NHL 2008

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

xyz napísal:mozno sa bude dat stiahnut aj nejaka tazsia zataz, ja som to este nehral ale ked ostatny pisali ze sa tu tazsie davaju goly ako v nhl07, som cakal ze to bude tazsie
tazsie mozno pre tych co to nevedia hrat :lol:
Lewis
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

je to trapna hra... golov dam v zapase kolk ochcem... prienik po strane.. nahravka pred branku strela z prvej a gol... takto ich kludne mozem dat xy... ja so sportami od ea na pc koncim!!!
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

Lewis napísal:je to trapna hra... golov dam v zapase kolk ochcem... prienik po strane.. nahravka pred branku strela z prvej a gol... takto ich kludne mozem dat xy... ja so sportami od ea na pc koncim!!!
spravny nazor starsny stereotyp :roll: co si myslim ze je skoda pri hokeji alebo celkovo sportoch som zvedavy ako dopadnu tie konzolove sporty :roll:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

aj ja som mal pri nhl-kach problem ze som vyhraval pravidelne o viac ako 10 golov a myslim ze namiesto najlahsich 2,3 zatazi by mohli vymysliet nieco tazsie aj tak si myslim ze na prvych 2 zataziach to nikto nehrava
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Lewis napísal:je to trapna hra... golov dam v zapase kolk ochcem... prienik po strane.. nahravka pred branku strela z prvej a gol... takto ich kludne mozem dat xy... ja so sportami od ea na pc koncim!!!
jj s tym prienikom a prihravkov mas uplnu pravdu skoro vzdy das gola. uz tzo zacina byt nudne
Model napísal:pekne takze skoro podobne som si myslel ze to bude tazsie.....ale zase ma to enbude bavit.....nepoznas nejaku ligu kde sa uz hra 08?
viesco ja to hram len tak vecer ked mam trocha casu a sem tam s kamosmi online . ligu nepoznam
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

Mne osobne by max stacilo keby ten hokej bol trsoku viac realnejsi a hlavne aby na najtazsej obtiaznosti bol problem dat gol a hlavne aby sa goly nedali davat ako cez kopirak...
Po tomto nhlku velmi vazne zacinam uvazovat nad kupov PS3!!!
Tak snad aspon na nieco bol toto nhl08 odobre... :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes som dostal krasny gol. Brankar natlaceny pri tycke pocas oslabocky, hostujuci hrac ho chcel natlacit ku tycke, ale zrazu puk presiel cez tycku alebo siet do branky a o take tri sekundy zasvietilo svetlo, ze to bol gol. Pozeral som replay a celkom som sa na tom zasmial. Pamatam si presne nieco take este u kamarata pred skoro desiatimi rokmi, ked sme proti sebe hravali NHL 98.
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Ahoj ludia prosim vas povecte mi preco to seka mam
4600 athlon dual core
2 gb ram
7600 gs grafa
povecte mi co tomu chyba
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Sorac nevsimol osm si to
AlienSK
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa AlienSK »

Tak ked som stiahol tuto hru ,tak som ju napalil na DVD a potom nainstaloval. Spustil som hru, dal som z brachom jeden match a po 3 minutach hrania sme tu hru natvrdo vypli a to DVD som hned hodil do kosa. Ak nespravia rocnik 09 z nextgen, tak o tu hru ani nezakopnem.
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Core2Duo E6850
GeForce 8800GTX
2 GB DDR2 Ram

Bez sekania, našťastie.
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

Nebudte prehnane nasrati, aj tak sme to vsetci cakali, a aj tak si to nikto z vas (hlboko dufam) nekupil, peniaze ste neprerobili, tak co. Ja to hram len onlajn
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mam odohranych tak 10 zapasov, okrem vyssie spominaneho golu cez sietku som si ziadnu vaznejsiu chybu nevsimol (ak neratam sekanie C2D+nV). Rozhodne co mi vadi je ovladanie, to je pre mna az frustrujuce, najma co sa tyka faulovania. Neviem preco dosla opat zmena v ovladani, pred rokom to bolo oddelenie prepinania hraca a nahravania, teraz prehodili hakovanie na tlacitko ku strele. Tiez mi nesedia nahravky, bud prihram presne hracovi alebo to dam do riti, takze je to zbytocna strata puku. Co sa mi zase paci je, ze je mozne robit narazacky, pady cez brankara a podobne. Za tych asi 10 zapasov co som odohral sa mi v zapase nestalo, ze by som rozbil mantinel alebo posunul branu, no dnes, v jednom zapase hned tri posunutia brany a raz som strelou rozbil manitel.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mne sa estenestalo aby som rozbil mantinel, a dokonca som este ani nemal bitku (nie nemam ich vypnute)...a to mam odohratu pol sezonu v dynasty mode
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Bitka sa vyvola po stlaceni cisla 0 alebo cisla 2 na numerickej klavesnici (vpravo od sipiek).
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mirak2 napísal:mne sa estenestalo aby som rozbil mantinel, a dokonca som este ani nemal bitku (nie nemam ich vypnute)...a to mam odohratu pol sezonu v dynasty mode
Bitku som vyvolal v prvej sekunde prveho zapasu, ktory som zapol, prakticky sa zacali mlatit hned na buly :-D Mantinel sa mi vcera podarilo rozbit strelou druhykrat. Inak nie som ziadny gamer nhl, nehral som to vyse 2 roky a momentalne v dynasty mode na medium, davam laty 10:1, takze je zrejme cas na hard :-) Hra s a v malickostiach zlepsila, ale k realite to ma stale velmi velmi daleko. hratelnostou sa mi viac pozdava NHl 93 ;-)

http://www.bestoldgames.net/stare-hry/nhl-hockey-93.php
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

no ja mam AMD Athlon 64X2 4200 ,ATI X1950Pro a 2x1GB RAM a musel som dat to sprazeni, cize nie vsetky ati asi fachaju ako maju, nie je na to nejaky patch?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

xyz: Nie, este stale nie je.
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

neda sa do hry stiahnut slovenska extraliga?
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

da sa na game.hokej.sk (tam je forum)... download je TU
Napísať odpoveď