Neviem, čo si mám myslieť
Neviem, čo si mám myslieť
Mám menší problém. Mám profesorku, ktorá sa mi veľmi páči. Jej vek odhadujem tak na 25, ja mám 19. Ide o to, že som jej dal najavo, že mám o ňu záujem. Nechcela priamo odpovedať, len povedala, že sa jej veľmi páčil. Ale stále sa ku mne správa "nadštandartne" milo, dívame sa na seba a vôbec takéto vecičky. Nevadí, že jej lichotím, proste je akási "prístupná". Myslíte si, že mám u nej nejakú šancu?
OMG sak a preco by si nemal? Jasne, ak sa Ti paci chod do toho, sak co sa Ti moze stat? Normalne by som ju po skole pockal vonku alebo aj niekde na chodbe cez prestavku a spytal sa ci nema chut zajst na kafe. Hlavne to musis cele zahrat s usmevom... aby v pripade ze to nevyda nebol problem stocit to len na taku srandu.
Lenže ide o to, že je moja profesorka, takže aj keby chcela, nemôže so mnou chodiť. Preto sa pýtam, že ako spraviť, aby to šlo tak, aby nikto o tom nevedel a ona nemala strach z toho, že príde o prácu.k6 napísal:OMG sak a preco by si nemal? Jasne, ak sa Ti paci chod do toho, sak co sa Ti moze stat? Normalne by som ju po skole pockal vonku alebo aj niekde na chodbe cez prestavku a spytal sa ci nema chut zajst na kafe. Hlavne to musis cele zahrat s usmevom... aby v pripade ze to nevyda nebol problem stocit to len na taku srandu.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna sa na ostatnych s prepacenim vyser. Oni sa nemaju co starat do tvojho zivota. Jediny, kto by sa mal v tomto pripade "bat" je tvoja profesorka, kt. by mozno mohla prist o pracu, ale bolo by to smiesne a trapne zo strany skoly. Uz nie sme v 17. storoci. Podla mna to kazdopadne skus, ked vidis, ze aj ona by asi mala zaujem. Resp. zajdi si za nou a skuste to nejako vyriesit, ze v skole sa budete musiet zdrzat, ale po skole si to uzijete...
...a teraz si predstav, ako sa zdrzujes, cely den a potom po skole sa idete roztrhat. Yummy, zavidim ti.
Vela stastia!
...a teraz si predstav, ako sa zdrzujes, cely den a potom po skole sa idete roztrhat. Yummy, zavidim ti.
[quote="p4ra"]Podla mna to kazdopadne skus, ked vidis, ze aj ona by asi mala zaujem.[quote]
Má o mňa záujem, keď sa snaží udržať rozhovor, ktorý by inak bol dávno skončil? Alebo keď sa ku mne ozve ako prvá?
Takže som jej ho poslal. Má rozsah 6 strán malého formátu. Zajtra zistím (snáď), že čo ona na to. Dovtedy môžete tipovať, ako bude reagovať.
Má o mňa záujem, keď sa snaží udržať rozhovor, ktorý by inak bol dávno skončil? Alebo keď sa ku mne ozve ako prvá?
Takže som jej ho poslal. Má rozsah 6 strán malého formátu. Zajtra zistím (snáď), že čo ona na to. Dovtedy môžete tipovať, ako bude reagovať.
-
r4wMUnt34q
Star
Inac tak ma to napadlo ked som bol na obede... akoze v com je vlastne problem? Ako sa to dozvedia ucitelia? Ake moze mat z toho problemy? Pokial sa v skole budete k sebe chovat normalne ako ziak<>ucitel, nechapem preco by mala mat problemy. To ze po skole s nou skocis niekam na pizzu kde vas povedzme aj niekto uvidi taktiez nechapem preco by mal byt problem. Bezne som s jednym ucitelom na strednej chodil po skole na vino len tak pokecat a videl nas aj riaditel sediet vo vinarni (vrvavim pokecat, niesom gay
) a ziadny problem nebol... Pokial vas niekde na verejnosti neuvidi niekto z vedenia skoly priamo olizovat, tak nechapem preco by to malo byt problematicke. Niektore veci si proste zatial odpustite a je to.
-
r4wMUnt34q
Star
Vies, lenze ludia maju tendenciu byt domyslavy a aj z tej pizze by si kludne niekto mohol mysliet, lebo ucitelky moc so ziakmi nezvyknu chodit von a tak, neviem ako u vask6 napísal:Inac tak ma to napadlo ked som bol na obede... akoze v com je vlastne problem? Ako sa to dozvedia ucitelia? Ake moze mat z toho problemy? Pokial sa v skole budete k sebe chovat normalne ako ziak<>ucitel, nechapem preco by mala mat problemy. To ze po skole s nou skocis niekam na pizzu kde vas povedzme aj niekto uvidi taktiez nechapem preco by mal byt problem. Bezne som s jednym ucitelom na strednej chodil po skole na vino len tak pokecat a videl nas aj riaditel sediet vo vinarni (vrvavim pokecat, niesom gay) a ziadny problem nebol... Pokial vas niekde na verejnosti neuvidi niekto z vedenia skoly priamo olizovat, tak nechapem preco by to malo byt problematicke. Niektore veci si proste zatial odpustite a je to.
no a? mysliet znamena.... aj 50 rocnu slovencinarku moze pozvat na pizzu... je v tom snad nieco nemoralne?r4wMUnt34q napísal:Vies, lenze ludia maju tendenciu byt domyslavy a aj z tej pizze by si kludne niekto mohol mysliet, lebo ucitelky moc so ziakmi nezvyknu chodit von a tak, neviem ako u vas. Kazdopadne prajem vela stastia
-
r4wMUnt34q
Star
Tak 50 a 26 (co kolko ma) je podla mna dost rozdielk6 napísal:no a? mysliet znamena.... aj 50 rocnu slovencinarku moze pozvat na pizzu... je v tom snad nieco nemoralne?
Takže:
zelovoc: Nebyť jednej profesorky aj by som bol vo 4. ročníku. Takto som len v 3.
p4ra: No ja by som sa veľmi rád vysral na ostatných, lenže ty nevieš, aká zberba na moju školu chodí. Sú ako Rómovia - stačí im dať sebemenší dôvod, aby ti rozkopali hlavu. A taktiež, naša škola je veľmi prapodivné miesto. Už som bol svedkom takých absurdností zo strany vedenia, až mi rozum ostal stáť. Takže ak by ju kvôli tomu vykopli zo školy, ani by som sa nedivil.
r4wMUnt34q: Nie je to zlý nápad, pozvať ju až po mature. Lenže tu mám až za rok aj niečo a dovtedy by som ju mohol stratiť. To aby som si potom trepal hlavu o múr.
Dnes som bol za ňou a plánovaná návšteva na jednu minútu sa "pretiahla" na neplánovanú návštevu na päť minút. Nakoniec som sa odvážil, že sa jej priznám, že som si našiel zámienku, len aby som ju mohol vidieť. Reagovala na to úsmevom. Opravte, ak sa mýlim, ale keby bola proti, nebola by to zatrhla už pri tom liste?
A druhá vec: myslíte, že bude OK, keď sa pokúsim trošku "pritvrdiť" v úprimnosti s tým, že na budúci týždeň jej všetko "vyzradím"?
zelovoc: Nebyť jednej profesorky aj by som bol vo 4. ročníku. Takto som len v 3.
p4ra: No ja by som sa veľmi rád vysral na ostatných, lenže ty nevieš, aká zberba na moju školu chodí. Sú ako Rómovia - stačí im dať sebemenší dôvod, aby ti rozkopali hlavu. A taktiež, naša škola je veľmi prapodivné miesto. Už som bol svedkom takých absurdností zo strany vedenia, až mi rozum ostal stáť. Takže ak by ju kvôli tomu vykopli zo školy, ani by som sa nedivil.
r4wMUnt34q: Nie je to zlý nápad, pozvať ju až po mature. Lenže tu mám až za rok aj niečo a dovtedy by som ju mohol stratiť. To aby som si potom trepal hlavu o múr.
Dnes som bol za ňou a plánovaná návšteva na jednu minútu sa "pretiahla" na neplánovanú návštevu na päť minút. Nakoniec som sa odvážil, že sa jej priznám, že som si našiel zámienku, len aby som ju mohol vidieť. Reagovala na to úsmevom. Opravte, ak sa mýlim, ale keby bola proti, nebola by to zatrhla už pri tom liste?
A druhá vec: myslíte, že bude OK, keď sa pokúsim trošku "pritvrdiť" v úprimnosti s tým, že na budúci týždeň jej všetko "vyzradím"?
No... co ja viem, zatrhla aj nezatrhla... nevies... mozno sa na tom bavi, mozno suciti, mozno by aj chcela nieco viac... tazko povedat takto z fleku. Na vyzradenie tej "zamienky" sa, povedzme si pravdu, asi ani inak reagovat nedalo. S tym listom suhlas. Ale neviem ci by som pritvrdzoval prave tym Tvojim sposobom. Ste z jedneho mesta? Je skola v mieste kde obaja byvate? Pritvrdenim by som nazval mozno... mozno keby si sa proste pokusil vytiahnut ju von, niekam na pizzu vecer. Inac co uci?Mr.Henky napísal:Dnes som bol za ňou a plánovaná návšteva na jednu minútu sa "pretiahla" na neplánovanú návštevu na päť minút. Nakoniec som sa odvážil, že sa jej priznám, že som si našiel zámienku, len aby som ju mohol vidieť. Reagovala na to úsmevom. Opravte, ak sa mýlim, ale keby bola proti, nebola by to zatrhla už pri tom liste?
-
r4wMUnt34q
Star
k6 napísal:Rozdiel? No ved moze byt na starsie nie? Zakazane? Vy to mate v skolskom poriadku? Lebo mi sme teda nemali, ked som bol este pred par rokmi na strednej.
Co sa tyka tej uprimnosti Mr.Henky, tak jedna vec je, ze uprimnostou sa neda nic pokazit a na druhej strane mozno to nezoberie az tak dobre, ale vzhladom na to, co sa doteraz udialo si myslim, ze by to mohla zobrat dobre.