|
|
|
| Autor |
Správa |
Model Medium Star

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 471
Zaslal: 23 Sep 2007, 14:50 Predmet: |
|
|
| xyz napísal: |
| mozno sa bude dat stiahnut aj nejaka tazsia zataz, ja som to este nehral ale ked ostatny pisali ze sa tu tazsie davaju goly ako v nhl07, som cakal ze to bude tazsie |
tazsie mozno pre tych co to nevedia hrat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lewis Star

Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 504
Zaslal: 23 Sep 2007, 14:54 Predmet: |
|
|
| je to trapna hra... golov dam v zapase kolk ochcem... prienik po strane.. nahravka pred branku strela z prvej a gol... takto ich kludne mozem dat xy... ja so sportami od ea na pc koncim!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Model Medium Star

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 471
Zaslal: 23 Sep 2007, 15:28 Predmet: |
|
|
| Lewis napísal: |
| je to trapna hra... golov dam v zapase kolk ochcem... prienik po strane.. nahravka pred branku strela z prvej a gol... takto ich kludne mozem dat xy... ja so sportami od ea na pc koncim!!! |
spravny nazor starsny stereotyp co si myslim ze je skoda pri hokeji alebo celkovo sportoch som zvedavy ako dopadnu tie konzolove sporty  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DanielDevil Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.05.2007 Príspevky: 520 Bydlisko: lamky Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2007, 16:19 Predmet: |
|
|
| aj ja som mal pri nhl-kach problem ze som vyhraval pravidelne o viac ako 10 golov a myslim ze namiesto najlahsich 2,3 zatazi by mohli vymysliet nieco tazsie aj tak si myslim ze na prvych 2 zataziach to nikto nehrava |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1339
Zaslal: 23 Sep 2007, 20:22 Predmet: |
|
|
| Lewis napísal: |
jj s tym prienikom a prihravkov mas uplnu pravdu skoro vzdy das gola. uz tzo zacina byt nudne
| Model napísal: |
| pekne takze skoro podobne som si myslel ze to bude tazsie.....ale zase ma to enbude bavit.....nepoznas nejaku ligu kde sa uz hra 08? |
viesco ja to hram len tak vecer ked mam trocha casu a sem tam s kamosmi online . ligu nepoznam |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lewis Star

Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 504
Zaslal: 24 Sep 2007, 10:46 Predmet: |
|
|
Mne osobne by max stacilo keby ten hokej bol trsoku viac realnejsi a hlavne aby na najtazsej obtiaznosti bol problem dat gol a hlavne aby sa goly nedali davat ako cez kopirak...
Po tomto nhlku velmi vazne zacinam uvazovat nad kupov PS3!!!
Tak snad aspon na nieco bol toto nhl08 odobre...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13831 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2007, 18:45 Predmet: |
|
|
| Dnes som dostal krasny gol. Brankar natlaceny pri tycke pocas oslabocky, hostujuci hrac ho chcel natlacit ku tycke, ale zrazu puk presiel cez tycku alebo siet do branky a o take tri sekundy zasvietilo svetlo, ze to bol gol. Pozeral som replay a celkom som sa na tom zasmial. Pamatam si presne nieco take este u kamarata pred skoro desiatimi rokmi, ked sme proti sebe hravali NHL 98. |
|
| Návrat hore |
|
 |
puccik Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 644 Bydlisko: Som dyslektik,tolerujte t Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2007, 20:36 Predmet: |
|
|
Ahoj ludia prosim vas povecte mi preco to seka mam
4600 athlon dual core
2 gb ram
7600 gs grafa
povecte mi co tomu chyba |
|
| Návrat hore |
|
 |
puccik Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 644 Bydlisko: Som dyslektik,tolerujte t Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2007, 21:24 Predmet: |
|
|
|
Sorac nevsimol osm si to |
|
| Návrat hore |
|
 |
AlienSK Amateur

Stav:  Založený: 20.10.2005 Príspevky: 25
Zaslal: 24 Sep 2007, 21:49 Predmet: |
|
|
| Tak ked som stiahol tuto hru ,tak som ju napalil na DVD a potom nainstaloval. Spustil som hru, dal som z brachom jeden match a po 3 minutach hrania sme tu hru natvrdo vypli a to DVD som hned hodil do kosa. Ak nespravia rocnik 09 z nextgen, tak o tu hru ani nezakopnem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Paul Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2006 Príspevky: 256 Bydlisko: Ba Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2007, 21:58 Predmet: |
|
|
Core2Duo E6850
GeForce 8800GTX
2 GB DDR2 Ram
Bez sekania, našťastie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gandus Light Star

Stav:  Založený: 15.07.2005 Príspevky: 209 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 26 Sep 2007, 23:32 Predmet: |
|
|
| Nebudte prehnane nasrati, aj tak sme to vsetci cakali, a aj tak si to nikto z vas (hlboko dufam) nekupil, peniaze ste neprerobili, tak co. Ja to hram len onlajn |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13831 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 27 Sep 2007, 4:57 Predmet: |
|
|
| Mam odohranych tak 10 zapasov, okrem vyssie spominaneho golu cez sietku som si ziadnu vaznejsiu chybu nevsimol (ak neratam sekanie C2D+nV). Rozhodne co mi vadi je ovladanie, to je pre mna az frustrujuce, najma co sa tyka faulovania. Neviem preco dosla opat zmena v ovladani, pred rokom to bolo oddelenie prepinania hraca a nahravania, teraz prehodili hakovanie na tlacitko ku strele. Tiez mi nesedia nahravky, bud prihram presne hracovi alebo to dam do riti, takze je to zbytocna strata puku. Co sa mi zase paci je, ze je mozne robit narazacky, pady cez brankara a podobne. Za tych asi 10 zapasov co som odohral sa mi v zapase nestalo, ze by som rozbil mantinel alebo posunul branu, no dnes, v jednom zapase hned tri posunutia brany a raz som strelou rozbil manitel. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1857 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 27 Sep 2007, 16:27 Predmet: |
|
|
| mne sa estenestalo aby som rozbil mantinel, a dokonca som este ani nemal bitku (nie nemam ich vypnute)...a to mam odohratu pol sezonu v dynasty mode |
|
| Návrat hore |
|
 |
heker Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2006 Príspevky: 363
Zaslal: 27 Sep 2007, 16:48 Predmet: |
|
|
| Bitka sa vyvola po stlaceni cisla 0 alebo cisla 2 na numerickej klavesnici (vpravo od sipiek). |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|