vobec tu nejde o peniaze ako si niektori myslite. takto to zkratka bude a hotovo. bud sa stym zmierite alebo mate smolu
Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia
-
mastermind
VIP
zmeny sa pripravovali uz dlhsie. toto su presne tie zmeny ktore niektori moderatori, pripadne admini v niektorych diskusiach spominali. hojko dal v sekcii pre adminov a mods taky navrh a preslo to cez hlasovanie.
vobec tu nejde o peniaze ako si niektori myslite. takto to zkratka bude a hotovo. bud sa stym zmierite alebo mate smolu
aj tak si myslim ze odidu uzivatelia ktori tu chodili len kvoli warezu, ale ti sa do diskusii aj tak nezapajali takze to ostatni uzivatelia fora ani nepostrehnu.
-
trash
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Hojko to urobil tak ako to urobil a nemyslim si ze nema pravo toto forum zatvorit keby chcel v podstate z toho asi nic nema iba starosti. Vela ludi nechape kolko namahy za tym vsetkym je.Brito napísal:zdravím hojka.
dlho som váhal, či ešte písať, lebo táto téma nemá a asi ani nebude mať konca-kraja. ale prečítal som si tvoj rozhovor o zrušení warezu (myslím ten o 3:45) a vyplýva mi z toho, že si navrhol zrušiť celé forum. len tak zo dna na den. ako prekvapenie pre užívateľov. zdalo sa ti to fér? prečo si to neurobil? prečo len warez a k tomu ten pekný list? založíš forum! dáš mu svoj nick, viac jak rok sa s ním pipleš a v priebehu 10 minút sa rozhodneš zrušiť ho? tomu neverím!
už som napísal, že warez nebudem oplakávať, ale ten rozhovor ma zarazil. ak sa stále rozhoduješ tak rýchlo a priamo, tak kde máme istotu, že o mesiac nebude off celé forum. načo si ho potom zakladal a pustil sem toľko ľudí? ved stačilo zaviesť pozvánky a ak by boli s niekým problémy, tak ho vyhodiť a toho kto ho pozval potrestať. alebo jednoducho povedať - teší nás váš záujem, ale je nás dosť. bolo by menšie forum, ale bol by poriadok a lepšie by sa udržiavalo.
PS: všetci si musíme uvedomiť, že toto je hojkove forum a my sme len užívatelia - hostia. musíme rešpektovať jeho rozhodnutia a pravidlá, aj ked niekomu nie úplne vyhovujú. je to absolútne jednoduché. ak sa nám niekde prestane páčiť, tak tam prestaneme chodiť. ak si niekto nezvykne na nového hojka, tak...
...skoda toho warezu...
Respect za Vasu pracu vazeni admini a moderatori.
presne tak.mastermind napísal:zmeny sa pripravovali uz dlhsie. toto su presne tie zmeny ktore niektori moderatori, pripadne admini v niektorych diskusiach spominali. hojko dal v sekcii pre adminov a mods taky navrh a preslo to cez hlasovanie.
vobec tu nejde o peniaze ako si niektori myslite. takto to zkratka bude a hotovo. bud sa stym zmierite alebo mate smoluaj tak si myslim ze odidu uzivatelia ktori tu chodili len kvoli warezu, ale ti sa do diskusii aj tak nezapajali takze to ostatni uzivatelia fora ani nepostrehnu.
kolko ti ponukli za reklamu? alebo to im len tak zadarmo fukas praskovy cukor do kakaca?trash napísal:Hojko to urobil tak ako to urobil a nemyslim si ze nema pravo toto forum zatvorit keby chcel v podstate z toho asi nic nema iba starosti. Vela ludi nechape kolko namahy za tym vsetkym je.
...skoda toho warezu...
Respect za Vasu pracu vazeni admini a moderatori.
Jo, aj ja dakujem vsetkym za byvaleho hojka, ale naco to s tou chvalou prehanat? Som skor ten typ co sem chodil kvoli warezu ale ked ma daco zaujalo alebo som nieco mal, tak som aj pridal or diskutoval. Viem ze nikomu chybat nebudem. Majte sa a dik za to co tu bolo...
-
trash
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nie len viem z vlastnej skusenosti kolko to stoji prace a usilia, adminujem jednu webovu hru a nieje to med lizat. Oni to uz robia velmi dlho a robili to dobre...cigicigi napísal:kolko ti ponukli za reklamu? alebo to im len tak zadarmo fukas praskovy cukor do kakaca?
Jo, aj ja dakujem vsetkym za byvaleho hojka, ale naco to s tou chvalou prehanat? Som skor ten typ co sem chodil kvoli warezu ale ked ma daco zaujalo alebo som nieco mal, tak som aj pridal or diskutoval. Viem ze nikomu chybat nebudem. Majte sa a dik za to co tu bolo...
oki ja cvaknem hosting a dajte nam warezhojko napísal:Brito: My sme sa dohodli na tom uz davnejsie, len datum nebol presny a rozhodli sme sa pre to v noci ako take male "prekvapenie".
lama2d: Ak ide o to, ze na hosting prispelo par uzivatelov, tak nie je problem spravit im VIP cast kde si mozu robit co chcu.
-
warezak
Light Expert
Hojko sa hned tak nerozhodol ked som sa pítal masterminda prečo neprenesie sekciu programovanie a grafika a on už neviempresne ako povedal že prenaša ale iba to kde neni warez!Brito napísal:zdravím hojka.
dlho som váhal, či ešte písať, lebo táto téma nemá a asi ani nebude mať konca-kraja. ale prečítal som si tvoj rozhovor o zrušení warezu (myslím ten o 3:45) a vyplýva mi z toho, že si navrhol zrušiť celé forum. len tak zo dna na den. ako prekvapenie pre užívateľov. zdalo sa ti to fér? prečo si to neurobil? prečo len warez a k tomu ten pekný list? založíš forum! dáš mu svoj nick, viac jak rok sa s ním pipleš a v priebehu 10 minút sa rozhodneš zrušiť ho? tomu neverím!
už som napísal, že warez nebudem oplakávať, ale ten rozhovor ma zarazil. ak sa stále rozhoduješ tak rýchlo a priamo, tak kde máme istotu, že o mesiac nebude off celé forum. načo si ho potom zakladal a pustil sem toľko ľudí? ved stačilo zaviesť pozvánky a ak by boli s niekým problémy, tak ho vyhodiť a toho kto ho pozval potrestať. alebo jednoducho povedať - teší nás váš záujem, ale je nás dosť. bolo by menšie forum, ale bol by poriadok a lepšie by sa udržiavalo.
PS: všetci si musíme uvedomiť, že toto je hojkove forum a my sme len užívatelia - hostia. musíme rešpektovať jeho rozhodnutia a pravidlá, aj ked niekomu nie úplne vyhovujú. je to absolútne jednoduché. ak sa nám niekde prestane páčiť, tak tam prestaneme chodiť. ak si niekto nezvykne na nového hojka, tak...
Už som si domislel že asi zrušia warez na fore,plus napísal že zákony sa zhoršujú a že stránka je len tak na hrane zákona a nakoniec mi prišiel icq odkaz že na hojko už nebude warez a už som pochopil čiže som to vedel o dačo skor na forum nechodievam kvoli warezu tak ma to netrápi a je kopec iný warez for tak určite neskončí sk warez a prečo sa hojko tak rozhodol je iba jeho čiste vec..Vela ludí odíde...
-
warezak
Light Expert
To povedal mastermind a má pravdu...Proste warez je warez a podla jedneho bsa-ka je tát stránka na hrane zákona...Si mislíš že prečo nema hojko doménu na sebaGangy napísal:Tak toto je riadna kravina kamo, nehnevaj sa. To ze je tato stranka na hrane zakona moze povedat len male dieta...
Ja kopirujem hojko nepametám saBlackburn napísal:warezak ty kok**** , este si tu ? nelenze kopirujes celeho hojko, vsetky hojko linky , ale este aj pi*ujes? ty si riadny zebrak
-
warezak
Light Expert
kokos furt tu rozoberate ten warez ale uz pls skoncite s tym lebo vobec to nepomoze aby sa nezrusil.sak co ho tu oplakavate furt ked sajty s takym zameranim je na nete vela a staci sa trochu poobzerat.a ani sa hojovi necudujem ze ho zrusil sak neviem ci by mal este niekto nervy z modov furt opravovat linky a dbat na pravidla co sa tykali warezu aby boli dodrziavane

-
warezak
Light Expert
Re: :(((
ja jedno robim ked bude hotove dám ti link...Ale to nebude forum iba strankacigicigi napísal:skoda warezu... veru... mozete mi poslat nejake linky na ine warez fora porovnatelnej kvality ako bol hojko? dik
Ale ved na to tu boli policajti... teda moderatorihitman napísal:kokos furt tu rozoberate ten warez ale uz pls skoncite s tym lebo vobec to nepomoze aby sa nezrusil.sak co ho tu oplakavate furt ked sajty s takym zameranim je na nete vela a staci sa trochu poobzerat.a ani sa hojovi necudujem ze ho zrusil sak neviem ci by mal este niekto nervy z modov furt opravovat linky a dbat na pravidla co sa tykali warezu aby boli dodrziavane![]()
Hojko and co... Máte moju plnú podporu!!! Warez mi chýbať nebude! Je pravda, že sa fórum začalo k***iť. Myslím, že za dobu, čo tu hojko beží, nebudú mať užívatelia problém hľadať nové softy, cracky, ... warez ako taký aj inde ako na hojku. Myslím, že aj ja osobne skôr podporím (materiálne) nové hojko.com!!! Ja osobne som tu získal oveľa viac ako len nejaký sprostý warez. Boli to najmä ľudia, a o tom by to fórum podľa mňa mali byť. Možno to je klišé, ale nech je pre ľudí! Za tých pár dní som trpko olutoval, že som komunikoval s niektorými z Vás iba cez fórum. To zmizlo a kontakt na Vás takisto. Desivá myšlienka... A možno som ch*j závislý na ľuďoch...
TAK SA DRŽTE! ISTO SEM BUDEM CHODIŤ NAĎALEJ!!! VEĽA ZDARU!!!
P.S.: lammer sorry za otázky na ICQ, asi si mal toho plné zuby
TAK SA DRŽTE! ISTO SEM BUDEM CHODIŤ NAĎALEJ!!! VEĽA ZDARU!!!
P.S.: lammer sorry za otázky na ICQ, asi si mal toho plné zuby