|
|
|
| Spokojenost? |
| Ano |
|
58% |
[ 146 ] |
| Ne |
|
27% |
[ 69 ] |
| Jeste nevim |
|
13% |
[ 33 ] |
|
| Celkom hlasov : 248 |
|
| Autor |
Správa |
Blackburn Medium Star

Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 381
Zaslal: 02 Nov 2005, 18:56 Predmet: |
|
|
| warezak ty kok**** , este si tu ? nelenze kopirujes celeho hojko, vsetky hojko linky , ale este aj pi*ujes? ty si riadny zebrak |
|
| Návrat hore |
|
 |
warezak Light Expert

Stav:  Založený: 17.09.2005 Príspevky: 48 Bydlisko: www.hojko.com Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2005, 19:42 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
| Tak toto je riadna kravina kamo, nehnevaj sa. To ze je tato stranka na hrane zakona moze povedat len male dieta... |
To povedal mastermind a má pravdu...Proste warez je warez a podla jedneho bsa-ka je tát stránka na hrane zákona...Si mislíš že prečo nema hojko doménu na seba
| Blackburn napísal: |
| warezak ty kok**** , este si tu ? nelenze kopirujes celeho hojko, vsetky hojko linky , ale este aj pi*ujes? ty si riadny zebrak |
Ja kopirujem hojko nepametám sa A forum som robil narychlo a už ho nemam tak sa nehnevaj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blackburn Medium Star

Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 381
Zaslal: 02 Nov 2005, 19:46 Predmet: |
|
|
| warezak napísal: |
Ja kopirujem hojko nepametám sa A forum som robil narychlo a už ho nemam tak sa nehnevaj  |
nepametas ? mam sem dat log z ICQ ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
T Novice

Stav:  Založený: 21.10.2005 Príspevky: 2
Zaslal: 02 Nov 2005, 19:54 Predmet: |
|
|
Ano HOJKO som hrdy na teba že si nezrušil fórum moji kamarati hovoria že to je na hovno fórum ale je to
jednotka fakt  |
|
| Návrat hore |
|
 |
warezak Light Expert

|
Zaslal: 02 Nov 2005, 20:44 Predmet: |
|
|
| Blackburn napísal: |
| nepametas ? mam sem dat log z ICQ ? |
Netreba, ja tak už forum nemam Má ho crack a nech sa mu dari
// Ale robím sajtu z warezom,kdo by chcel pomocť nech napiše ss ale to len bokom...(toto neni spam) |
|
| Návrat hore |
|
 |
hitman VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2004 Príspevky: 1157 Bydlisko: St.Petersburg Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2005, 20:57 Predmet: |
|
|
kokos furt tu rozoberate ten warez ale uz pls skoncite s tym lebo vobec to nepomoze aby sa nezrusil.sak co ho tu oplakavate furt ked sajty s takym zameranim je na nete vela a staci sa trochu poobzerat.a ani sa hojovi necudujem ze ho zrusil sak neviem ci by mal este niekto nervy z modov furt opravovat linky a dbat na pravidla co sa tykali warezu aby boli dodrziavane  |
|
| Návrat hore |
|
 |
warezak Light Expert

|
Zaslal: 02 Nov 2005, 20:59 Predmet: Re: :((( |
|
|
| cigicigi napísal: |
| skoda warezu... veru... mozete mi poslat nejake linky na ine warez fora porovnatelnej kvality ako bol hojko? dik |
ja jedno robim ked bude hotove dám ti link...Ale to nebude forum iba stranka |
|
| Návrat hore |
|
 |
cigicigi Amateur

Stav:  Založený: 03.05.2005 Príspevky: 15
Zaslal: 03 Nov 2005, 10:32 Predmet: |
|
|
| hitman napísal: |
kokos furt tu rozoberate ten warez ale uz pls skoncite s tym lebo vobec to nepomoze aby sa nezrusil.sak co ho tu oplakavate furt ked sajty s takym zameranim je na nete vela a staci sa trochu poobzerat.a ani sa hojovi necudujem ze ho zrusil sak neviem ci by mal este niekto nervy z modov furt opravovat linky a dbat na pravidla co sa tykali warezu aby boli dodrziavane  |
Ale ved na to tu boli policajti... teda moderatori  |
|
| Návrat hore |
|
 |
test Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2005 Príspevky: 647 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2005, 15:24 Predmet: |
|
|
| To, ze tu budete plakat vam aj tak nepomoze. A ty warezak a blackburn, chodte sa hadat inde! |
|
| Návrat hore |
|
 |
cyko VIP

Stav:  Založený: 12.11.2004 Príspevky: 590
Zaslal: 03 Nov 2005, 22:36 Predmet: |
|
|
Hojko and co... Máte moju plnú podporu!!! Warez mi chýbať nebude! Je pravda, že sa fórum začalo k***iť. Myslím, že za dobu, čo tu hojko beží, nebudú mať užívatelia problém hľadať nové softy, cracky, ... warez ako taký aj inde ako na hojku. Myslím, že aj ja osobne skôr podporím (materiálne) nové hojko.com!!! Ja osobne som tu získal oveľa viac ako len nejaký sprostý warez. Boli to najmä ľudia, a o tom by to fórum podľa mňa mali byť. Možno to je klišé, ale nech je pre ľudí! Za tých pár dní som trpko olutoval, že som komunikoval s niektorými z Vás iba cez fórum. To zmizlo a kontakt na Vás takisto. Desivá myšlienka... A možno som ch*j závislý na ľuďoch...
TAK SA DRŽTE! ISTO SEM BUDEM CHODIŤ NAĎALEJ!!! VEĽA ZDARU!!!
P.S.: lammer sorry za otázky na ICQ, asi si mal toho plné zuby |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2500 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2005, 10:46 Predmet: |
|
|
| Hojko presiel podstatnymi zmenami podobne ako kedysi vychadzali rozne "Partizanske casaky a lajstrá" a v davnych casoch a postupne sa prepracoval k normalnemu diskusneho foru. Nakoniec warez for je na nete hodne tak ak sa tu niekomu nelubi nech sa dogoogli niekam inam |
|
| Návrat hore |
|
 |
jlp Amateur

Stav:  Založený: 17.08.2005 Príspevky: 13
Zaslal: 04 Nov 2005, 11:25 Predmet: |
|
|
| !!! POZRITE HLASOVANIE V SEKCII PROGRAMY !!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
JCM01 Light Expert

Stav:  Založený: 17.06.2005 Príspevky: 78
Zaslal: 04 Nov 2005, 20:12 Predmet: |
|
|
Hojko je v poho forum!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 556
Zaslal: 05 Nov 2005, 6:35 Predmet: |
|
|
| Ked to uz bolo zatvorene, mal si to vycistit od stupidnych tem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
markoph Novice

Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 5
Zaslal: 05 Nov 2005, 12:03 Predmet: |
|
|
Jedna nesmelá otázka... Bude sa mazať všetko, čo tu bolo, alebo len nové príspevky o warez??? Myslím, že je tam veľa dobrých odkazov, a aj keď sa nebudú dopĺňať, majú veľkú cenu...
Pravdou je, že som sa na hojko dostal s jedným jediným úmyslom => warez. Trochu ma zarmucuje, že to tu končí, to, čo mi dodalo mnoho dobrých programov, ale ak je to prianím a ak to hojku polepší, nech je tak.
Aj tak sa musím poďakovať hojku ako takému, zato že je. Niesom tu dlho a ani som veľa nepriespieval(vôbec ), skôr som len priživoval, no zvykol som si nato, že som tu našiel skoro všetko... ak nie všetko ...
Veľa šťastia v novom štarte... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|