NHL 09
Re: NHL 09
mal by som malú prosbu,nema niekto nahoodou link na ten patch,kde sa da nastavit widescreen???snazil som sa aj googlit,ale akosi sa mi to nepodarilo a na 1024x768 sa mi to moc nexce hrat???
Myslis toto?jancio9 napísal:mal by som malú prosbu,nema niekto nahoodou link na ten patch,kde sa da nastavit widescreen???snazil som sa aj googlit,ale akosi sa mi to nepodarilo a na 1024x768 sa mi to moc nexce hrat???
http://s-games.eu/2010020001-nhl09-iam- ... tion-.html
diky,vyskusam...
ten server so mnou moc nechce spolupracovat,ak to nahodou niekto ma,nemohol by mi to poslat na moju emailovu adresu??? [email protected] vopred ďakujem
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 19:33)
uz sa mi to podarilo
ten server so mnou moc nechce spolupracovat,ak to nahodou niekto ma,nemohol by mi to poslat na moju emailovu adresu??? [email protected] vopred ďakujem
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 19:33)
uz sa mi to podarilo
keď počas sezóny prehrám jeden zápas, tak neovplyvní to nejako celú sezónu? prehral som prvý zápas z celkových zatiaľ asi 12-15tich. nie som na hokej veľký odborník, tak preto sa pýtam
urcite nie,neva,ked prehras par zapasov,aj tak mozes mat istu tu najlepsiu poziciu pred play-off...
Zdravim , potreboval by som poradiť , ako sa hákuje ? Bodičkuje tak aby sa až sklo rozje*alo ? Tqak aby mal úraž a odvážali ho ? Ja som celé NHL 09 prešiel , už to mám ale pol roka , a nikdy sa mi nestalo , že by niekto mal úraz , čím ho dám dole ? A potom , aké tlačítka mám stláčat pri bitkách ? Obrana , útok , chytenie dresu atď ? ... Úplné voloviny , ale za týždeň to odinštalujem a chcem to aspom tak vedieť , keď už mám všetko FULL prejdené ... Ďakujem za rady .
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Full prejdene to nemas nikdy
Sezona prejdena neznamena, ze hra stoji za nic..Idu trady a podobne..Tymi posiluju a hras dalsiu (Ak si mal dynasty mode) a potom sa to kus rozbieha a mozno je aj tazsie..
Hakuje? Vsak dane tlacitka mas nastavene v ovladani, tak ako to ze nevies ktorym co pri hracovi ti dany chlapik robi..Bodycheckuje az sklo sa rozdrbe tak to sa neda spravit, tak aby si si povedal teraz a je to..ed das tvrdsi klasicky bodycheck, ze si rozbehnuty a hrac je pri mantineli a riadne donho tvrdo naprasis, tak niekedy sa rozbije..
Zranenia su nahodne generovane, takze pochybujem tiez, ze niekoho zamerne zranis..
Hakuje? Vsak dane tlacitka mas nastavene v ovladani, tak ako to ze nevies ktorym co pri hracovi ti dany chlapik robi..Bodycheckuje az sklo sa rozdrbe tak to sa neda spravit, tak aby si si povedal teraz a je to..ed das tvrdsi klasicky bodycheck, ze si rozbehnuty a hrac je pri mantineli a riadne donho tvrdo naprasis, tak niekedy sa rozbije..
Zranenia su nahodne generovane, takze pochybujem tiez, ze niekoho zamerne zranis..
Tie zranenia nie sú tak časté, mne sa podarilo asi v 70 zápasoch zraniť tak dvoch a sklo som rozbil iba raz. Takže stáva sa to pomerne málokrát.
A hákovať sa dá tlačidlom, ktorým strielaš (príklepom). Týmto tlačidlom sa dá taktiež držať hráča pri mantineli.
A hákovať sa dá tlačidlom, ktorým strielaš (príklepom). Týmto tlačidlom sa dá taktiež držať hráča pri mantineli.
nainstalova som si nhl dal crack zapnem a vypise mi toto nhl 09 could not initialize a required audio device ??? co to ako je
Akú máš zvukovú kartu ?
kto chce hrat nhl 09 ligu....na tejto stranke napiste adminovi ktory tam ma kontakt

Kód: Vybrať všetko
http://nhl-online.wbl.sk/NHL09.html-
66morpheus66
Amateur
caute potreboval by som pomoct s NHL som si vcera nainstaloval NHL 09 a vsetko prebehlo v poriadku aj menu a vsetko je v poriadku len ked zacnem hrat zapas je strasne spomaleny ale menu ide dobre skusal som nastavit obraz aj stiahnut efekty s hocicim a nic nepomohlo neviete v com by to mohlo bit?
PC mam:AMD turion 64X2 2.1 Ghz,2Gb ram, 256 grafika, operacny system vista 32 bitova
PC mam:AMD turion 64X2 2.1 Ghz,2Gb ram, 256 grafika, operacny system vista 32 bitova
-
Soviet
Darca
Ako myslis spomaleny? Treba nastavit v nastaveniach rychlost hry a podobne tipujem, ak ti hraci pomaly korculuju a tak 
-
66morpheus66
Amateur
aj to som skusal len je to strasne spomalene stale
-
hojko
Site Admin
Problem hry, ktory sposobuje viac jadier a teda je potrebne zmenit proces nhl09.exe a nastavit mu len moznost vyuzivat jedno jadro si skusal??? Je tu o tom niekolko prispevok na fore, len treba trosku hladat.
-
66morpheus66
Amateur
ano skusal som to ale ten procesor robil problem skor vtedy ked sa nezobrazovalo menu a cital som vsetky tieto prispevky v tejto sekcii
mne to robi to iste a nechapem cim to moze byt, skusal som aj to jedno jadro vypnut.. a stale to ide tak isto.. tak mi ide aj nhl 2008.. skuste poradit..
Chcem sa opytat ako hrat v Be a Pro za brankara??....ked si vyberiem tym a potom mam na vyber hracov tak tam brankara nemam..ak sa to da, tak ako ? 
-
Pigesko
King
neda sa