Obocie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Obocie

Príspevok od používateľa DeJF »

$ilver napísal:no mozno som nasiel to spravne forum kde to napisat: mam taky problem obocie sa mi takymi malymi chlpkami takmer spojilo dokopy. a teraz neviem co s tym. Ci to vytrhat aebo nechat tak. Neviem paci sa to dievcatam ked ma chlapec take obocie ale bo ich to odradza? :?
chod normalne ku kozmetičke..aj ja som bol asi dva tyždne do zadu...normalne lepši pocit to je XD
Godlub
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Godlub »

Trhaj smelo! Ja si tiež musím :D...aby som nebol jak Yeti... :D
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Ked to tu tak citam tak aj ja som si teraz v poslednej dobe zacinal vsimat moje obocie a zda sa mi to ze to nevyzera dobre,aj ked neviem ci si to aj niekto vsima a ci to vyzera zle a odradza ludi...Aj ked sice mam ofinu tak cez obocie a konci mi na oboci...Chcel som si to vytrhat lebo aj to obocie medzi ocami sa trochu zrasta ale vobec neviem ako by to malo vyzerat,lebo ked uz zacnem tak asi budem vyzerat ako zena...Co by ste mi poradili?
Pow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pow »

Ceruzkou na oči si obtiahni to čo má ostať a ostatné preč :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Sh4d0W napísal:Ked to tu tak citam tak aj ja som si teraz v poslednej dobe zacinal vsimat moje obocie a zda sa mi to ze to nevyzera dobre,aj ked neviem ci si to aj niekto vsima a ci to vyzera zle a odradza ludi...Aj ked sice mam ofinu tak cez obocie a konci mi na oboci...Chcel som si to vytrhat lebo aj to obocie medzi ocami sa trochu zrasta ale vobec neviem ako by to malo vyzerat,lebo ked uz zacnem tak asi budem vyzerat ako zena...Co by ste mi poradili?
Trhaj zo spodnej strany pri vonkajšej strane, prípadne v strede na koreni nosa a s citom, aby si to neprehnal. :) Alebo kozmetička, tam ťa to vyjde okolo 2€.
spect
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spect »

inac tak nahodou som si vsimol ze aj najvacsiemu sexsymbolu Robertovi Pattinsonovi sa zrasta obocie ... takze zadna hanba len to treba vytrhat :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

v kazdom pripade ak si zacnes obocie trhat, tak to budes musiet robit pravidelne stale a bude hustejsie..
spect
Expert
Expert

to neni pravda ze bude hustejsie .. ja to robim tez uz doost dlho a nic take som si nevsimol. aa bude mu to stacit robit mozno raz za tyzden
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

spect

co je to "dost dlho?" pol roka, rok?
spect
Expert
Expert

okolo dvoch rokov ... a s tym ze to bude hustejsie je to totalna sprostost taka ista sprostost ako ked nekoho napadne si to holit
huhus11
Novice
Novice

Príspevok od používateľa huhus11 »

jasne ze obocie trhat ved ja uz chodim na obocko asi tri roky a vobec na tom nic nieje spatne alebo odpudzujuce :oops:

//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 20:43)
hustejsie vobec nebude :-) to mas ako ked si davam robit depilaciu podpazka cim viacej tym je to jemnejsie bez korienkov ale ved kozmeticka to to vysvetli najlepsie :-))
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Ja si trhám pinzetou. Ale hlavne si nenarob paseku že to úplne vytrháš do posledného chĺpku nechaj tam dačo.
Napísať odpoveď