|
| Autor |
Správa |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 840
Zaslal: 10 Máj 2008, 14:26 Predmet: |
|
|
celkovo dost suche ale skoti su absolutne super aspon v tej casti na ktoru dal Hulkm link |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1199 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 16:26 Predmet: |
|
|
tak isto ako SOS aj tato relacia ma podarene casti a trapne casti...ale celkom je to v pohode da sa natom nasmiat....a Scotish 4ever je uzasne ale ako uz bolo spominane na 7 s.r.o sa ziadna ina relacia nechyta  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1340 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 16:29 Predmet: |
|
|
| den333 napísal: |
tak isto ako SOS aj tato relacia ma podarene casti a trapne casti...ale celkom je to v pohode da sa natom nasmiat....a Scotish 4ever je uzasne ale ako uz bolo spominane na 7 s.r.o sa ziadna ina relacia nechyta  |
MAF story sa veru chyta... sice 100 ludi 100 chuti |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4519 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 16:51 Predmet: |
|
|
| Nie je to daco podobne ako davno vysielany Telecvoking? Inak nemam nutkanie to ani zapnut, pretoze markiza prekvita downgradom kvality tych tupych relacii co vymysla. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 581
Zaslal: 10 Máj 2008, 16:57 Predmet: |
|
|
No dobre, ale tak spomenut ze MAFStory je lepsie, je uz vrchol.
English is Easy, Csaba is dead bola vynikajuca kniha podla vynikajucel divadelnej hry. Druhe pokracovanie v divadle bolo stale dobre. Nevidel som tretie pokracovanie ALE to co pustili v telke je uz kus trapneho zvastu na ktory sa nedokazem pozerat ani 5 sekund.
Ad Sheep: "Humorne" relacie ano. Ale pozri si take Mesto Tienov. Ja som velmi prijemne prekvapeny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1199 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 17:20 Predmet: |
|
|
| lekoklatik napísal: |
| MAF story sa veru chyta... sice 100 ludi 100 chuti |
vidis na mafstory som zabudol....ale to ej uplne iny styl humoru ako 7 s.r.o ale rad si pozriem aj mafstory... |
|
| Návrat hore |
|
 |
LubosZ Medium Star

Stav:  Založený: 03.09.2005 Príspevky: 485 Bydlisko: Martin Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2784 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 19:59 Predmet: |
|
|
| Relaciu hodnotim ako neuveritelne trapnu, videl som dva diely a ani na jednom som sa ani trochu nezaspial. Pride mi to ako neuspesne kopirovanie SOS. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 714 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 20:01 Predmet: |
|
|
celkom to ujde, najlepsi su tam ti dvaja cigani  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1340 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 20:56 Predmet: |
|
|
| Indigo napísal: |
English is Easy, Csaba is dead bola vynikajuca kniha podla vynikajucel divadelnej hry. Druhe pokracovanie v divadle bolo stale dobre. Nevidel som tretie pokracovanie ALE to co pustili v telke je uz kus trapneho zvastu na ktory sa nedokazem pozerat ani 5 sekund.
Ad Sheep: "Humorne" relacie ano. Ale pozri si take Mesto Tienov. Ja som velmi prijemne prekvapeny. |
Nechapem co je natom vrchol a nasledne nechapem co do humoru pleties Mesto tienov
den333: ano viem ze je to iny humor ale pobavi ma to rovnako ako 7 s.r.o.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2151 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 21:27 Predmet: |
|
|
| Indigo napísal: |
mafstory je najlepsie tam trapne SOS alebo OOOOOOPS dajake tamte co sa mame zasmiat HAHA uple trapni ale ty z mafstori aspon hovorit vedia kto to pozera vie ocom kecam
btw: dobra cast bola co prco zodrel cely zadok na tom tobogane lebo nesla nanom voda a spadol do prazdneho bazenu no a Pipina a Alino no coment proste super.
opet k teme: ooops sa mi zda ze tam sa hraju na ciganov ja by som im radsej poradil aby drzali hubi a napodobnovali si svojich bratislavcanov
(nesom rasista ani nemam nic proti blavakom ale tie ich kdo a nee tak to nemusim) tot moj nazor mozno z neho niekto nevyjde ale budis |
|
| Návrat hore |
|
 |
P41NK1LL3R Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2008 Príspevky: 343 Bydlisko: TS Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 23:49 Predmet: |
|
|
Tento štvrtok som si pozrel túto reláciu, ale nezaujala ma vôbec...
S.O.S. mi taktiež nepripadá vtipné tak ako kedysi, ale na postavy a charaktery som si už zvykol a tak si to ešte občas pozriem...
Najviac ma pobaví 7edem s.r.o. každý utorok... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2390 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 1:00 Predmet: |
|
|
SOS bolo fajn..uz nie je
toto tu je imho celkom good.niektore veci ako keby nasilu ale inac v pohode.
scotish 4ever su uplne popi*i postavy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mastros Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2007 Príspevky: 167 Bydlisko: Madunice Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 1:28 Predmet: |
|
|
V rubrike HĽADÁM je este taky "Maďar". Ten je tiez dobry.
A Telecvoking bola totalna kravina... a vobec vsetok humor, co robili Skrucany, Noga a spol. Samy chlast a politika. Uz ked som mal 10 rokov som bol toho prezrany.
7 s r.o. je skvely inteligentny humor.
SOS je stale na jedno kopyto.
ooops! je prijemne ozivenie, mozno to aj mna prestane po 3 mesiacoch bavit.
Inak sa mi paci aj Mr. GS, to je hadam este lepsie ako 7 s r.o., ale bohuzial nemaju buducnost na rozdiel od 7 s r. o. , nakolko celebrit je podstatne menej ako udalosti, kt. hybu dianim na Slovensku a vo svete za 1 den. |
|
| Návrat hore |
|
 |
D!eSel_78 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 376 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 19:18 Predmet: |
|
|
Raz som to mal pustene ako ,,kulisu" ale zeby ma to oslovilo... Je fakt, ze Markize kvalita klesa, ale na opacnej strane je Mesto Tieňov. To je uz ale ina diskusia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|