NHL 2008
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
NHL
vcera som si nainstaloval NHL 2008 ale nejak ma to nezaujalo...bude to asi tym ze je to rovnake ako aj 2007...ak sa to na rok nezmeni uz NHL nebudem ani hravat...uz ma to prestava bavit...
a predpokladam ze na rovnakom principe bude zalozena aj FIFA 2008
-
tom.tom11
Star
Re: NHL
mas pravdu holt PC-ckari si musime este pockat dufam ze uz len rokProfionQQ napísal:vcera som si nainstaloval NHL 2008 ale nejak ma to nezaujalo...bude to asi tym ze je to rovnake ako aj 2007...ak sa to na rok nezmeni uz NHL nebudem ani hravat...uz ma to prestava bavit...
-
DanielDevil
Addict
ja som to zle pochopil, ja som myslel ze ten patch robi tu realnost lepsouhojko napísal:xyz: Ak si si precital co som pisal, tak patch prinasa len upravu a nove dresy, takze viacmenej je to uplne jedno s cim hras.
Aj napriek tomu som sa nedal odradit a odohral som zapas. Hra sa mi zda hokejovejsie, pohyby su realnejsie, brankar konecne aj nieco chyti a nepadaju rovnake goly
-
Grond
Medium Professional
dnes som to nainstaloval a bol som zase sklamany ved je to ten isty engine ako 2006/2007 akoze to su dobre kur*y ked sa opovazia vydat hru s rovnakym engine 3 roky po sebe akurat tam zmenia tlacidka a par drobnosti a chcu za to 1400 sk ci kolko mozu sa hanbit ze sa na taky brak zase zmohli 
//edit a este ked to propagovali tak hadzali screeny aj videa z Xboxu ze aka to bude pecka
//edit a este ked to propagovali tak hadzali screeny aj videa z Xboxu ze aka to bude pecka
-
ProfionQQ
Medium Star
NHL
kazdy kto kupi tuto hru je asi zavyslak na NHL....ja som to stahoval z netu a aj to lutujem ze som to spravil....Hossa1881 napísal:na slovensku za to chcu tolko v amerike to ma mozno polovicnu cenu
tak ale ten do si to zapne zahra jeden dva zapasi tak ani nevie co to vlastne hra... keby hravas pravidelne nhl tak zistis ze to je pekne ozivenie.. mne osobne sa toto vydanie lubi aj ked mi tam chybaju nejake te online vecicky co boli v 04... co sa tyka enginu bolo dopredu niekolko krat pisane ze tento rok nic take nebude ale ze v 09 sa grafika uz zmeni... ale to ma nejak netankuje predsa ta hra je o hratelnosti a nie o krase... keby hras nhl ligy tak zistis ze 07 je totalne zabuggovane h*vno kde ked si si nasiel miestecko pri modrej tak nebol problem vyhrat a pri tom si mohol hrat s hocjakym skillerom jednoducho tam slo o to kto je vacsi debil a bude to castejsie pouzivat a preto je ta 08 dobra ze sa te goly uz nedaju tak lahucko strelit ze tam musis zapat mozog a bud kombinovat alebo nejak s pohybmi oklamat brankara co nieje az tak jednoduche ako vypalit od modrej...a pokial si videl obrazky z Xboxu ktore propagovali PC verziu tak to je potom dobre blby ten autor toho clanku. Na ofiicialnej stranke EA nic take nebolo... to fsio PEACEHovniak napísal:dnes som to nainstaloval a bol som zase sklamany ved je to ten isty engine ako 2006/2007 akoze to su dobre kur*y ked sa opovazia vydat hru s rovnakym engine 3 roky po sebe akurat tam zmenia tlacidka a par drobnosti a chcu za to 1400 sk ci kolko mozu sa hanbit ze sa na taky brak zase zmohli
http://www.cznhl.com/index.php?co=downloads&sekce=25 ktori program je to znich co sa da nastavit joystick na nhl08 diky lebo skusal som vsetky ani jeden mi nemeni, meni mi len klavesnicu :-/ ani navod som nenasiel diky za radu 
-
mirak2
Hardcore addict
NHL 06 - 08 Joystick Renamer v1.0corey napísal:http://www.cznhl.com/index.php?co=downloads&sekce=25 ktori program je to znich co sa da nastavit joystick na nhl08 diky lebo skusal som vsetky ani jeden mi nemeni, meni mi len klavesnicu :-/ ani navod som nenasiel diky za radu
-
DanielDevil
Addict
spravny nazor starsny stereotypLewis napísal:je to trapna hra... golov dam v zapase kolk ochcem... prienik po strane.. nahravka pred branku strela z prvej a gol... takto ich kludne mozem dat xy... ja so sportami od ea na pc koncim!!!
-
DanielDevil
Addict
jj s tym prienikom a prihravkov mas uplnu pravdu skoro vzdy das gola. uz tzo zacina byt nudneLewis napísal:je to trapna hra... golov dam v zapase kolk ochcem... prienik po strane.. nahravka pred branku strela z prvej a gol... takto ich kludne mozem dat xy... ja so sportami od ea na pc koncim!!!
viesco ja to hram len tak vecer ked mam trocha casu a sem tam s kamosmi online . ligu nepoznamModel napísal:pekne takze skoro podobne som si myslel ze to bude tazsie.....ale zase ma to enbude bavit.....nepoznas nejaku ligu kde sa uz hra 08?