Oslovenie neznamej baby, ako by ste reagovali?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tomi_g7
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomi_g7 »

Nooo....moj kamos to vyriesil jednonucho....
Najprv za nou siel...trosku pokecali... a potom tak o dva dni dosiel zase e rovno sa spytal,kedy vecer konci... a bolo to :D
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

reagoval by som podla svojho dusevneho rozpolozenia, nijak inac.. (aj ked je pre mna tazke sa vcitit do role op.pohlavia-pozn."druhy mozog")
Ak by ma dotycny niecim kaleraboval, dal(a) by som mu asi reakciu typu "a co na mne vidis zleho ked sa tak zufalo snazis? :P"
Spriteee
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa Spriteee »

Ak by bola baba pekná milá a pod. v bol yb som rád a ozval by somm sa aj ja jej :)
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

kazdopadne ak citis ze chces sa ozvat tak sa ozvi...max z toho nic nebude no ty budes mat dusu na pokoji lebo inak by si sa pytal donekocne "co by sa stalo ak by som sa spytal" tak sa bud stane alebo nestane....ale kazdopadne nieco bude :D ja tiez kedysi som videl jednu babenu v skole a potom som ju nasiel na nete...a napisal...dnes viem ze je to a bola najlepsia vec ktoru som spravil :)
assa22
Novice
Novice

Príspevok od používateľa assa22 »

hitman napísal:kazdopadne ak citis ze chces sa ozvat tak sa ozvi...max z toho nic nebude no ty budes mat dusu na pokoji lebo inak by si sa pytal donekocne "co by sa stalo ak by som sa spytal" tak sa bud stane alebo nestane....ale kazdopadne nieco bude :D ja tiez kedysi som videl jednu babenu v skole a potom som ju nasiel na nete...a napisal...dnes viem ze je to a bola najlepsia vec ktoru som spravil :)
Tak to si mal dobre stastie :twisted:
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

hmm =) chod zanou oslov ju hlavne bud sebavedomi nenechavaj dlhe pauzi a pocitaj s tym ze budes rozhovor viest ty a pocitaj s tym ze na 90% ti neda kontakt =P
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

ja som raz takto balil jednu barmanku v nonstop herni ked som robil v prahe a pekne pomalicky krocik po krocku to vislo, ale viete ako to je s barmankami maju vela prilezitosti a tak ako sa to zacalo sa aj skoncilo :lol: ale aspon som si uzil ked uz nic ine :P
prazenico
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa prazenico »

hej to je mile sa s niekym zoznamit na inom mieste ako je disco..tak by to malo byt len chalani potrebuju asi viac alkoholu aby mali odvahu haha naprikad mne sa velmi pacilo ako som sa zoznamila s jednym zlatym chalanom na zastavke a cestovali sme potom spolu, mali sme o com kecat a aj ma pobozkal a nepotreboval ziadny alkohol, urcite si to viac vazim, tak vela stastia uvidis , ze ti to vide :wink:
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

No ako kamo podarilo sa ti daco poriesit, nie ze by som bol zvedavy ale drzim ti strasne palce, lebo podla mna je najlepsie zbalit babu takto v "civile" a nie nekde v bare alebo na diske. Ma to svoje caro lebo vtedy to baby najmenej cakaju (aspon podla mna) :aasmile29:
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

noo hej =)) ale hlavne zalezi na prvom momente =P s toho si clovek urobi o tom druhom hned mienku na tych par chvil =D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jj ja som svoju terajšiu dostal u nej doma :) je to sesternica suseda a ten ma požiadal aby som im prišiel spojazdniť pc.. došiel som a už som videl že bedna musí ísť ku mne domv ale sedel som tam pred pc asi 3 hodky a klikal ako lol v ovladacom panely že niečo skúšam.. vkuse som robil restart a bla bla.. a popri tom debata :) a a a už je moja
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

triple napísal:jj ja som svoju terajšiu dostal u nej doma :) je to sesternica suseda a ten ma požiadal aby som im prišiel spojazdniť pc.. došiel som a už som videl že bedna musí ísť ku mne domv ale sedel som tam pred pc asi 3 hodky a klikal ako lol v ovladacom panely že niečo skúšam.. vkuse som robil restart a bla bla.. a popri tom debata :) a a a už je moja
Nema tvoj sused este jednu sesternicu? :D
mi-chau napísal:hh, kym ju zbali otvori si vlastnu drogeriu..
veru...a este ak mu povie nie, tak moze celu drogeriu zahodit :P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:...
má ešte dve mladšie sestry :)
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

no ako si na tom? Alebo tu drogeriu uz zavreli :lol:
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

no ja som na tuto temu uz uplne zabudol :) Ale aby som bol fer k tym co mi radili, musim to sem napisat. Bol som v tej drogerii, oslovil ju, a cislo mi dala. Viacmenej som to skusil hned na rovinu, bez nejakych kalerabov, aj ked som bol nervozny trochu, ale myslim, ze som bol aspon mily, lebo sa stale usmievala...Bola trosku prekvapena, ale cislo mi dala okamzite, az som bol prekvapeny ako hladko to slo. Vyzerala fakt milo, to som si este myslel, ze mi to vazne vyslo :)

Zial to bolo tak vsetko, na druhy den som jej zavolal a chvilu sme pokecali, samozrejme mala reci stylu teraz ma vela roboty a ozve sa neskor ked bude mat cas atd atd, nevysiel ani druhy pokus o rande o 3 dni neskor, a viac som uz neskusal, mam nejaku hrdost :) Nakoniec mi odpisala, ze nema ziadny zaujem nikam ist, takze bude lepsie ked to necham plavat, a napisala to asi takym strohym stylom, akoby som ju vylozene otravoval. Pritom som jej 1x volal, a napisal 1x sms a to je vsetko za 5 dni, cize o nejakom otravovani podla mna nemoze byt rec. Nechapem, co jej tak vadilo. Takze nic nebolo, to cislo mi dala evidentne preto aby sa ma zbavila :) Co ale nechapem, preco mi nemohla povedat hned vtedy, a to cislo mi nedat, tak ale to su zeny, mozem akurat skripat zubami, ze tu ich logiku nikdy nepochopim :) A uz vobec nechapem, preco ma tak odpalkovala v tej sms, dalo sa to napisat aj taktnejsie...

Vlastne ani neviem co som som cakal...Som rad ze som to skusil, mam dalsiu skusenost, ale druhy raz uz nic take neskusim - ak clovek nevyzera ako playboy, nema ziadnu sancu uspiet, co si budem klamat :) Navyse podla toho co a hlavne ako mi napisala v tej sms je jasne, ze na vzhlade (a usmeve:)) jej panboh dal, ale inde vzal, takze ma to zas tak nestve.

Koniec spravy :)
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

kamo nebud sklamany, ved keby som sa vyspal s kazdou predavackou ktoru som oslovil a dala mi cislo tak som hotovy kasanova :lol:
asi bola moc zaskocena ked si ju popytal o cislo tak ti ho dala a ani nevedela preco.
Neboj ono to ti to este tak dva tri krat nevijde a na stvrty krtat nam tu oznamis zasnuby :D

este k tomu vzhladu tak bud rad vravi sa ze s peknej misky sa nenajes ale z prazdnej tiez :P
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

tak ja sklamany nie som, precitaj si posledny odsek (to som teraz zeditoval, mozno si to cital 5 min. dozadu ked tam este nebol). Len ma mrzelo ako sa zachovala, ved sa to dalo aj slusnejsie naznacit :)
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Zas si musis uvedomit ze je to zenska. A tak ju musis brat, zeny nieco naznacia a mi muzi si uz mame domysliet :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

aspon si to skúsil a môžeš byť kludný že vieš ako to dopadlo a nie zožierať sa čo keby :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mozno proste bola taky typ, ze ti to nevedela povedat do oci a za mobilom struhala tvrdu zenu.. :?
Napísať odpoveď