|
| Je na ukrajine lacná obuv skutočne pravá ? |
| Áno je lacná a pravá |
|
22% |
[ 11 ] |
| Neviem |
|
44% |
[ 22 ] |
| Nie ! |
|
32% |
[ 16 ] |
|
| Celkom hlasov : 49 |
|
| Autor |
Správa |
jojcek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: Dolny Kubin Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2006, 15:28 Predmet: |
|
|
inac skoro som odpadol ked mi dali za prekrocenie rychlosti v jednej dedinke na ukrajine mal som ist 60 a siel som 82 hm /h a dali mi zaplatit 43 hrivien a som ich ukecal a dal som im do vrecka 20 hrivien ten namna pozrel cely stastny a este mi podkaoval tak prvy raz v zivote som zplatil pokutu 3 Euro he  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2neo VIP

Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 601
Zaslal: 16 Aug 2006, 15:34 Predmet: |
|
|
| jojcek napísal: |
| pocujte !!! na ukrajine je samozrejme ze sa da nakupit strastne lacno to je jasne ked nasa krouna o proti ich hrivne je silnejsia , da sa tu kupit benzin a spol ale radim vam radsek nechdte ani cez hranice z bandaskami , alebo neakymi obrazmi co ste si v zakarpatsku kupili na trhoch bez blocku alebo tak mate velke problemi !!!! aspon z ukrajinskymi colnikmi !! a obuv jasne da sa nakupit lacne ale stoja az velke hovno !!! |
to nie je pravda.Ich mena je silnejsia.1UAH=6Sk.A co sa tyka nejakych blockov alebo faktur tak to je blbost lebo na trhu vam nikto blocek neda a pokial dobrziavate colne predpisy o dovoze inkriminovaneho tovaru tak je to ok.Vacsina ludia vozia cigy a chlast a ide bez problemov.jediny problem sme mali ze sme si zabudli vypytat peciatku do pasu na UA strane ale vratili nas spat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cenayus Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 925 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 19 Aug 2006, 18:17 Predmet: Re: Obuv na ukrajine |
|
|
| Lord_3D napísal: |
Aspoň u nás na Východe sa rozmáha fenomén, kupovania topánok na Ukrajine, vyzerajú ako pravé, stojá v prepočte 700Sk, ale sú pravé ?!
čo si myslite sú pravé ? Osobne by som si nešial kupiť botasky na ukrajinu ! |
no podla toho kde ich kupis podla mna ak ich kupis v znackovom obchode poriadne oznaceni tak preco nie....ale ak niekde na trhu alebo niekde v sklade, pri ceste hmm to uz by som porozmyslal
ale ak ty ide o "prestiz" ze mas nike tak ta to trapit nemusi ale ak ty hlavne ide o kvalitu tak to uz by ta mohlo potrapit |
|
| Návrat hore |
|
 |
jojcek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: Dolny Kubin Karma: 
|
Zaslal: 19 Aug 2006, 19:09 Predmet: |
|
|
| 2neo napísal: |
| to nie je pravda.Ich mena je silnejsia.1UAH=6Sk.A co sa tyka nejakych blockov alebo faktur tak to je blbost lebo na trhu vam nikto blocek neda a pokial dobrziavate colne predpisy o dovoze inkriminovaneho tovaru tak je to ok.Vacsina ludia vozia cigy a chlast a ide bez problemov.jediny problem sme mali ze sme si zabudli vypytat peciatku do pasu na UA strane ale vratili nas spat. |
no hej je to tak sorry sekol som sa ale to ani z casti nemozu porvnavat politiku cih z nasou a hospodarstvo stacilo sa mi previezd do Kieva po ich cestach a dedinach a mal som dost ked cez dialnicu prechadzali kravy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomasso Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2005 Príspevky: 944 Bydlisko: Smižany(SNV) Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 14:47 Predmet: |
|
|
| nevie niekto, kde by som mohol zohnat cennik obuvi na ukrajine? |
|
| Návrat hore |
|
 |
=Erik= Zablokovaný

Stav:  Založený: 06.07.2006 Príspevky: 453
Zaslal: 29 Aug 2006, 15:31 Predmet: |
|
|
Mne je uplne jedno...Ja ked mam kupovat obuv tak to neznasam...
Uvidim prve, vezmem, opytam ine cislo, kupim, idem prec...
ked sa potrhaju, idem kupit dalsie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
aruN Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1011
Zaslal: 29 Aug 2006, 15:38 Predmet: |
|
|
| No hej ale kamoš dojde a "kukni mam také stabily jak maš ty" a sa pytam že kolko stáli a on že "700Sk" a moje stáli 3000Sk no nenaserie to ? a tak sa pýtam su prave ? |
urcite to mal z riadne velkeho vypredaju |
|
| Návrat hore |
|
 |
quasimoto Star

Stav:  Založený: 17.07.2005 Príspevky: 520 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 19:44 Predmet: |
|
|
je to normlany fake, falzifikat. Chodte sa pozriet do znackovych obchodov na ukrajine a tam urcite nebudu stat 700sk, ale +-10% ako u nas.
inak uz to ze sa predavaju predpokladam na trzniciach o niecom svedci, nie?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 857 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 19:47 Predmet: |
|
|
| Osobne by som si to tam nekupil a ak by to aj bolo prave, mal by som zly pocit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 865
Zaslal: 02 Sep 2006, 11:51 Predmet: |
|
|
| No hej ale kamoš dojde a "kukni mam také stabily jak maš ty" a sa pytam že kolko stáli a on že "700Sk" a moje stáli 3000Sk no nenaserie to ? a tak sa pýtam su prave ? |
moja rec,mne sa stalo to iste,kupil som botaskyza 3000 sk a o tyzden mal kamos take iste za par stovak z ukrajiny,podla mna su prave lebo sa od tych mojich niako nelisili a ja som kupoval v znackovom NIKE ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6636
Zaslal: 02 Sep 2006, 11:57 Predmet: |
|
|
Vcera som sa o tomto rozpraval s jednym znamym.. udajne ma dalsieho znameho, ktory takto pravidelne chodi na ukrajinu a kupuje tieto znackove veci vo vacsom pre vsetkych svojich znamych (kazdy da zoznam, co mu treba). A udajne ma informacie, ze tento tovar je pravy.. avsak pochadza z kradnutych kamionov.. (nie je to overene.. jedna pani povedala.. ale mne sa to zda vysoko pravdepodobne.. cca 90%)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomasso Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2005 Príspevky: 944 Bydlisko: Smižany(SNV) Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2006, 12:10 Predmet: |
|
|
| brm napísal: |
Vcera som sa o tomto rozpraval s jednym znamym.. udajne ma dalsieho znameho, ktory takto pravidelne chodi na ukrajinu a kupuje tieto znackove veci vo vacsom pre vsetkych svojich znamych (kazdy da zoznam, co mu treba). A udajne ma informacie, ze tento tovar je pravy.. avsak pochadza z kradnutych kamionov.. (nie je to overene.. jedna pani povedala.. ale mne sa to zda vysoko pravdepodobne.. cca 90%)  |
no jasne, ze pochadza z kradnutych kamionov, vzdy to na ukrajine bolo tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1288
Zaslal: 02 Sep 2006, 12:52 Predmet: |
|
|
| pozri na ukrajine kupis ladu nivu v v perfektnom stave za 4000 sk tak preco by si nekupil boty za 700? len dostat sa na ukrajinu v dnesnej dobe... viza... colnica atd... |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2640 Bydlisko: Chcem ju! Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2006, 22:31 Predmet: |
|
|
| jojcek napísal: |
pocujte !!! na ukrajine je samozrejme ze sa da nakupit strastne lacno to je jasne ked nasa krouna o proti ich hrivne je silnejsia , da sa tu kupit benzin a spol ale radim vam radsek nechdte ani cez hranice z bandaskami , alebo neakymi obrazmi co ste si v zakarpatsku kupili na trhoch bez blocku alebo tak mate velke problemi !!!! aspon z ukrajinskymi colnikmi !! a obuv jasne da sa nakupit lacne ale stoja az velke hovno !!!
 |
sak daj 5 eura do pasu a nebudes mat ziaden problem, co myslis ako sa to robi?
k teme: myslim ze ani jedne niesu prave.) na slovensku je problem kupit kvalitne topanky. ja sa nachodim dost vela ale zatial som mal mozno jedny, ktore stali zato. nejake Big Rigy za dakych 1000 sk, neni to extra znacka ale boli fasa az kym sa podrazka nepolamala po asi dvoch rokoch. inak mne topanky vydrzia v dobrom stave asi tak pol roka. mam pumy z deichmannu ale neni to nic moc.ani znackove topanky niesu kvalitne. najhorsie topanky maju v rene a u bati.to su smejdy az az. Kvoli topankam z rena mam problemy s nohou uz vyse roka. keby ste vedeli o nejakych poriadnych topankach tak dajte vediet(nemyslim teraz dake za 3000 korun, to nedam nikdy na boty.jedine ortopedicke.) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2941 Bydlisko: Koho že to ?! Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2006, 22:36 Predmet: |
|
|
| qwerty-xyz napísal: |
moja rec,mne sa stalo to iste,kupil som botaskyza 3000 sk a o tyzden mal kamos take iste za par stovak z ukrajiny,podla mna su prave lebo sa od tych mojich niako nelisili a ja som kupoval v znackovom NIKE ...  |
dosť to nasere však ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|