Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Ovplyvneny kulturou
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Lamor
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 14.06.2005

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 1:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Digital napísal:
je to preložená biblia s www.hip-hop.com a potvrdili to viacery raperi Very Happy

ta tvoja biblia je riadna sranica... zevraj " Hip Hop neni produkt" keby nebol tak by davno zanikol... Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Digital
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 2:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lamor napísal:
ta tvoja biblia je riadna sranica... zevraj " Hip Hop neni produkt" keby nebol tak by davno zanikol... Laughing

Nepisal som to ja ! Je to už dost staré a vtedy sa nerepovalo pre love ! Degeššš
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Lamor
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 2:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Digital napísal:
Nepisal som to ja ! Je to už dost staré a vtedy sa nerepovalo pre love ! Degeššš

somarina a za co za fazulky? ako sa potom hip hop dostal do mainstreamu Rolling Eyes
Návrat hore
Digital
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 2:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lamor napísal:
somarina a za co za fazulky? ako sa potom hip hop dostal do mainstreamu Rolling Eyes

No sak v tych rokovh bol krutý underground raperi boli radi ked mohli niekde vystupovat nie že im ešte love daju , teraz je to inak ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 2:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Digital napísal:
No sak v tych rokovh bol krutý underground raperi boli radi ked mohli niekde vystupovat nie že im ešte love daju , teraz je to inak ...

lebo kto by v tej dobe dal peniaze nejakemu tupcovi ktory pride a zacne proste kecat o nicom... a mas pravdu dnes je to uz nanestastie inak Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Digital
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 2:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vesper napísal:
lebo kto by v tej dobe dal peniaze nejakemu tupcovi ktory pride a zacne proste kecat o nicom... a mas pravdu dnes je to uz nanestastie inak Rolling Eyes

Bavi ta stale provokovat a odbacat od temy ?
Návrat hore
Lamor
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 2:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Myslis si ze drsnych raperov vobec nezaujimali peniaze iba sichceli vystupovat a prejavovat sa? tomu ani sam neveris...
Návrat hore
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 2:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Digital napísal:
Bavi ta stale provokovat a odbacat od temy ?

ale nie tak je to proste tak. das mi nejaku historiu hip hopu? nie. stojim si za svojim nazorom ze hip hop vznikol pomalym pokazenim ''poctivych'' stylov ako r'n'b, jazz a trochu housu alebo techna... keby totiz pred dvadsiatimi rokmi prisiel povedzme do krcmy spravit koncert nejaky hip hoper tak si myslim ze ho vypiskaju pretoze v tej dobe ludia na taku vec ako HH neboli zvyknuti a myslim ze by si ani tak rychlo nezvykli nebyt toho, ze HH sa nejakym zazrakom dostal do mainstreamu a je servirovany milionom ludi...
Návrat hore
Digital
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 2:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lamor napísal:
Myslis si ze drsnych raperov vobec nezaujimali peniaze iba sichceli vystupovat a prejavovat sa? tomu ani sam neveris...

Ale verim..
Návrat hore
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 10:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hip hop neni kultura, je to par sfetovanych debilkov ktorym sa nepaci ze musia trochu fyzicky pracovat tak si zakladaju gangy kde nepustaju clenov druheho gangu a ptotom sa strielaju ako mal deti. Su to obycajny prizivnica a paraziti spolocnosti.
A moj nazor na to co si tu digital ukazal je taky ze to co je tam napisane je sprostot ktoru ziaden hip hoper nedodrziava, lebo ich biblia je nahulit sa a vyvolavat konflikty.
Návrat hore
Digital
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 10:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Hip hop neni kultura, je to par sfetovanych debilkov ktorym sa nepaci ze musia trochu fyzicky pracovat tak si zakladaju gangy kde nepustaju clenov druheho gangu a ptotom sa strielaju ako mal deti. Su to obycajny prizivnica a paraziti spolocnosti.
A moj nazor na to co si tu digital ukazal je taky ze to co je tam napisane je sprostot ktoru ziaden hip hoper nedodrziava, lebo ich biblia je nahulit sa a vyvolavat konflikty.

Ze vyvolavat konflikty Laughing Laughing Laughing To si kde videl ? Inac hip-hoperi nefetujú ! Sa pozri na seba a na inych nacistov co sa najebu a potom rozbijaju mesto a okoloiducich ludi ! Kazdy nech sa stara o seba nech si fetuje pije zabija sa mne je jedno len velký "trápny fašisti" furt pi**** do hiphopu a do inych veci ktore ich vobec nemusia trapit lebo vsetci vieme že kadý nácko je sprostí jak dub !
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 11:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mna tiez ovplyvnila kultura.. tiez som badboy.. hlavne odkedy som pocul pesnicku od Elanu - Mucha.. tak vsetkym mucham trham kridla, zvedavy, ci vedia lietat s jednym.. Very Happy
Návrat hore
davoos
Light Expert
Light Expert

Založený: 07.11.2005

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 11:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

ako tak pozeram je to tu zase plne hip-hop "odbornikov" Very Happy Very Happy .v ciernom Twisted Evil
Návrat hore
nordkapp_pb
King
King

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 17:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

...boa hip hop nemam rad ani ako hudbu ani ako kulturu, ale je to ich vec oni taky nemaj raádi metal Sad ...

..ale nepochopim kto tam vyssie napisal ze hip hop vznikol pre peniaze ... si uvedomte prosim vas ze este ziadna hudobna skupina ani nic podobne nevzniklo kvôli peniazom .... oni totizto v tedy ked to zakladali , kkt vedeli ze sa to bude ludom pacit .... Very Happy ....
Návrat hore
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 04 Jún 2006, 21:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Digital napísal:
Ze vyvolavat konflikty Laughing Laughing Laughing To si kde videl ? Inac hip-hoperi nefetujú ! Sa pozri na seba a na inych nacistov co sa najebu a potom rozbijaju mesto a okoloiducich ludi ! Kazdy nech sa stara o seba nech si fetuje pije zabija sa mne je jedno len velký "trápny fašisti" furt pi**** do hiphopu a do inych veci ktore ich vobec nemusia trapit lebo vsetci vieme že kadý nácko je sprostí jak dub !
Pozeram sa na seba, ale mesto som nerozbjal, v zivote som nic nenacarbal na nejaku slovensku pamiatku alebo stenu, kdezto o hip hoperoch sa to povedat neda. A tie konflikty som zopbral od tial ze ich proste vyvolavaju, kazdeho ktoreho vidim na ulici tak tie konflikty vyvolava. Ja neviem mozno ty poznas par normalnych ktory su dobry alebo ako by som to mohol povedat. Ale vacsina z nich su hajzlici ktory robia najviac bordelu a len pi*uju na spolocnost ale aby nieco uzitocne spravili pre spolocnost tak to ich ani nehne. A kvoli par vinimkam nebudem tolerovat vsetkych. A preco si myslis ze kazdy nacko je sprosty ako dub? To je zase taky sprosty komercacky svetonazor, ze ked ma take pravicove nazory tak automaticky je sprosty. Niektory z tychto ludi precitaju viac knih za rok ako ty za cely zivot, kludne mozu mat vacsie IQ ako bars kto iny. Kvoli tomu ze ma niekto iny nazor neni sprosty.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia
Strana 4 z 7

Prejdi na: