vidis na mafstory som zabudol....ale to ej uplne iny styl humoru ako 7 s.r.o ale rad si pozriem aj mafstory...lekoklatik napísal:MAF story sa veru chyta... sice 100 ludi 100 chuti
Ooops! - TV Markiza
Re: Ooops! - TV Markiza
a toto si cital ?Harun napísal:a dufam, ze ich nezrusia po par castiach
Markíza vypustila z programových plánov novinku Ooops!
http://medialne.etrend.sk/televizia/spr ... prava=7218
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
Nechapem co je natom vrchol a nasledne nechapem co do humoru pleties Mesto tienovIndigo napísal:No dobre, ale tak spomenut ze MAFStory je lepsie, je uz vrchol.
English is Easy, Csaba is dead bola vynikajuca kniha podla vynikajucel divadelnej hry. Druhe pokracovanie v divadle bolo stale dobre. Nevidel som tretie pokracovanie ALE to co pustili v telke je uz kus trapneho zvastu na ktory sa nedokazem pozerat ani 5 sekund.
Ad Sheep: "Humorne" relacie ano. Ale pozri si take Mesto Tienov. Ja som velmi prijemne prekvapeny.
den333: ano viem ze je to iny humor ale pobavi ma to rovnako ako 7 s.r.o.
mafstory je najlepsie tam trapne SOS alebo OOOOOOPS dajake tamte co sa mame zasmiat HAHAIndigo napísal:No dobre, ale tak spomenut ze MAFStory je lepsie, je uz vrchol.
English is Easy, Csaba is dead bola vynikajuca kniha podla vynikajucel divadelnej hry. Druhe pokracovanie v divadle bolo stale dobre. Nevidel som tretie pokracovanie ALE to co pustili v telke je uz kus trapneho zvastu na ktory sa nedokazem pozerat ani 5 sekund.
Ad Sheep: "Humorne" relacie ano. Ale pozri si take Mesto Tienov. Ja som velmi prijemne prekvapeny.
btw: dobra cast bola co prco zodrel cely zadok na tom tobogane lebo nesla nanom voda a spadol do prazdneho bazenu
opet k teme: ooops sa mi zda ze tam sa hraju na ciganov ja by som im radsej poradil aby drzali hubi a napodobnovali si svojich bratislavcanov
(nesom rasista ani nemam nic proti blavakom ale tie ich kdo a nee tak to nemusim) tot moj nazor mozno z neho niekto nevyjde ale budis
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
V rubrike HĽADÁM je este taky "Maďar". Ten je tiez dobry. 
A Telecvoking bola totalna kravina... a vobec vsetok humor, co robili Skrucany, Noga a spol. Samy chlast a politika. Uz ked som mal 10 rokov som bol toho prezrany.
7 s r.o. je skvely inteligentny humor.
SOS je stale na jedno kopyto.
ooops! je prijemne ozivenie, mozno to aj mna prestane po 3 mesiacoch bavit.
Inak sa mi paci aj Mr. GS, to je hadam este lepsie ako 7 s r.o., ale bohuzial nemaju buducnost na rozdiel od 7 s r. o. , nakolko celebrit je podstatne menej ako udalosti, kt. hybu dianim na Slovensku a vo svete za 1 den.
A Telecvoking bola totalna kravina... a vobec vsetok humor, co robili Skrucany, Noga a spol. Samy chlast a politika. Uz ked som mal 10 rokov som bol toho prezrany.
7 s r.o. je skvely inteligentny humor.
SOS je stale na jedno kopyto.
ooops! je prijemne ozivenie, mozno to aj mna prestane po 3 mesiacoch bavit.
Inak sa mi paci aj Mr. GS, to je hadam este lepsie ako 7 s r.o., ale bohuzial nemaju buducnost na rozdiel od 7 s r. o. , nakolko celebrit je podstatne menej ako udalosti, kt. hybu dianim na Slovensku a vo svete za 1 den.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
jj to je pravda , ale niekedy je az taky trapny ze je smiesnyfruxo napísal:Ooops maju uplne trapny a smiesny humor ... v tomto jednoznacne SOS... niekedy mam pocit ze je to napodobenina SOS
v skratke: moja oblubena relacia
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ja tieto relacie moc teda nemusim, SOS je podlamna vacsinou trapne ale da sa na tom zasmiat ale fakt len obcas...preto to ani nepozeravam, 7sro je uz trosku o inom to sa da pozerat, OOOOPS ci co som sice nevidel ale ked tu citam tie nazory ci to je lepsie ako SOS alebo nie tak to podlamna ajtak nebude nic moc...no je to tu bieda s tymi "humornymi" relaciami....jednoznacne najlepsie co kedy bolo tak TELE TELE co chodilo kedysi na Nove...
-
in your world
Light Star
Susedia neboli az taky zli i ked som to nejako extra nepozeral a tie ostatne serialy su dost slabe okrem Mesta tienov a povedzme ze Ordinaciefizz napísal:Minule som prechadzala okolo obyvacky a bolo tam toto pustene. Pomyslela som si, ze SOS sice nebola moja salka kavy, ale to ako padli je uz neuveritelne. Az neskor som sa dozvedela, ze to bolo toto. V poslednom case mam pocit, ze Markiza ma nejaky tajny sen byt oznacovana za televiziu s najtrapnejdou vlastnou tvorbou a snazi sa o to Susedmi, Normalnou Rodinkou, tymto a podobnymi skvelymi relaciami.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
The Calvin
Star
-
ledenaster
Medium Professional