tak ako travnik v slipoch tak aj obocie je dobre obcas pokosit resp pretrhat ,uz len z estetickeho dvovodu , mne osobne je pohodlnejsie oholit kedze sa holim kazde rano ...len tu treba davat vecsi pozor aby bolo rovnomerne
Ja chodim za kozmetickou a ta mi ho pretrha tam mas istotu ona to vie robit takze urcite budes vyzerat krajsie a tvoj pohlad sa viac zvyrazni ..hlavne tvoje oci
Heh tak to ja mam spoluziaka ktory si to musel doslova rozcesat a to uz daco bolo inac pre zaujimavist volame ho sova
S5 k teme oholot ocesat vytrhat pokosit to je proste jedno ...v kazdom pripade to nie je pekne
urcite vytrhat..este som nepocul, ze by sa nejakej holke pacilo zrastene obocie
nezarastam tak moc, ale z casu na cas to vytrham aj sebe..je to ovela estetickejsie..
$ilver napísal:no mozno som nasiel to spravne forum kde to napisat: mam taky problem obocie sa mi takymi malymi chlpkami takmer spojilo dokopy. a teraz neviem co s tym. Ci to vytrhat aebo nechat tak. Neviem paci sa to dievcatam ked ma chlapec take obocie ale bo ich to odradza?
chod normalne ku kozmetičke..aj ja som bol asi dva tyždne do zadu...normalne lepši pocit to je XD
Ked to tu tak citam tak aj ja som si teraz v poslednej dobe zacinal vsimat moje obocie a zda sa mi to ze to nevyzera dobre,aj ked neviem ci si to aj niekto vsima a ci to vyzera zle a odradza ludi...Aj ked sice mam ofinu tak cez obocie a konci mi na oboci...Chcel som si to vytrhat lebo aj to obocie medzi ocami sa trochu zrasta ale vobec neviem ako by to malo vyzerat,lebo ked uz zacnem tak asi budem vyzerat ako zena...Co by ste mi poradili?
Sh4d0W napísal:Ked to tu tak citam tak aj ja som si teraz v poslednej dobe zacinal vsimat moje obocie a zda sa mi to ze to nevyzera dobre,aj ked neviem ci si to aj niekto vsima a ci to vyzera zle a odradza ludi...Aj ked sice mam ofinu tak cez obocie a konci mi na oboci...Chcel som si to vytrhat lebo aj to obocie medzi ocami sa trochu zrasta ale vobec neviem ako by to malo vyzerat,lebo ked uz zacnem tak asi budem vyzerat ako zena...Co by ste mi poradili?
Trhaj zo spodnej strany pri vonkajšej strane, prípadne v strede na koreni nosa a s citom, aby si to neprehnal. Alebo kozmetička, tam ťa to vyjde okolo 2€.