je to celkom fajn.. aspon nieco take dobre vymysleli po skonceni SOS .. ale takcitak to nepozeravam pravidelne, lebo bud som na PC , alebo vonku.. to je nahoda, ze si to dakedy zapnem.. ale hodnotim to velmi dobre .. cakal som, ze to bude prepadak.. ale prekvapilo ma to
teda SOS som cumkal ako divy yo yaciatku potom sa to uz hroozne opakovalo .......tak isto som bol nuteny pozerat dva diely z Ooops! ale tiez na neak nebere
Oops! je podľa mňa parádne.100x lepšie než to trápne SOS.Najlepší sú tí česi a scotisch forever a ten Ramon a ešte jeden(neviem ako sa volá).Jedine Mafstory ho u mňa predbehlo.
oops pozeram iba ''do poctu'',lebo su pred hrdinami...no,akoze,nieco je aj dobre,ale moc smiesne sa mi to nezda...sos bolo lepsie,o dost,mohli by zacat parodovat(v oops,ale to uz by potom nebolo oops...no je to na nich)
2janci2 napísal:oops pozeram iba ''do poctu'',lebo su pred hrdinami...no,akoze,nieco je aj dobre,ale moc smiesne sa mi to nezda...sos bolo lepsie,o dost,mohli by zacat parodovat(v oops,ale to uz by potom nebolo oops...no je to na nich)
presne tak...aj ja to iba preto kukam lebo to ide pred Heroes
inac z celej "brak show" sa najviac 2 razy zasmejem...najviac aj to len tak..