chod normalne ku kozmetičke..aj ja som bol asi dva tyždne do zadu...normalne lepši pocit to je XD$ilver napísal:no mozno som nasiel to spravne forum kde to napisat: mam taky problem obocie sa mi takymi malymi chlpkami takmer spojilo dokopy. a teraz neviem co s tym. Ci to vytrhat aebo nechat tak. Neviem paci sa to dievcatam ked ma chlapec take obocie ale bo ich to odradza?
Obocie
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Obocie
Ked to tu tak citam tak aj ja som si teraz v poslednej dobe zacinal vsimat moje obocie a zda sa mi to ze to nevyzera dobre,aj ked neviem ci si to aj niekto vsima a ci to vyzera zle a odradza ludi...Aj ked sice mam ofinu tak cez obocie a konci mi na oboci...Chcel som si to vytrhat lebo aj to obocie medzi ocami sa trochu zrasta ale vobec neviem ako by to malo vyzerat,lebo ked uz zacnem tak asi budem vyzerat ako zena...Co by ste mi poradili?
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Trhaj zo spodnej strany pri vonkajšej strane, prípadne v strede na koreni nosa a s citom, aby si to neprehnal.Sh4d0W napísal:Ked to tu tak citam tak aj ja som si teraz v poslednej dobe zacinal vsimat moje obocie a zda sa mi to ze to nevyzera dobre,aj ked neviem ci si to aj niekto vsima a ci to vyzera zle a odradza ludi...Aj ked sice mam ofinu tak cez obocie a konci mi na oboci...Chcel som si to vytrhat lebo aj to obocie medzi ocami sa trochu zrasta ale vobec neviem ako by to malo vyzerat,lebo ked uz zacnem tak asi budem vyzerat ako zena...Co by ste mi poradili?
jasne ze obocie trhat ved ja uz chodim na obocko asi tri roky a vobec na tom nic nieje spatne alebo odpudzujuce 
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 20:43)
hustejsie vobec nebude
to mas ako ked si davam robit depilaciu podpazka cim viacej tym je to jemnejsie bez korienkov ale ved kozmeticka to to vysvetli najlepsie
)
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 20:43)
hustejsie vobec nebude
Ja si trhám pinzetou. Ale hlavne si nenarob paseku že to úplne vytrháš do posledného chĺpku nechaj tam dačo.