swollo napísal:neviete niekto ako mám nastaviť aby mi opera nesťahovala torrenty cez "seba" ale aby mi to len uložila a ja som si to mohol spustiť cez utorrent?
Lord_3D napísal:Nechápem prečo, ale pokiaľ mám zapnutú Operu 9.6 tak každých pár seknúnd mi zamrzne PC = na stotinku sekne myška a všetko ostantné, nechápem prečo.. Skúšal som zmazať Cache aj Cookies, bezvýsledne..
to robi aj mne, hlavne ak nieco stahujem, pri 99% to zamrzne asi tak na par sekund. A najhorsie to je vo Viste, tam ju system hned uzavrie, lebo vypise, ze program neodpoveda, otravne
LOLCATS napísal:Neviete prosim ako rozsirit Speed Dial o viac okien ?
1. Locate Speed Dial file by typing: opera:config#Speed Dial File
2. Close Opera
3. Open speeddial.ini which is in Opera directory.
4. Play with rows and columns settings; add as many as you like.
zda sa aj vam ze beta 2 od verzie beta 1 je pomalsia??
napr zabera mi po dlhsej dobe aj cez 200mb z ramky co
pri 512mb je dost o hlavu.. asi sa vratim k 1
dlhe roky som pouzival FF, ale nedavno uz som nedokazal strpiet tu jeho neskutocnu pomalost, preto som presiel na Operu. Ale prakticky od zaciatku mam s nou problem pri nacitavani obrazkov - dlho jej trva kym ich nacita, niektore dokonca nenacita vobec.. pri inych prehliadacoch to pritom ide bez problemov, obrazky sa nacitaju prakticky hned.. vie to pekne vytocit najmä ak je na stranke viac obrazkov, vtedy stranku radsej otvaram v Chrome.. nestretol sa niekto s podobnym problemom??
casto mi nechce nacitat ani obycajneho smajlika, ci ikonku ukazujucu nove prispevky/zamknutu temu/dolezitu temu/..., vacsinou pomoze refresh.. thx za kazdu radu
skus pozriet ci mas toto nastavene...
Tools > Preferences > Adavnced > Browsing > Loading - Redraw instantly
inak s obrazkami som mal problem aj ja napr na deviantarte ked som mal
zapnute Turbo tak mi ich ukazovalo take rozmazane teda znizilo ich kvalitu
tak odvtedy Turbo nepouzivam, ale to ze by mi ich nezobrazilo vobec sa
mi nestalo..
na my.opera.com je uvedený skript, s ktorým ide potom ťahať z rapidu. je v prílohe, rozbaliť a hodiť do C:\Program Files\Opera\userJS (pri štandardnej inštalácii ) testoval som na 9.64
Nainštaloval som si to, je to ok, ale oproti Firefoxu je to slabé, už len kvôli doplnkom. Vyhľadávacie moduly sa na Firefoxe pridávajú aj mažú jednoducho, na tomto nie.
Ten náhľad pri kartách ako aj rýchle spustenie na začiatku vyzerá dobre ale po určitom čase to prekáža, nainštaloval som to aj na Firefox ale skôr mi to prekážalo ako by to bolo také užitočné.
Existuje do Opery nejaký plugin na zaheslovanie Opery? Ide mi o to, aby sa Opera nespustila bez hesla, nechcem, aby niekto cudzí videl záložky a podobné veci.
Cesar napísal:Nainštaloval som si to, je to ok, ale oproti Firefoxu je to slabé, už len kvôli doplnkom. Vyhľadávacie moduly sa na Firefoxe pridávajú aj mažú jednoducho, na tomto nie.
Ten náhľad pri kartách ako aj rýchle spustenie na začiatku vyzerá dobre ale po určitom čase to prekáža, nainštaloval som to aj na Firefox ale skôr mi to prekážalo ako by to bolo také užitočné.
zarytý firefoxák pridávanie vyhľadávačov je možno zložitejšie, ale ide to. mazanie je ľahké
náhľady na kartách sa dajú vypnúť a speeddial tiež. aj ked speeddial je pre mňa super vec. nelezem tak často do záložiek a nemusím ani písať každý deň tie isté adresy
brm: dá sa nastaviť hlavné heslo, bez ktorého sa nespúšťa synchronizácia a ani mail klient, čo som si všimol. ale inak sa zapne opera a dá sa v nej surfovať
Chcem sa spýtať, či sa dajú pozreť heslá, ktoré sú uložené pod skratkou CTRL+Enter. Myslím, že vymazať sa to dá, len sa chcem spýtať, či je to niekde uložené, teda či sa to dá niekde zistiť.