Ovplyvneny kulturou

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
special_p
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

nic proti tej biblii ale to je taka velka ******** ze to az boli....
uctievat rodinu .. jasne ... to pisal nejaky PC-freak co sedi za 10cm hrubymi skulami a vyvaluje 100kg sadla a potom vymysla pi*ov*** aby sa mohol stotoznovat s HH bez toho aby sa nemusel ist spovedat :smt107 :sneaky:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

special_p napísal:nic proti tej biblii ale to je taka velka ******** ze to az boli....
uctievat rodinu .. jasne ... to pisal nejaky PC-freak co sedi za 10cm hrubymi skulami a vyvaluje 100kg sadla a potom vymysla pi*ov*** aby sa mohol stotoznovat s HH bez toho aby sa nemusel ist spovedat :smt107 :sneaky:
ale zato ty si ten spravny hip-hoper ktoremu sa spaja s HH iba nenavist k policii a vytahane gate :evil:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

special_p napísal:nic proti tej biblii ale to je taka velka ******** ze to az boli....
no tak ked vravis ze je to blbost tak napis ty co je to hip hopova kultura ake su jej znaky a o co sa snazi hh kultura.... co v sebe sryva atd.... :idea:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

je to preložená biblia s www.hip-hop.com a potvrdili to viacery raperi :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

nemusi byt kazdy taky sprosty gangsta ako ty :lol: ved svojimi prispevkami iba robis hip hopu zle meno
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

Digital napísal:je to preložená biblia s www.hip-hop.com a potvrdili to viacery raperi :D
ta tvoja biblia je riadna sranica... zevraj " Hip Hop neni produkt" keby nebol tak by davno zanikol... :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Lamor napísal:ta tvoja biblia je riadna sranica... zevraj " Hip Hop neni produkt" keby nebol tak by davno zanikol... :lol:
Nepisal som to ja ! Je to už dost staré a vtedy sa nerepovalo pre love ! Degeššš
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Nepisal som to ja ! Je to už dost staré a vtedy sa nerepovalo pre love ! Degeššš
somarina a za co za fazulky? ako sa potom hip hop dostal do mainstreamu :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Lamor napísal:somarina a za co za fazulky? ako sa potom hip hop dostal do mainstreamu :roll:
No sak v tych rokovh bol krutý underground raperi boli radi ked mohli niekde vystupovat nie že im ešte love daju , teraz je to inak ...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:No sak v tych rokovh bol krutý underground raperi boli radi ked mohli niekde vystupovat nie že im ešte love daju , teraz je to inak ...
lebo kto by v tej dobe dal peniaze nejakemu tupcovi ktory pride a zacne proste kecat o nicom... a mas pravdu dnes je to uz nanestastie inak :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:lebo kto by v tej dobe dal peniaze nejakemu tupcovi ktory pride a zacne proste kecat o nicom... a mas pravdu dnes je to uz nanestastie inak :roll:
Bavi ta stale provokovat a odbacat od temy ?
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Myslis si ze drsnych raperov vobec nezaujimali peniaze iba sichceli vystupovat a prejavovat sa? tomu ani sam neveris...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Bavi ta stale provokovat a odbacat od temy ?
ale nie tak je to proste tak. das mi nejaku historiu hip hopu? nie. stojim si za svojim nazorom ze hip hop vznikol pomalym pokazenim ''poctivych'' stylov ako r'n'b, jazz a trochu housu alebo techna... keby totiz pred dvadsiatimi rokmi prisiel povedzme do krcmy spravit koncert nejaky hip hoper tak si myslim ze ho vypiskaju pretoze v tej dobe ludia na taku vec ako HH neboli zvyknuti a myslim ze by si ani tak rychlo nezvykli nebyt toho, ze HH sa nejakym zazrakom dostal do mainstreamu a je servirovany milionom ludi...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Lamor napísal:Myslis si ze drsnych raperov vobec nezaujimali peniaze iba sichceli vystupovat a prejavovat sa? tomu ani sam neveris...
Ale verim..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Hip hop neni kultura, je to par sfetovanych debilkov ktorym sa nepaci ze musia trochu fyzicky pracovat tak si zakladaju gangy kde nepustaju clenov druheho gangu a ptotom sa strielaju ako mal deti. Su to obycajny prizivnica a paraziti spolocnosti.
A moj nazor na to co si tu digital ukazal je taky ze to co je tam napisane je sprostot ktoru ziaden hip hoper nedodrziava, lebo ich biblia je nahulit sa a vyvolavat konflikty.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Hip hop neni kultura, je to par sfetovanych debilkov ktorym sa nepaci ze musia trochu fyzicky pracovat tak si zakladaju gangy kde nepustaju clenov druheho gangu a ptotom sa strielaju ako mal deti. Su to obycajny prizivnica a paraziti spolocnosti.
A moj nazor na to co si tu digital ukazal je taky ze to co je tam napisane je sprostot ktoru ziaden hip hoper nedodrziava, lebo ich biblia je nahulit sa a vyvolavat konflikty.
Ze vyvolavat konflikty :lol: :lol: :lol: To si kde videl ? Inac hip-hoperi nefetujú ! Sa pozri na seba a na inych nacistov co sa najebu a potom rozbijaju mesto a okoloiducich ludi ! Kazdy nech sa stara o seba nech si fetuje pije zabija sa mne je jedno len velký "trápny fašisti" furt pi**** do hiphopu a do inych veci ktore ich vobec nemusia trapit lebo vsetci vieme že kadý nácko je sprostí jak dub !
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mna tiez ovplyvnila kultura.. tiez som badboy.. hlavne odkedy som pocul pesnicku od Elanu - Mucha.. tak vsetkym mucham trham kridla, zvedavy, ci vedia lietat s jednym.. :D
davoos
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davoos »

ako tak pozeram je to tu zase plne hip-hop "odbornikov" :D :D .v ciernom :twisted:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

...boa hip hop nemam rad ani ako hudbu ani ako kulturu, ale je to ich vec oni taky nemaj raádi metal :-( ...

..ale nepochopim kto tam vyssie napisal ze hip hop vznikol pre peniaze ... si uvedomte prosim vas ze este ziadna hudobna skupina ani nic podobne nevzniklo kvôli peniazom .... oni totizto v tedy ked to zakladali , kkt vedeli ze sa to bude ludom pacit .... :-D ....
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:Ze vyvolavat konflikty :lol: :lol: :lol: To si kde videl ? Inac hip-hoperi nefetujú ! Sa pozri na seba a na inych nacistov co sa najebu a potom rozbijaju mesto a okoloiducich ludi ! Kazdy nech sa stara o seba nech si fetuje pije zabija sa mne je jedno len velký "trápny fašisti" furt pi**** do hiphopu a do inych veci ktore ich vobec nemusia trapit lebo vsetci vieme že kadý nácko je sprostí jak dub !
Pozeram sa na seba, ale mesto som nerozbjal, v zivote som nic nenacarbal na nejaku slovensku pamiatku alebo stenu, kdezto o hip hoperoch sa to povedat neda. A tie konflikty som zopbral od tial ze ich proste vyvolavaju, kazdeho ktoreho vidim na ulici tak tie konflikty vyvolava. Ja neviem mozno ty poznas par normalnych ktory su dobry alebo ako by som to mohol povedat. Ale vacsina z nich su hajzlici ktory robia najviac bordelu a len pi*uju na spolocnost ale aby nieco uzitocne spravili pre spolocnost tak to ich ani nehne. A kvoli par vinimkam nebudem tolerovat vsetkych. A preco si myslis ze kazdy nacko je sprosty ako dub? To je zase taky sprosty komercacky svetonazor, ze ked ma take pravicove nazory tak automaticky je sprosty. Niektory z tychto ludi precitaju viac knih za rok ako ty za cely zivot, kludne mozu mat vacsie IQ ako bars kto iny. Kvoli tomu ze ma niekto iny nazor neni sprosty.
Napísať odpoveď