|
|
|
| Autor |
Správa |
Tommyno Expert

Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 188
Zaslal: 14 Máj 2008, 19:47 Predmet: Re: o čo jej ide? |
|
|
| Pulpman napísal: |
takze stretol som sa s jednym moc peknym dievcatom, kecali sme asi spolu 5 minut a hned sa namna vrhla a zacala ma kusat a bozkavat vsetko mozne nic onej neviem, nic som sa nestihol popitat, asi 10 minut trvalo nase stretnutie lebo musela ist na bus... teraz k problemu moc sa mi zapacila bolo mi to prijemne moc, lenze neviem co si mam myslet ked toto spravila hned ako sme sa spoznali, ja som taky blby ze keby sa stretneme viackrat isto sa donej zalubim ako sa to vezme, mam to risknut len tak na ulet ? alebo znej vytiahnem nieco viac ako len ulet |
Tak umna to zacalo tak isto z mojou laskou som sa stretol pisali sme si tizden na pokeci a stretli sme sa a hnet sme isli spolu sa volade prejist spitalasa ako sa mam ja som povedal dobre a volao som sa snou rozpraval a po cca 5-15min ma zacala boskavat obimalama ma a vsetko mozne.... ja som s apotesil zalubil som sa ...a teraz som zistil pije,fajci,reze si ruky ze ju to bavy najskor ju spoznaj viac ..odporuam tuto cestu!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 957 Bydlisko: Košice - okolie Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 21:22 Predmet: Re: o čo jej ide? |
|
|
| Tommyno napísal: |
| ja som s apotesil zalubil som sa |
to je... to je proste brilatna konstrukcia, a este v kontexte.... no...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1881 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 21:25 Predmet: |
|
|
nj tak potom neplac ked ta omylom opusti boze jak sa mozes do takej zalubit ved to vidis ze to je cisto detsky oje*  |
|
| Návrat hore |
|
 |
3mirecc3 Amateur

Stav:  Založený: 22.05.2008 Príspevky: 15
Zaslal: 22 Máj 2008, 20:57 Predmet: |
|
|
| mi-chau napísal: |
| Uzivaj si kym nerozprava, ked zacne je to v prdeli. |
moja rec ale ja bi somsa s nu urcite stretol  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vlado69 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.05.2008 Príspevky: 23 Bydlisko: okr. Čadca 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 23:54 Predmet: |
|
|
| ja by som dlho nerozmyšlal. ked ju nepoje..š ty, poj..e ti ju niekto iný . |
|
| Návrat hore |
|
 |
c.a.r.n.e. Medium Star

Stav:  Založený: 22.01.2007 Príspevky: 343
Zaslal: 23 Máj 2008, 10:09 Predmet: |
|
|
no sak si uzi ale nenamotavaj sa na nu...mne sa pred tyznom stalo na jednej akcii ze sme len sedeli na zemi a jedna baba s ktorou som sa ani nerozpraval sa na mna len tak vrhla a bola primne tiez asi len 5 minut, potom zdrhla nachvilku, zase sa vratila ze musim ist domov potiahla ma za vlasy strcila mi jazyk do huby a isla prec no do teraz netusim kto to bol ale tak co bolo mi jedno, nejake to spestrenie vecera k tomu alkoholu nezaskodi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 14:04 Predmet: |
|
|
Ze ja musim stretavat len tie ukecane..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 641 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 15:06 Predmet: |
|
|
no neda mi.. sry som nečital celu temu, takže možno zapotim..
ale ona ta videla prvy krat a hned sa na teba vrhla + vedela kolko zarabaš? hmm, to čo si mal na sebe ešte vysačky z oblečenia alebo si akurat vyplatnu pasku študoval? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ProfionQQ Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.04.2007 Príspevky: 402 Bydlisko: Gold Moravce Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 15:54 Predmet: |
|
|
názov temy je vystižny...
poznám už dlhšie jednu babu..teda spolužiačku zo strednej...
chvílu píše: mám ťa velmi rada, som rada že ťa mám, velmi mi pomáhaš, dakujem, si zlaty, cmuk,,, .............a taketo všelijake veci.....
a potom prídeš čas ked možno JA CHCEM NIECO VIAC ....
a z jej strany príde otázka: o čo ti ide???
ale to iste sa pytam aj ja !!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2007 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 16:07 Predmet: |
|
|
| Ma ta rada ako kamarata tod vsio. Uz z toho opisu je to jasne vidno ma ta velmi rada ... ako jej pomahas atd. Nie ze ta lubi a ze ci nezabehnes na kavu atd... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|