Najprv za nou siel...trosku pokecali... a potom tak o dva dni dosiel zase e rovno sa spytal,kedy vecer konci... a bolo to
Oslovenie neznamej baby, ako by ste reagovali?
kazdopadne ak citis ze chces sa ozvat tak sa ozvi...max z toho nic nebude no ty budes mat dusu na pokoji lebo inak by si sa pytal donekocne "co by sa stalo ak by som sa spytal" tak sa bud stane alebo nestane....ale kazdopadne nieco bude
ja tiez kedysi som videl jednu babenu v skole a potom som ju nasiel na nete...a napisal...dnes viem ze je to a bola najlepsia vec ktoru som spravil 
Tak to si mal dobre stastiehitman napísal:kazdopadne ak citis ze chces sa ozvat tak sa ozvi...max z toho nic nebude no ty budes mat dusu na pokoji lebo inak by si sa pytal donekocne "co by sa stalo ak by som sa spytal" tak sa bud stane alebo nestane....ale kazdopadne nieco budeja tiez kedysi som videl jednu babenu v skole a potom som ju nasiel na nete...a napisal...dnes viem ze je to a bola najlepsia vec ktoru som spravil
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
hej to je mile sa s niekym zoznamit na inom mieste ako je disco..tak by to malo byt len chalani potrebuju asi viac alkoholu aby mali odvahu haha naprikad mne sa velmi pacilo ako som sa zoznamila s jednym zlatym chalanom na zastavke a cestovali sme potom spolu, mali sme o com kecat a aj ma pobozkal a nepotreboval ziadny alkohol, urcite si to viac vazim, tak vela stastia uvidis , ze ti to vide 
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
triple
Guru wannabe
jj ja som svoju terajšiu dostal u nej doma
je to sesternica suseda a ten ma požiadal aby som im prišiel spojazdniť pc.. došiel som a už som videl že bedna musí ísť ku mne domv ale sedel som tam pred pc asi 3 hodky a klikal ako lol v ovladacom panely že niečo skúšam.. vkuse som robil restart a bla bla.. a popri tom debata
a a a už je moja
-
Soviet
Darca
Nema tvoj sused este jednu sesternicu?triple napísal:jj ja som svoju terajšiu dostal u nej domaje to sesternica suseda a ten ma požiadal aby som im prišiel spojazdniť pc.. došiel som a už som videl že bedna musí ísť ku mne domv ale sedel som tam pred pc asi 3 hodky a klikal ako lol v ovladacom panely že niečo skúšam.. vkuse som robil restart a bla bla.. a popri tom debata
a a a už je moja
veru...a este ak mu povie nie, tak moze celu drogeriu zahoditmi-chau napísal:hh, kym ju zbali otvori si vlastnu drogeriu..
no ja som na tuto temu uz uplne zabudol
Ale aby som bol fer k tym co mi radili, musim to sem napisat. Bol som v tej drogerii, oslovil ju, a cislo mi dala. Viacmenej som to skusil hned na rovinu, bez nejakych kalerabov, aj ked som bol nervozny trochu, ale myslim, ze som bol aspon mily, lebo sa stale usmievala...Bola trosku prekvapena, ale cislo mi dala okamzite, az som bol prekvapeny ako hladko to slo. Vyzerala fakt milo, to som si este myslel, ze mi to vazne vyslo 
Zial to bolo tak vsetko, na druhy den som jej zavolal a chvilu sme pokecali, samozrejme mala reci stylu teraz ma vela roboty a ozve sa neskor ked bude mat cas atd atd, nevysiel ani druhy pokus o rande o 3 dni neskor, a viac som uz neskusal, mam nejaku hrdost
Nakoniec mi odpisala, ze nema ziadny zaujem nikam ist, takze bude lepsie ked to necham plavat, a napisala to asi takym strohym stylom, akoby som ju vylozene otravoval. Pritom som jej 1x volal, a napisal 1x sms a to je vsetko za 5 dni, cize o nejakom otravovani podla mna nemoze byt rec. Nechapem, co jej tak vadilo. Takze nic nebolo, to cislo mi dala evidentne preto aby sa ma zbavila
Co ale nechapem, preco mi nemohla povedat hned vtedy, a to cislo mi nedat, tak ale to su zeny, mozem akurat skripat zubami, ze tu ich logiku nikdy nepochopim
A uz vobec nechapem, preco ma tak odpalkovala v tej sms, dalo sa to napisat aj taktnejsie...
Vlastne ani neviem co som som cakal...Som rad ze som to skusil, mam dalsiu skusenost, ale druhy raz uz nic take neskusim - ak clovek nevyzera ako playboy, nema ziadnu sancu uspiet, co si budem klamat
Navyse podla toho co a hlavne ako mi napisala v tej sms je jasne, ze na vzhlade (a usmeve:)) jej panboh dal, ale inde vzal, takze ma to zas tak nestve.
Koniec spravy
Zial to bolo tak vsetko, na druhy den som jej zavolal a chvilu sme pokecali, samozrejme mala reci stylu teraz ma vela roboty a ozve sa neskor ked bude mat cas atd atd, nevysiel ani druhy pokus o rande o 3 dni neskor, a viac som uz neskusal, mam nejaku hrdost
Vlastne ani neviem co som som cakal...Som rad ze som to skusil, mam dalsiu skusenost, ale druhy raz uz nic take neskusim - ak clovek nevyzera ako playboy, nema ziadnu sancu uspiet, co si budem klamat
Koniec spravy
kamo nebud sklamany, ved keby som sa vyspal s kazdou predavackou ktoru som oslovil a dala mi cislo tak som hotovy kasanova
asi bola moc zaskocena ked si ju popytal o cislo tak ti ho dala a ani nevedela preco.
Neboj ono to ti to este tak dva tri krat nevijde a na stvrty krtat nam tu oznamis zasnuby
este k tomu vzhladu tak bud rad vravi sa ze s peknej misky sa nenajes ale z prazdnej tiez
asi bola moc zaskocena ked si ju popytal o cislo tak ti ho dala a ani nevedela preco.
Neboj ono to ti to este tak dva tri krat nevijde a na stvrty krtat nam tu oznamis zasnuby
este k tomu vzhladu tak bud rad vravi sa ze s peknej misky sa nenajes ale z prazdnej tiez