NHL 09
Caute, neviem co vsetko sa tu uz spominalo, ale trafil som na bug. Vzdy ked hram dynastiu, tak v nejakej 2-3 sezone ked idem trejdovat tak mi pri niektorom teame zamrzne a vyhodi ma z hry. To by som ozelel, obchodovat sa da so zvysnymi 28 teamami lenze postupne sa interval zvysi a to uz je pekne na nervy, hra nema potom vela... A zas hrat zakazdym len 2 sezony,dakujem pekne, zacinat vzdy odznovu ked si konecne vyskladam team :-/
-
gattuso1327
Medium Expert
Nebude sice NHL 2010 ale ma byt NHL 2K10gattuso1327 napísal:Mám takú otázku: kedže nevyjde nhl 2010 na pc.. tak či niekde sa dajú nájsť najnovšie prestupy ... dakujem za odpoved
Neviete ako sa da odstranit takyto bug? stretli ste sa uz s niecim takym? alebo neexistuje nejaky patch?jozinko napísal:Caute, neviem co vsetko sa tu uz spominalo, ale trafil som na bug. Vzdy ked hram dynastiu, tak v nejakej 2-3 sezone ked idem trejdovat tak mi pri niektorom teame zamrzne a vyhodi ma z hry. To by som ozelel, obchodovat sa da so zvysnymi 28 teamami lenze postupne sa interval zvysi a to uz je pekne na nervy, hra nema potom vela... A zas hrat zakazdym len 2 sezony,dakujem pekne, zacinat vzdy odznovu ked si konecne vyskladam team :-/
-
wayne
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
mne sa zas stava ze v 2-3 sezone mi hra quituje do winu .. skusal som googlit a som sa na to vysral a pustil inu ligu, vyser sa na to a zacni hrat inu sutaz ved ide o hokej a zazitok z hry nie? ci mas nejake specialne zlozenie tymu?jozinko napísal:Neviete ako sa da odstranit takyto bug? stretli ste sa uz s niecim takym? alebo neexistuje nejaky patch?
Re: NHL 09
mal by som malú prosbu,nema niekto nahoodou link na ten patch,kde sa da nastavit widescreen???snazil som sa aj googlit,ale akosi sa mi to nepodarilo a na 1024x768 sa mi to moc nexce hrat???
Myslis toto?jancio9 napísal:mal by som malú prosbu,nema niekto nahoodou link na ten patch,kde sa da nastavit widescreen???snazil som sa aj googlit,ale akosi sa mi to nepodarilo a na 1024x768 sa mi to moc nexce hrat???
http://s-games.eu/2010020001-nhl09-iam- ... tion-.html
diky,vyskusam...
ten server so mnou moc nechce spolupracovat,ak to nahodou niekto ma,nemohol by mi to poslat na moju emailovu adresu??? [email protected] vopred ďakujem
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 19:33)
uz sa mi to podarilo
ten server so mnou moc nechce spolupracovat,ak to nahodou niekto ma,nemohol by mi to poslat na moju emailovu adresu??? [email protected] vopred ďakujem
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 19:33)
uz sa mi to podarilo
keď počas sezóny prehrám jeden zápas, tak neovplyvní to nejako celú sezónu? prehral som prvý zápas z celkových zatiaľ asi 12-15tich. nie som na hokej veľký odborník, tak preto sa pýtam
urcite nie,neva,ked prehras par zapasov,aj tak mozes mat istu tu najlepsiu poziciu pred play-off...
Zdravim , potreboval by som poradiť , ako sa hákuje ? Bodičkuje tak aby sa až sklo rozje*alo ? Tqak aby mal úraž a odvážali ho ? Ja som celé NHL 09 prešiel , už to mám ale pol roka , a nikdy sa mi nestalo , že by niekto mal úraz , čím ho dám dole ? A potom , aké tlačítka mám stláčat pri bitkách ? Obrana , útok , chytenie dresu atď ? ... Úplné voloviny , ale za týždeň to odinštalujem a chcem to aspom tak vedieť , keď už mám všetko FULL prejdené ... Ďakujem za rady .
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Full prejdene to nemas nikdy
Sezona prejdena neznamena, ze hra stoji za nic..Idu trady a podobne..Tymi posiluju a hras dalsiu (Ak si mal dynasty mode) a potom sa to kus rozbieha a mozno je aj tazsie..
Hakuje? Vsak dane tlacitka mas nastavene v ovladani, tak ako to ze nevies ktorym co pri hracovi ti dany chlapik robi..Bodycheckuje az sklo sa rozdrbe tak to sa neda spravit, tak aby si si povedal teraz a je to..ed das tvrdsi klasicky bodycheck, ze si rozbehnuty a hrac je pri mantineli a riadne donho tvrdo naprasis, tak niekedy sa rozbije..
Zranenia su nahodne generovane, takze pochybujem tiez, ze niekoho zamerne zranis..
Hakuje? Vsak dane tlacitka mas nastavene v ovladani, tak ako to ze nevies ktorym co pri hracovi ti dany chlapik robi..Bodycheckuje az sklo sa rozdrbe tak to sa neda spravit, tak aby si si povedal teraz a je to..ed das tvrdsi klasicky bodycheck, ze si rozbehnuty a hrac je pri mantineli a riadne donho tvrdo naprasis, tak niekedy sa rozbije..
Zranenia su nahodne generovane, takze pochybujem tiez, ze niekoho zamerne zranis..
Tie zranenia nie sú tak časté, mne sa podarilo asi v 70 zápasoch zraniť tak dvoch a sklo som rozbil iba raz. Takže stáva sa to pomerne málokrát.
A hákovať sa dá tlačidlom, ktorým strielaš (príklepom). Týmto tlačidlom sa dá taktiež držať hráča pri mantineli.
A hákovať sa dá tlačidlom, ktorým strielaš (príklepom). Týmto tlačidlom sa dá taktiež držať hráča pri mantineli.
nainstalova som si nhl dal crack zapnem a vypise mi toto nhl 09 could not initialize a required audio device ??? co to ako je
Akú máš zvukovú kartu ?