Obuv na ukrajine
-
qwerty-xyz
moja rec,mne sa stalo to iste,kupil som botaskyza 3000 sk a o tyzden mal kamos take iste za par stovak z ukrajiny,podla mna su prave lebo sa od tych mojich niako nelisili a ja som kupoval v znackovom NIKE ...Lord_3D napísal:No hej ale kamoš dojde a "kukni mam také stabily jak maš ty" a sa pytam že kolko stáli a on že "700Sk" a moje stáli 3000Sk no nenaserie to ? a tak sa pýtam su prave ?
Vcera som sa o tomto rozpraval s jednym znamym.. udajne ma dalsieho znameho, ktory takto pravidelne chodi na ukrajinu a kupuje tieto znackove veci vo vacsom pre vsetkych svojich znamych (kazdy da zoznam, co mu treba). A udajne ma informacie, ze tento tovar je pravy.. avsak pochadza z kradnutych kamionov.. (nie je to overene.. jedna pani povedala.. ale mne sa to zda vysoko pravdepodobne.. cca 90%) 
-
tomasso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no jasne, ze pochadza z kradnutych kamionov, vzdy to na ukrajine bolo takbrm napísal:Vcera som sa o tomto rozpraval s jednym znamym.. udajne ma dalsieho znameho, ktory takto pravidelne chodi na ukrajinu a kupuje tieto znackove veci vo vacsom pre vsetkych svojich znamych (kazdy da zoznam, co mu treba). A udajne ma informacie, ze tento tovar je pravy.. avsak pochadza z kradnutych kamionov.. (nie je to overene.. jedna pani povedala.. ale mne sa to zda vysoko pravdepodobne.. cca 90%)
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
sak daj 5 eura do pasu a nebudes mat ziaden problem, co myslis ako sa to robi?jojcek napísal:pocujte !!! na ukrajine je samozrejme ze sa da nakupit strastne lacno to je jasne ked nasa krouna o proti ich hrivne je silnejsia , da sa tu kupit benzin a spol ale radim vam radsek nechdte ani cez hranice z bandaskami , alebo neakymi obrazmi co ste si v zakarpatsku kupili na trhoch bez blocku alebo tak mate velke problemi !!!! aspon z ukrajinskymi colnikmi !! a obuv jasne da sa nakupit lacne ale stoja az velke hovno !!!
![]()
![]()
k teme: myslim ze ani jedne niesu prave.) na slovensku je problem kupit kvalitne topanky. ja sa nachodim dost vela ale zatial som mal mozno jedny, ktore stali zato. nejake Big Rigy za dakych 1000 sk, neni to extra znacka ale boli fasa az kym sa podrazka nepolamala po asi dvoch rokoch. inak mne topanky vydrzia v dobrom stave asi tak pol roka. mam pumy z deichmannu ale neni to nic moc.ani znackove topanky niesu kvalitne. najhorsie topanky maju v rene a u bati.to su smejdy az az. Kvoli topankam z rena mam problemy s nohou uz vyse roka. keby ste vedeli o nejakych poriadnych topankach tak dajte vediet(nemyslim teraz dake za 3000 korun, to nedam nikdy na boty.jedine ortopedicke.)