tazsie mozno pre tych co to nevedia hratxyz napísal:mozno sa bude dat stiahnut aj nejaka tazsia zataz, ja som to este nehral ale ked ostatny pisali ze sa tu tazsie davaju goly ako v nhl07, som cakal ze to bude tazsie
NHL 2008
spravny nazor starsny stereotypLewis napísal:je to trapna hra... golov dam v zapase kolk ochcem... prienik po strane.. nahravka pred branku strela z prvej a gol... takto ich kludne mozem dat xy... ja so sportami od ea na pc koncim!!!
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj s tym prienikom a prihravkov mas uplnu pravdu skoro vzdy das gola. uz tzo zacina byt nudneLewis napísal:je to trapna hra... golov dam v zapase kolk ochcem... prienik po strane.. nahravka pred branku strela z prvej a gol... takto ich kludne mozem dat xy... ja so sportami od ea na pc koncim!!!
viesco ja to hram len tak vecer ked mam trocha casu a sem tam s kamosmi online . ligu nepoznamModel napísal:pekne takze skoro podobne som si myslel ze to bude tazsie.....ale zase ma to enbude bavit.....nepoznas nejaku ligu kde sa uz hra 08?
-
hojko
Site Admin
Dnes som dostal krasny gol. Brankar natlaceny pri tycke pocas oslabocky, hostujuci hrac ho chcel natlacit ku tycke, ale zrazu puk presiel cez tycku alebo siet do branky a o take tri sekundy zasvietilo svetlo, ze to bol gol. Pozeral som replay a celkom som sa na tom zasmial. Pamatam si presne nieco take este u kamarata pred skoro desiatimi rokmi, ked sme proti sebe hravali NHL 98.
-
hojko
Site Admin
Mam odohranych tak 10 zapasov, okrem vyssie spominaneho golu cez sietku som si ziadnu vaznejsiu chybu nevsimol (ak neratam sekanie C2D+nV). Rozhodne co mi vadi je ovladanie, to je pre mna az frustrujuce, najma co sa tyka faulovania. Neviem preco dosla opat zmena v ovladani, pred rokom to bolo oddelenie prepinania hraca a nahravania, teraz prehodili hakovanie na tlacitko ku strele. Tiez mi nesedia nahravky, bud prihram presne hracovi alebo to dam do riti, takze je to zbytocna strata puku. Co sa mi zase paci je, ze je mozne robit narazacky, pady cez brankara a podobne. Za tych asi 10 zapasov co som odohral sa mi v zapase nestalo, ze by som rozbil mantinel alebo posunul branu, no dnes, v jednom zapase hned tri posunutia brany a raz som strelou rozbil manitel.
-
t0m4s3
Admin
Bitku som vyvolal v prvej sekunde prveho zapasu, ktory som zapol, prakticky sa zacali mlatit hned na bulymirak2 napísal:mne sa estenestalo aby som rozbil mantinel, a dokonca som este ani nemal bitku (nie nemam ich vypnute)...a to mam odohratu pol sezonu v dynasty mode
http://www.bestoldgames.net/stare-hry/nhl-hockey-93.php
-
DanielDevil
Addict