Oslovenie neznamej baby, ako by ste reagovali?
Nejak zavtipkuj - ak sa bude usmievať je to okey.. Takto to 2-3x zopakuj a o týžden sa jej spýtaj, že či keď skončí, či nemá chuť niekam zájsť, prípadne keď bude mať voľno..
Rozhodne jej nedávaj vizitku a nestrapňuj sa nejakou ružou. Kvety ženy ocenia, ale nie od "nejakého tr*ka zákazníka" - si akurát pomyslí, že máš maniere dôchodcu.
Rozhodne jej nedávaj vizitku a nestrapňuj sa nejakou ružou. Kvety ženy ocenia, ale nie od "nejakého tr*ka zákazníka" - si akurát pomyslí, že máš maniere dôchodcu.
ani nemienim, to je strasna blbostRozhodne jej nedávaj vizitku a nestrapňuj sa nejakou ružou. Kvety ženy ocenia, ale nie od "nejakého tr*ka zákazníka" - si akurát pomyslí, že máš maniere dôchodcu.
Inak to postupne nadvazovanie by asi neslo, nerobi sice v nejakom velkom obchode typu tesco, ale v drogerii, lenze vzdy ked som tam bol tam bolo hrozne vela ludi. Teda ak bude sama, tak to bude zrejme prva a aj posledna sanca, lebo tam je fakt skoro vzdy vela ludi
Niekto s tak peknym usmevom to proste nemoze zobrat zle - prinajhorsom ma slusne odmietne, ale aspon budem mat ciste svedomie, ze som to skusil...Vsetkym dik za rady.
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak ked tam je veľa ludí bud originálny.. kúp pár ruží (neviem či párny či nepárny počet to si neviem zapamätať radšej si to zisti heh)
s nejakým milým a vtipným venovaním.. a na konci z tvojím číslom alebo mailom - niečo ako tá zasraná vizitka..
dobehneš do tej dorgerii celý upachtený podáš jej tie ruže do ruky a povieš ted je tu moc ludí žmurkneš na nu a utekáš het..
ak sa neozve už tam neprídeš a máš po trapase.. ak sa ozve tak fasa
dačo ale chytľavé jej musíš napísať čo povieš.. je to fáza aj kus
s nejakým milým a vtipným venovaním.. a na konci z tvojím číslom alebo mailom - niečo ako tá zasraná vizitka..
dobehneš do tej dorgerii celý upachtený podáš jej tie ruže do ruky a povieš ted je tu moc ludí žmurkneš na nu a utekáš het..
ak sa neozve už tam neprídeš a máš po trapase.. ak sa ozve tak fasa
dačo ale chytľavé jej musíš napísať čo povieš.. je to fáza aj kus
-
last_knight
Light Professional
hmm, zaujimava otazka na ktoru mam priklad. bol som s kamaratom v tescu a pri plateni sa pokladnicka (studentka) spytala ci este nieco bude chciet. on jej na to povedal "Tvoje telefonne cislo"
baba bola z toho tak mimo ze mu ho dala, on jej na druhy den zavolal a sli spolu von. ak by som to urobil ja, tak sa na tom mieste uz v zivote nemozem ukazat
kazdy z vas tu pise svoj nazor a kazda odpoved je ina, no zabudate na to ze aj kazda oslovena baba na to zareaguje po svojom (cize neviete co mozete cakat) a taktiez kazdy z vas by ju oslovil po svojom, viac ci menej sympatickym sposobom.
baba bola z toho tak mimo ze mu ho dala, on jej na druhy den zavolal a sli spolu von. ak by som to urobil ja, tak sa na tom mieste uz v zivote nemozem ukazat
kazdy z vas tu pise svoj nazor a kazda odpoved je ina, no zabudate na to ze aj kazda oslovena baba na to zareaguje po svojom (cize neviete co mozete cakat) a taktiez kazdy z vas by ju oslovil po svojom, viac ci menej sympatickym sposobom.
-
Runes
Addict
hh to hovorim aj ja ze velky usmevtriple napísal:ja na otázku ešte niečo? zvyknem povedať.. ešte jeden pekný úsmev - niekedy ho dostanem a niekedy taký kyslí že čo ten kkt chce
no a ted par blbych napadov:
hod sa na zem a hraj epileptika abo infarkt
spytaj sa jej "co takto si ist lahnut na kavu"a potom odvet huh vlastne ja kavu nepijem a zmurkni nanu
dojst zanou stylom jeee teba poznam z pokecu
vrazit donej a tvarit sa ze to bolo nechtiac
a ted daco realnejsie:
chod tam kupit daku abnormalnu blbost cervenu farbu na vlasy pre "mamu" a kedze ty si chlap a chlapi su uuuuplny pakovia v tomto smere tak samozrejme potrebujeme sarmantnu mladu asistentku, odtienov je viacej cize 2 3 min budete kecat co potrebujes (zistis jej vystupovanie aspon) potom ked vyberete podakujes a z usmevom spokojny odkracas na dalsi den prides kupit zubnu pastu ju pozdravis a povies ze dobru farbu ste vybrali naco urcite odveti daco v style ze je rada abo sa usmeje abo tak. No a potom staci treti den prist kupit zubnu kefku a mozes sa normal prihovorit, Napr"ahoj... caf... prepac ja viem ze to bude vyzerat dost sialene ale nesla by si niekedy von???...." pripadne si toto dako nakonfiguruj na svoj system neviem aky procesor mas
dalsia riskantna moznost je kukat v regali daco nepozerat sa nanu potom bez tohoaby si nanu kukol povies ze prepacte a ked povie ze ano dvihnes hlavu akoze sa ides daco spytat a vutonis daco taketo: kde by .... uh mas najkrajsi usmev akysom videl (hh blbe ked sa nebude usmievat ale mozes povedat aj daco v style uh uz ti dakto ovedal ze si nadherna)ale tento variant je 50/50
Pripadne napis postarovi jankovi do posty preteba a taku shovku tam este nemali
kazdopadne ak citis ze chces sa ozvat tak sa ozvi...max z toho nic nebude no ty budes mat dusu na pokoji lebo inak by si sa pytal donekocne "co by sa stalo ak by som sa spytal" tak sa bud stane alebo nestane....ale kazdopadne nieco bude
ja tiez kedysi som videl jednu babenu v skole a potom som ju nasiel na nete...a napisal...dnes viem ze je to a bola najlepsia vec ktoru som spravil 
Tak to si mal dobre stastiehitman napísal:kazdopadne ak citis ze chces sa ozvat tak sa ozvi...max z toho nic nebude no ty budes mat dusu na pokoji lebo inak by si sa pytal donekocne "co by sa stalo ak by som sa spytal" tak sa bud stane alebo nestane....ale kazdopadne nieco budeja tiez kedysi som videl jednu babenu v skole a potom som ju nasiel na nete...a napisal...dnes viem ze je to a bola najlepsia vec ktoru som spravil
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
hej to je mile sa s niekym zoznamit na inom mieste ako je disco..tak by to malo byt len chalani potrebuju asi viac alkoholu aby mali odvahu haha naprikad mne sa velmi pacilo ako som sa zoznamila s jednym zlatym chalanom na zastavke a cestovali sme potom spolu, mali sme o com kecat a aj ma pobozkal a nepotreboval ziadny alkohol, urcite si to viac vazim, tak vela stastia uvidis , ze ti to vide 
-
SmrtiKridlo
Medium Expert