Obuv na ukrajine

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Je na ukrajine lacná obuv skutočne pravá ?

Áno je lacná a pravá
11
22%
Neviem
23
46%
Nie !
16
32%

Celkom hlasov: 50

=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa =Erik= »

Mne je uplne jedno...Ja ked mam kupovat obuv tak to neznasam...
Uvidim prve, vezmem, opytam ine cislo, kupim, idem prec...
ked sa potrhaju, idem kupit dalsie...
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Lord_3D napísal:No hej ale kamoš dojde a "kukni mam také stabily jak maš ty" a sa pytam že kolko stáli a on že "700Sk" a moje stáli 3000Sk no nenaserie to ? a tak sa pýtam su prave ?
urcite to mal z riadne velkeho vypredaju
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

je to normlany fake, falzifikat. Chodte sa pozriet do znackovych obchodov na ukrajine a tam urcite nebudu stat 700sk, ale +-10% ako u nas.

inak uz to ze sa predavaju predpokladam na trzniciach o niecom svedci, nie? ;)
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Osobne by som si to tam nekupil a ak by to aj bolo prave, mal by som zly pocit.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Lord_3D napísal:No hej ale kamoš dojde a "kukni mam také stabily jak maš ty" a sa pytam že kolko stáli a on že "700Sk" a moje stáli 3000Sk no nenaserie to ? a tak sa pýtam su prave ?
moja rec,mne sa stalo to iste,kupil som botaskyza 3000 sk a o tyzden mal kamos take iste za par stovak z ukrajiny,podla mna su prave lebo sa od tych mojich niako nelisili a ja som kupoval v znackovom NIKE ... :cry:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Vcera som sa o tomto rozpraval s jednym znamym.. udajne ma dalsieho znameho, ktory takto pravidelne chodi na ukrajinu a kupuje tieto znackove veci vo vacsom pre vsetkych svojich znamych (kazdy da zoznam, co mu treba). A udajne ma informacie, ze tento tovar je pravy.. avsak pochadza z kradnutych kamionov.. (nie je to overene.. jedna pani povedala.. ale mne sa to zda vysoko pravdepodobne.. cca 90%) ;)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

brm napísal:Vcera som sa o tomto rozpraval s jednym znamym.. udajne ma dalsieho znameho, ktory takto pravidelne chodi na ukrajinu a kupuje tieto znackove veci vo vacsom pre vsetkych svojich znamych (kazdy da zoznam, co mu treba). A udajne ma informacie, ze tento tovar je pravy.. avsak pochadza z kradnutych kamionov.. (nie je to overene.. jedna pani povedala.. ale mne sa to zda vysoko pravdepodobne.. cca 90%) ;)
no jasne, ze pochadza z kradnutych kamionov, vzdy to na ukrajine bolo tak
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

pozri na ukrajine kupis ladu nivu v v perfektnom stave za 4000 sk tak preco by si nekupil boty za 700? len dostat sa na ukrajinu v dnesnej dobe... viza... colnica atd...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jojcek napísal::shock: pocujte !!! na ukrajine je samozrejme ze sa da nakupit strastne lacno to je jasne ked nasa krouna o proti ich hrivne je silnejsia , da sa tu kupit benzin a spol ale radim vam radsek nechdte ani cez hranice z bandaskami , alebo neakymi obrazmi co ste si v zakarpatsku kupili na trhoch bez blocku alebo tak mate velke problemi !!!! aspon z ukrajinskymi colnikmi !! a obuv jasne da sa nakupit lacne ale stoja az velke hovno !!!

:!: :idea: :wink:
sak daj 5 eura do pasu a nebudes mat ziaden problem, co myslis ako sa to robi?

k teme: myslim ze ani jedne niesu prave.) na slovensku je problem kupit kvalitne topanky. ja sa nachodim dost vela ale zatial som mal mozno jedny, ktore stali zato. nejake Big Rigy za dakych 1000 sk, neni to extra znacka ale boli fasa az kym sa podrazka nepolamala po asi dvoch rokoch. inak mne topanky vydrzia v dobrom stave asi tak pol roka. mam pumy z deichmannu ale neni to nic moc.ani znackove topanky niesu kvalitne. najhorsie topanky maju v rene a u bati.to su smejdy az az. Kvoli topankam z rena mam problemy s nohou uz vyse roka. keby ste vedeli o nejakych poriadnych topankach tak dajte vediet(nemyslim teraz dake za 3000 korun, to nedam nikdy na boty.jedine ortopedicke.)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

qwerty-xyz napísal:moja rec,mne sa stalo to iste,kupil som botaskyza 3000 sk a o tyzden mal kamos take iste za par stovak z ukrajiny,podla mna su prave lebo sa od tych mojich niako nelisili a ja som kupoval v znackovom NIKE ... :cry:
dosť to nasere však ? :lol:
Napísať odpoveď