poriadne...+ bez balneho..
- ja tu klavesnicu chcem a molitany tiez
2. neprebrat - tim parchantom ukazat ze s takymi sluzbami si mozu ...
co by ste urobili na mojom mieste?
hm.. teraz mam dilemu: prebrat-neprebrat....
1. prebrat - ten tovar som nikde lacnejsie nenasiel, a to som hladal poriadne...+ bez balneho..
- ja tu klavesnicu chcem a molitany tiez
2. neprebrat - tim parchantom ukazat ze s takymi sluzbami si mozu ...
co by ste urobili na mojom mieste?
-
Grim
Darca
...prebrať a koniec...
-
Pigesko
King
ja mam tiez zlu skusenost s alzou...nechal som si tovar poslat do prace no uplne som zabudol ze sa kurier cez vratnicu nedostane (policajna skola), tak som zavolal na vratnicu nech mi daju vediet ked pride...samozrejme som bol v tom ze ked kurier pride tak ma tiez kontaktuje telefonicky co sa v tomto pripade nestalo
kurier prisiel, devetak mi zavolal a ja som mu povedal ze do 3 minut som tam, no bol som fakt prekvapeny ked som tam prisiel a dozvedel som sa ze kurier si sadol do auta a isiel prec
ked som im niekolko krat napisal email tak som sa dopracoval k odpovedi ze som nebol "zastihnutelny" na urcenej adrese...viac som to ani neriesil a isiel som si pre to osobne...
- v tomto pripade za vzniknutu situaciu moze zrejme kurier ale nechapem preco odporucaju ludom aby si nechavali poslat tovar do prace...ved musia pocitat s tym ze nie vsade ich pustia cez vratnicu...a kurier mi mal jednoznacne zavolat pokial viem
- v tomto pripade za vzniknutu situaciu moze zrejme kurier ale nechapem preco odporucaju ludom aby si nechavali poslat tovar do prace...ved musia pocitat s tym ze nie vsade ich pustia cez vratnicu...a kurier mi mal jednoznacne zavolat pokial viem
Určite PIXMANIA.
preco ? kvoli reklamaciam ?
Áno, myslím, že Pixmánia je archetyp nedôveryhodného obchodu.
-
Black.Raven
Medium Star
máte skúsenosti s eshopom www.123mp3.sk?
-
Ryan Giggs
VIP
Podľa mňa na tom nie je nič nekorektne. Pošta je sice zadarmo, ale smerom k zakaznikovi, nie naopak. Kedže to on na pošte neprebral, pošta to poslala naspäť a to nie je zadarmo. Aj keby to prebral, a rozhodol sa to vratiť povedzme po 3 dňoch, poštovne plati on. Peniaze za tovar by mu vratili ale, nie za poštovne. Neviem o takom obchode, ktory by vracal peniaze aj za poštovne. Ale rad sa o takom necham poučiť.Jeden moj znamy mal neprijemnu skusenost. A to taku ze si objednal koss porta pro sluchatka a nasiel na internete nizsiu cenu a neprevzal balik, teda ako podla obchodneho zakonnika mas na to pravo, do 7-mych dni od podania objednavky odstupit. Noa on ani nic nepodpisal ani neprevzal a chceli od neho nejake 3 ci 4 eura storno poplatok za postu. Pritom posta je zadarmo a je v cene tovaru.
Fakt je to divne a nekorektne..
PIXMANIA co ma to ekonomicke postovne do 10 dni ako to funguje ?
lebo nepouzivam postovu schranku to mi zavolaju a donesu priamo domov alebo ako ? diky za info.
lebo nepouzivam postovu schranku to mi zavolaju a donesu priamo domov alebo ako ? diky za info.
Ekonomické doručenie do 10 pracovných dní
Náš prepravca vám tovar doručí do 10 pracovných dní, od pondelka do soboty (doručenie priamo do poštovej schránky).
-
Makovnik
Medium Professional
Meno Petr Vrána, Ostrava, obchod http://www.dmsound.cz, okrem toho vraj aj este nieco nove. Pozrite si forum Prodance, co sa o nom pise.
Odrbava ludi, berie peniaze, ale tovar je v nedohladne. Uz nanho podavaju trestne oznamenie.
Preco tam ludia kupuju, staci si pozriet, ake ceny ponuka. Bezkonkurencne najlacnejsi na webe pre maloobchod.
Odrbava ludi, berie peniaze, ale tovar je v nedohladne. Uz nanho podavaju trestne oznamenie.
Preco tam ludia kupuju, staci si pozriet, ake ceny ponuka. Bezkonkurencne najlacnejsi na webe pre maloobchod.
nema nahodou niekto skusenost s obchodom poruke.sk?
www.digitalrev.com
Neodporucam...su doslova na hovno. Asi vela ludi z hojka nebude na britskej stranke nakupovat, ale mozno sa niekto najde. Ceny maju velmi velmi lakave, pri mojom nakupe nieco cez 1300libier som mohol oproti inym predajcom usetrit nieco cez 300 libier. co je pomerne dost. Preto som si ich aj vybral povodne.
Po prvej objednavke, ma poziadali aby som im poslal scan mojho ID s fotkou a nejaky ucet co mi chodi na domacu adresu, aby si overili totoznost a adresu. Hned som to poslal, a oni mi nasledne napisali, ze som nepresiel kontrolou a ze objednavka je zrusena. Samozrejme, ze mi prisiel len automaticky vygenerovany mail, kde bolo asi 5 bodov, ktore boli uvedene ako potencionalne dovody na zrusenie, no ani jeden z nich som nesplnal. Hned som im zavolal....po asi 40 minutovom cakani na linke, a minuticeleho kreditu, som to musel zlozit, a dobit si kredit, aby som mohol zavolat znova. Nasledne mi dvyhol nejaky trapko, ktory mal tiez naucene vety ako automat, sam nevedel o akciach na stranke a podobne. Popytal si moje objednavkove cislo, potvrdil mi, ze ano zrusili sme objednavku, a na otazku preco, mi povedal, ze nema pravomoc mi povedat detaily...ale ze z dovodou 'bezpecnosti'
Tak reku, dobre, skusim na novo....
Asi den na to som spravil zase objednavku za tu istu sumu. Hned v ten den mi opat prisiel mail, ze bola zrusena, znova z dovodu 'bezpecnosti'. A ked som si to chcel ist pozriet na ich stranku, do mojho uctu...vobec ma to nepustilo prihlasit sa, teda nepusti ma do teraz...neda sa mi proste prihlasit na moj ucet. Tak som si vytvoril novy email, a skusil sa zaregistrovat na novo, samozrejme, ocividne mi blokli IPcku, ale netusim preco, lebo ani s inym mailom som sa nemohol regnut na novo...vyhodilo mi hlasku, ze z mojho hostu su taketo operacie zakazane. Tak som pobehol do kamarata, objednal som si to z jeho IPcky, ale z mojej karty, aj s mojimi prihlasovacimi udajmi. Po objednavke mi prisli az 2 emaily, jeden o potvrdeni objednavky, a druhy o potvrdeni platby v hodnote 1300libier. CIze uz to vyzeralo super, no radost sa skonciladen po tom, ked mi znova zrusili objednavku, s tym, ze peniaze si ale domna vzali. Tak som sa na to vysral, peniaze som dostal 2 dni na to sice spat, ale v zivote ma neprinuti nikto u tychto debilov nakupovat. Dufam, ze to nikto ani uz skusat nebude.
Neodporucam...su doslova na hovno. Asi vela ludi z hojka nebude na britskej stranke nakupovat, ale mozno sa niekto najde. Ceny maju velmi velmi lakave, pri mojom nakupe nieco cez 1300libier som mohol oproti inym predajcom usetrit nieco cez 300 libier. co je pomerne dost. Preto som si ich aj vybral povodne.
Po prvej objednavke, ma poziadali aby som im poslal scan mojho ID s fotkou a nejaky ucet co mi chodi na domacu adresu, aby si overili totoznost a adresu. Hned som to poslal, a oni mi nasledne napisali, ze som nepresiel kontrolou a ze objednavka je zrusena. Samozrejme, ze mi prisiel len automaticky vygenerovany mail, kde bolo asi 5 bodov, ktore boli uvedene ako potencionalne dovody na zrusenie, no ani jeden z nich som nesplnal. Hned som im zavolal....po asi 40 minutovom cakani na linke, a minuticeleho kreditu, som to musel zlozit, a dobit si kredit, aby som mohol zavolat znova. Nasledne mi dvyhol nejaky trapko, ktory mal tiez naucene vety ako automat, sam nevedel o akciach na stranke a podobne. Popytal si moje objednavkove cislo, potvrdil mi, ze ano zrusili sme objednavku, a na otazku preco, mi povedal, ze nema pravomoc mi povedat detaily...ale ze z dovodou 'bezpecnosti'
Tak reku, dobre, skusim na novo....
Asi den na to som spravil zase objednavku za tu istu sumu. Hned v ten den mi opat prisiel mail, ze bola zrusena, znova z dovodu 'bezpecnosti'. A ked som si to chcel ist pozriet na ich stranku, do mojho uctu...vobec ma to nepustilo prihlasit sa, teda nepusti ma do teraz...neda sa mi proste prihlasit na moj ucet. Tak som si vytvoril novy email, a skusil sa zaregistrovat na novo, samozrejme, ocividne mi blokli IPcku, ale netusim preco, lebo ani s inym mailom som sa nemohol regnut na novo...vyhodilo mi hlasku, ze z mojho hostu su taketo operacie zakazane. Tak som pobehol do kamarata, objednal som si to z jeho IPcky, ale z mojej karty, aj s mojimi prihlasovacimi udajmi. Po objednavke mi prisli az 2 emaily, jeden o potvrdeni objednavky, a druhy o potvrdeni platby v hodnote 1300libier. CIze uz to vyzeralo super, no radost sa skonciladen po tom, ked mi znova zrusili objednavku, s tym, ze peniaze si ale domna vzali. Tak som sa na to vysral, peniaze som dostal 2 dni na to sice spat, ale v zivote ma neprinuti nikto u tychto debilov nakupovat. Dufam, ze to nikto ani uz skusat nebude.