na my.opera.com je uvedený skript, s ktorým ide potom ťahať z rapidu. je v prílohe, rozbaliť a hodiť do C:\Program Files\Opera\userJS (pri štandardnej inštalácii ) testoval som na 9.64
Nainštaloval som si to, je to ok, ale oproti Firefoxu je to slabé, už len kvôli doplnkom. Vyhľadávacie moduly sa na Firefoxe pridávajú aj mažú jednoducho, na tomto nie.
Ten náhľad pri kartách ako aj rýchle spustenie na začiatku vyzerá dobre ale po určitom čase to prekáža, nainštaloval som to aj na Firefox ale skôr mi to prekážalo ako by to bolo také užitočné.
Existuje do Opery nejaký plugin na zaheslovanie Opery? Ide mi o to, aby sa Opera nespustila bez hesla, nechcem, aby niekto cudzí videl záložky a podobné veci.
Cesar napísal:Nainštaloval som si to, je to ok, ale oproti Firefoxu je to slabé, už len kvôli doplnkom. Vyhľadávacie moduly sa na Firefoxe pridávajú aj mažú jednoducho, na tomto nie.
Ten náhľad pri kartách ako aj rýchle spustenie na začiatku vyzerá dobre ale po určitom čase to prekáža, nainštaloval som to aj na Firefox ale skôr mi to prekážalo ako by to bolo také užitočné.
zarytý firefoxák pridávanie vyhľadávačov je možno zložitejšie, ale ide to. mazanie je ľahké
náhľady na kartách sa dajú vypnúť a speeddial tiež. aj ked speeddial je pre mňa super vec. nelezem tak často do záložiek a nemusím ani písať každý deň tie isté adresy
brm: dá sa nastaviť hlavné heslo, bez ktorého sa nespúšťa synchronizácia a ani mail klient, čo som si všimol. ale inak sa zapne opera a dá sa v nej surfovať
Chcem sa spýtať, či sa dajú pozreť heslá, ktoré sú uložené pod skratkou CTRL+Enter. Myslím, že vymazať sa to dá, len sa chcem spýtať, či je to niekde uložené, teda či sa to dá niekde zistiť.
mr_margera napísal:Chcem sa spýtať, či sa dajú pozreť heslá, ktoré sú uložené pod skratkou CTRL+Enter. Myslím, že vymazať sa to dá, len sa chcem spýtať, či je to niekde uložené, teda či sa to dá niekde zistiť.
existuje na to program... vola sa Opera UnWand (alebo tak nejak)
Cesar napísal:Nainštaloval som si to, je to ok, ale oproti Firefoxu je to slabé, už len kvôli doplnkom. Vyhľadávacie moduly sa na Firefoxe pridávajú aj mažú jednoducho, na tomto nie.
nahlady a rychle spustenie a da vypnut.... to vyhladavanie vytvoris jednoducho, len das prave tlacitko v poli a das create search
používam verziu Opera 10.01 a používam mouse gestures dosť často, teda bez toho som už úplne mimo... v tej novej verzií by mal fungovať aj nejaký pohyb myšou na nasledujúcu stránku, ale mne to nejde... používate to niekto? funguje to?