|
|
|
| Autor |
Správa |
Spyx Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2006 Príspevky: 779 Bydlisko: Atlantis Karma: 
|
Zaslal: 11 Dec 2006, 8:37 Predmet: Neviem, čo si mám myslieť |
|
|
| Mám menší problém. Mám profesorku, ktorá sa mi veľmi páči. Jej vek odhadujem tak na 25, ja mám 19. Ide o to, že som jej dal najavo, že mám o ňu záujem. Nechcela priamo odpovedať, len povedala, že sa jej veľmi páčil. Ale stále sa ku mne správa "nadštandartne" milo, dívame sa na seba a vôbec takéto vecičky. Nevadí, že jej lichotím, proste je akási "prístupná". Myslíte si, že mám u nej nejakú šancu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1405
Zaslal: 11 Dec 2006, 9:08 Predmet: |
|
|
| OMG sak a preco by si nemal? Jasne, ak sa Ti paci chod do toho, sak co sa Ti moze stat? Normalne by som ju po skole pockal vonku alebo aj niekde na chodbe cez prestavku a spytal sa ci nema chut zajst na kafe. Hlavne to musis cele zahrat s usmevom... aby v pripade ze to nevyda nebol problem stocit to len na taku srandu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 11 Dec 2006, 9:14 Predmet: |
|
|
Sakra, nejde mi upraviť príspevok, takže to napíšem sem. Správne malo byť:
| Citácia: |
| Ide o to, že som jej dal najavo, že mám o ňu záujem. Poslal som jej totiž list(osobne). Nechcela priamo odpovedať, len povedala, že sa jej veľmi páčil. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 11 Dec 2006, 9:16 Predmet: |
|
|
| k6 napísal: |
| OMG sak a preco by si nemal? Jasne, ak sa Ti paci chod do toho, sak co sa Ti moze stat? Normalne by som ju po skole pockal vonku alebo aj niekde na chodbe cez prestavku a spytal sa ci nema chut zajst na kafe. Hlavne to musis cele zahrat s usmevom... aby v pripade ze to nevyda nebol problem stocit to len na taku srandu. |
Lenže ide o to, že je moja profesorka, takže aj keby chcela, nemôže so mnou chodiť. Preto sa pýtam, že ako spraviť, aby to šlo tak, aby nikto o tom nevedel a ona nemala strach z toho, že príde o prácu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Zaslal: 11 Dec 2006, 9:24 Predmet: |
|
|
| A preco by nemohla? Kamarat chodil s telocvikarkou na strednej, a dost dlho, a ziadny problem z toho nikto nemal. A vedela o tom cela skola. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 11 Dec 2006, 9:29 Predmet: |
|
|
Naša škola je extra prípad - u nás je debilné vedenie, mnohí debilný učitelia a KVANTUM ešte debilnejších žiakov. Oboch by nás vyniesli v zuboch.
A navyše, ja v tom síce problém nevidím, ale ona áno. Tak ako jej mám povedať, že na to nikto nepríde? |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Zaslal: 11 Dec 2006, 9:32 Predmet: |
|
|
Hm, takze otazka stoji celkom inak... No neviem, priznajme si ze zarucit jej to nemozes. A ona si je toho asi najskor tiez vedoma... neviem no  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2708 Bydlisko: predavam Fuji S6500fd Karma: 
|
Zaslal: 11 Dec 2006, 9:49 Predmet: |
|
|
| v ktorom si rocniku? podla veku odhadujem ze 4, takze tam uz dlho nebudes na skole, tak to potom nieje problem a zatial sa mozte zatajit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6662 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 11 Dec 2006, 10:01 Predmet: |
|
|
Podla mna sa na ostatnych s prepacenim vyser. Oni sa nemaju co starat do tvojho zivota. Jediny, kto by sa mal v tomto pripade "bat" je tvoja profesorka, kt. by mozno mohla prist o pracu, ale bolo by to smiesne a trapne zo strany skoly. Uz nie sme v 17. storoci. Podla mna to kazdopadne skus, ked vidis, ze aj ona by asi mala zaujem. Resp. zajdi si za nou a skuste to nejako vyriesit, ze v skole sa budete musiet zdrzat, ale po skole si to uzijete...
...a teraz si predstav, ako sa zdrzujes, cely den a potom po skole sa idete roztrhat. Yummy, zavidim ti. Vela stastia! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 11 Dec 2006, 11:46 Predmet: |
|
|
[quote="p4ra"]Podla mna to kazdopadne skus, ked vidis, ze aj ona by asi mala zaujem.[quote]
Má o mňa záujem, keď sa snaží udržať rozhovor, ktorý by inak bol dávno skončil? Alebo keď sa ku mne ozve ako prvá?
Takže som jej ho poslal. Má rozsah 6 strán malého formátu. Zajtra zistím (snáď), že čo ona na to. Dovtedy môžete tipovať, ako bude reagovať.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6662 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 11 Dec 2006, 12:35 Predmet: |
|
|
| Mr.Henky napísal: |
| p4ra napísal: |
| Podla mna to kazdopadne skus, ked vidis, ze aj ona by asi mala zaujem. |
Má o mňa záujem, keď sa snaží udržať rozhovor, ktorý by inak bol dávno skončil? Alebo keď sa ku mne ozve ako prvá? |
Tak evidentne asi ma. Tazko posudit, ja to nevidim, ale z tvojho rozpravania to tak vyzera. |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 11 Dec 2006, 13:49 Predmet: |
|
|
Mari sa mi, ze tu ucitelku si tu uz rozoberal a spominal si nieco take, ze u ostatnych ucitelov to mas vyzehlene.. Tak potom by nemal byt problem asi, len rozmyslam co by na to povedal/a riaditel/ka a tak. Kazdopadne lepsie by bolo este pockat a po maturach ju zobrat na rande imho... |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Zaslal: 11 Dec 2006, 14:25 Predmet: |
|
|
Inac tak ma to napadlo ked som bol na obede... akoze v com je vlastne problem? Ako sa to dozvedia ucitelia? Ake moze mat z toho problemy? Pokial sa v skole budete k sebe chovat normalne ako ziak<>ucitel, nechapem preco by mala mat problemy. To ze po skole s nou skocis niekam na pizzu kde vas povedzme aj niekto uvidi taktiez nechapem preco by mal byt problem. Bezne som s jednym ucitelom na strednej chodil po skole na vino len tak pokecat a videl nas aj riaditel sediet vo vinarni (vrvavim pokecat, niesom gay ) a ziadny problem nebol... Pokial vas niekde na verejnosti neuvidi niekto z vedenia skoly priamo olizovat, tak nechapem preco by to malo byt problematicke. Niektore veci si proste zatial odpustite a je to. |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 11 Dec 2006, 15:17 Predmet: |
|
|
| k6 napísal: |
Inac tak ma to napadlo ked som bol na obede... akoze v com je vlastne problem? Ako sa to dozvedia ucitelia? Ake moze mat z toho problemy? Pokial sa v skole budete k sebe chovat normalne ako ziak<>ucitel, nechapem preco by mala mat problemy. To ze po skole s nou skocis niekam na pizzu kde vas povedzme aj niekto uvidi taktiez nechapem preco by mal byt problem. Bezne som s jednym ucitelom na strednej chodil po skole na vino len tak pokecat a videl nas aj riaditel sediet vo vinarni (vrvavim pokecat, niesom gay ) a ziadny problem nebol... Pokial vas niekde na verejnosti neuvidi niekto z vedenia skoly priamo olizovat, tak nechapem preco by to malo byt problematicke. Niektore veci si proste zatial odpustite a je to. |
Vies, lenze ludia maju tendenciu byt domyslavy a aj z tej pizze by si kludne niekto mohol mysliet, lebo ucitelky moc so ziakmi nezvyknu chodit von a tak, neviem ako u vas . Kazdopadne prajem vela stastia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Zaslal: 11 Dec 2006, 15:19 Predmet: |
|
|
| r4wMUnt34q napísal: |
Vies, lenze ludia maju tendenciu byt domyslavy a aj z tej pizze by si kludne niekto mohol mysliet, lebo ucitelky moc so ziakmi nezvyknu chodit von a tak, neviem ako u vas . Kazdopadne prajem vela stastia  |
no a? mysliet znamena.... aj 50 rocnu slovencinarku moze pozvat na pizzu... je v tom snad nieco nemoralne? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|