Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia
-
warezak
Light Expert
To povedal mastermind a má pravdu...Proste warez je warez a podla jedneho bsa-ka je tát stránka na hrane zákona...Si mislíš že prečo nema hojko doménu na sebaGangy napísal:Tak toto je riadna kravina kamo, nehnevaj sa. To ze je tato stranka na hrane zakona moze povedat len male dieta...
Ja kopirujem hojko nepametám saBlackburn napísal:warezak ty kok**** , este si tu ? nelenze kopirujes celeho hojko, vsetky hojko linky , ale este aj pi*ujes? ty si riadny zebrak
-
warezak
Light Expert
kokos furt tu rozoberate ten warez ale uz pls skoncite s tym lebo vobec to nepomoze aby sa nezrusil.sak co ho tu oplakavate furt ked sajty s takym zameranim je na nete vela a staci sa trochu poobzerat.a ani sa hojovi necudujem ze ho zrusil sak neviem ci by mal este niekto nervy z modov furt opravovat linky a dbat na pravidla co sa tykali warezu aby boli dodrziavane

-
warezak
Light Expert
Re: :(((
ja jedno robim ked bude hotove dám ti link...Ale to nebude forum iba strankacigicigi napísal:skoda warezu... veru... mozete mi poslat nejake linky na ine warez fora porovnatelnej kvality ako bol hojko? dik
Ale ved na to tu boli policajti... teda moderatorihitman napísal:kokos furt tu rozoberate ten warez ale uz pls skoncite s tym lebo vobec to nepomoze aby sa nezrusil.sak co ho tu oplakavate furt ked sajty s takym zameranim je na nete vela a staci sa trochu poobzerat.a ani sa hojovi necudujem ze ho zrusil sak neviem ci by mal este niekto nervy z modov furt opravovat linky a dbat na pravidla co sa tykali warezu aby boli dodrziavane![]()
Hojko and co... Máte moju plnú podporu!!! Warez mi chýbať nebude! Je pravda, že sa fórum začalo k***iť. Myslím, že za dobu, čo tu hojko beží, nebudú mať užívatelia problém hľadať nové softy, cracky, ... warez ako taký aj inde ako na hojku. Myslím, že aj ja osobne skôr podporím (materiálne) nové hojko.com!!! Ja osobne som tu získal oveľa viac ako len nejaký sprostý warez. Boli to najmä ľudia, a o tom by to fórum podľa mňa mali byť. Možno to je klišé, ale nech je pre ľudí! Za tých pár dní som trpko olutoval, že som komunikoval s niektorými z Vás iba cez fórum. To zmizlo a kontakt na Vás takisto. Desivá myšlienka... A možno som ch*j závislý na ľuďoch...
TAK SA DRŽTE! ISTO SEM BUDEM CHODIŤ NAĎALEJ!!! VEĽA ZDARU!!!
P.S.: lammer sorry za otázky na ICQ, asi si mal toho plné zuby
TAK SA DRŽTE! ISTO SEM BUDEM CHODIŤ NAĎALEJ!!! VEĽA ZDARU!!!
P.S.: lammer sorry za otázky na ICQ, asi si mal toho plné zuby
Jedna nesmelá otázka... Bude sa mazať všetko, čo tu bolo, alebo len nové príspevky o warez??? Myslím, že je tam veľa dobrých odkazov, a aj keď sa nebudú dopĺňať, majú veľkú cenu...
Pravdou je, že som sa na hojko dostal s jedným jediným úmyslom => warez. Trochu ma zarmucuje, že to tu končí, to, čo mi dodalo mnoho dobrých programov, ale ak je to prianím a ak to hojku polepší, nech je tak.
Aj tak sa musím poďakovať hojku ako takému, zato že je. Niesom tu dlho a ani som veľa nepriespieval(vôbec
), skôr som len priživoval, no zvykol som si nato, že som tu našiel skoro všetko... ak nie všetko
...
Veľa šťastia v novom štarte...
Pravdou je, že som sa na hojko dostal s jedným jediným úmyslom => warez. Trochu ma zarmucuje, že to tu končí, to, čo mi dodalo mnoho dobrých programov, ale ak je to prianím a ak to hojku polepší, nech je tak.
Aj tak sa musím poďakovať hojku ako takému, zato že je. Niesom tu dlho a ani som veľa nepriespieval(vôbec
Veľa šťastia v novom štarte...
hmmm hojko,toto si pisal 1.11. dnes je 12.11hojko napísal:Ondrej: Malo to okolo 240 MB (databaza s prispevkami atd...).
miro2004: Asi tak, ze tych 5 dni sa budu dat este zakladat temy, potom sa stopne zakladanie tem a na 5 dni sa to tu este necha, aby si par ludi pozrelo co je new atd... a po tychto 10 dnoch sa to zmaze.
u vas este 10 dni nepreslo? alebo sa nieco zmenilo? ja sa len pytam...