Po odmietnutí si ktorú verziu zvolíte?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Po odmietnutí si ktorú verziu zvolíte?

Bavím sa sňou naďalej
95
56%
Preruším kontakt
74
44%

Celkom hlasov: 169

skypej
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

no .. :) fajn tema ;) schvalim autora :smt023
takto .. ja sa snazim aj po odmietnuti udrzat vztah aspon kamaratsky .. podla toho ci mi na tej holke zalezi .. samozrejme ak nie .. tak tam nie je o com .. ale ak si k nej vybudujem cestu a zalezi mi na nej aj ked ma nechce za niekoho blizsieho .. co uz .. zivot ide dalej aj ked to velmi zaboli ..
pravdaze par tyzdnov si hovorim, ze jetotob na nu - nestoji ti za to .. ale potom si uvedomim, ze nei je az taka zla .. a da sa sn ou v pohode vychadzat aj v podobe kamaratstva ..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

skypej napísal:pravdaze par tyzdnov si hovorim, ze jetotob na nu - nestoji ti za to .. ale potom si uvedomim, ze nei je az taka zla .. a da sa sn ou v pohode vychadzat aj v podobe kamaratstva ..
A to je prave ta akumulacna doba za ktoru ta prejde to patologicke zalubenie sa ktore tu ktosi spominal.
wickerman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wickerman »

som za úplne prerušenie kontaktu, ak dotyčnú veľmi milujete a ona vás "odhodí", potom si netreba sypať soľ do rany, ale podľa mňa snažiť sa na ňu čo najskôr zabudnúť. i keď to bude znamenať veľa bolesti...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak ono zalezi ...

1) Ak ide o jednorazovu ci kratku znamost, nema zaujem, tak to zabalit a ist dalej...a neobzerat sa.
2) Ak to je tolko znamy pripad, kamaratka, zalubim sa, ona nie...tak to v sebe podusim a urobim vsekto co sa da na udrzanie priatelskeho vztahu.

///Aha...este raz som si precital prvy prispevok v teme...takze nejde o moj spominany bod 1). Takze plati moj druhy bod. Bavit sa s nou dalej. Ale pozor! Urcite nie kvoli tomu,ze casom sa jej zapacim, to nie...vznika nadej a nadej je to co znasobuje sklamanie. Cize ano, bavit sa dalej, snazit sa udrzat ten vztah ak za to stoji ale v ziadnom pripade neprechovavat nadej. To uz treba okukavat dalsie moznosti, ine slecny...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

GothaR napísal:Ja som v tejto situacii postupne prerusil kontakt. Inak to ani neslo, ked aj bol nejaky rozhovor, tak len taky rozpacity a zo slusnosti.
Tak tak ak máš o ňu záujem tak to nemá zmysel naťahovať. Ona teba nechce a ty ju hej a jedine k čomu to bude viesť je sebeľútosť a zúfalé nápady a za to ani jedna nestojí.
depka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa depka »

ja som rok lubil svoju kamosku a hambil som sa jej priznat. nakonec pred rokom v lete soom jej to povedal. tak ma surovo odfajcila ze som sa jej tyzden hanbil pozriet dooci. ale aj nadalej sme kamaratmi, sice teraz ma uz cajosa a na mna trosku viac serie :? :? :?
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

zalezi od toho ako bolo odmietnutie podane
Tak že povedala jasne že kamaráti môžeme byť ale viac z toho nebude.
A to je prave ta akumulacna doba za ktoru ta prejde to patologicke zalubenie sa ktore tu ktosi spominal.
Toto je najprijateľnejší bod. Jednoducho zatiaľ prerušiť styky a to zaľúbenie ako aj hocikedy inokedy upadne a je to vybavené.
1) Ak ide o jednorazovu ci kratku znamost, nema zaujem, tak to zabalit a ist dalej...a neobzerat sa.
2) Ak to je tolko znamy pripad, kamaratka, zalubim sa, ona nie...tak to v sebe podusim a urobim vsekto co sa da na udrzanie priatelskeho vztahu.
Však presne tieto dve body som spomínal na začiatku len ste sa už trocha odklonili. To viem aj ja ak ide o krátkodobú známosť to je ten tzv. lov že máš nový objav a nechce ťa. Ale zaľúbenie do kamošky je preto ľahké lebo je to už zidealizovaná osoba, lebo aj kamarátov si vyberáme podľa toho že máme niečo spoločné, niečo nás spája. A partnerka je tiež vyberaná podľa toho keď už máš mať babu tak nech máte dačo spoločné a na to sú najideálnejšie kamarátky ktoré sú už overené a zaručene dobré baby.
vznika nadej a nadej je to co znasobuje sklamanie.
No a presne pre toto som sa pustil do tejto debaty lebo aj na tomto niečo je. Nádej len znásobuje to sklamanie a presne preto sa sňou ďalej nebaviť.
Cize ano, bavit sa dalej, snazit sa udrzat ten vztah ak za to stoji ale v ziadnom pripade neprechovavat nadej. To uz treba okukavat dalsie moznosti, ine slecny...
A tu je chyba. Toto mi už nevyhovuje, práve to je to keď mi aj tie dotyčné povedia toto... veď si nájdeš inú neboj.. a to slovo inú sa mi hnusí lebo ja mám rád ju, ja by som chcel takú ako je ona a taká nerastie na každom strome.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

stalo sa mi presne to iste...a musim suhlasit s Gotharom
Ja som v tejto situacii postupne prerusil kontakt. Inak to ani neslo, ked aj bol nejaky rozhovor, tak len taky rozpacity a zo slusnosti.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Nehlasoval som, lebo je to individualne od každej okolnosti a tých možností je podsatne viacej,,,
DragonKan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DragonKan »

uplne ta chapem, vybrat si tu spravnu cestu je vzdy tazke, ja osobne som mal vztah s mojou najlepsou kamoskou, ona bola na vazkach, ze co vlastne ku mne citi, nakonjec mi vyznala lasku, ale stroskotalo to pretoze to bolo az prilis komplikovane. nechcem tu tym zatazovat. ide o to ze spocjatku som sa snazil spravat ako predtym, ved uz sme hadam dospeli. myslel som si. dalo sa to prve dva-tri mesjace, pritom sa vidame denno denne, lenze potom nastal zlom pretoze ona si vytvorila taku paranoiu ze som vsade kde aj ona, co pravdaze nebola celkom pravda, spoluzjaci sa budu len dost tazko sebe vyhybat, a mimoto ja som sa spraval tak ako som slubil, a predstjeral pred vsetkymi ze sme iba kamarati a ze k nej nic necitim, avsak pokracovalo to tym ze nase rozhovory vjazli, trvalo to par tyzdnov a potom prask, z cista jasna to skoncilo pri takmer uplnej ignoracii aj ked snazil som sa ako som len vedel aby som nase prjatelstvo zachranil, nedalo sa a teraz uz vjem ze s clovekom s ktorym si mal njeco vazne nemozes byt kamarat, teda je to aspon moja skusenost....co uz ......
MayDaySK
Star
Star

Te-wei napísal:Nehlasoval som, lebo je to individualne od každej okolnosti a tých možností je podsatne viacej,,,
Tak to trocha zglobalizujem. Ak hlasujete za možnosť prerušiť neznamená že súhlasíte somnou. Proste jedno je že prerušiť kontakt všeobecne a druhá je že pokračovať či už ako kamaráti čo nič po sebe nechcú alebo alebo s tým že sa to raz zmení.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

MayDaySK napísal:A tu je chyba. Toto mi už nevyhovuje, práve to je to keď mi aj tie dotyčné povedia toto... veď si nájdeš inú neboj.. a to slovo inú sa mi hnusí lebo ja mám rád ju, ja by som chcel takú ako je ona a taká nerastie na každom strome.
Vcelku pochopitelne... Je vsak potrebne si ujasnit si ci ju stale dokazes mat rad ako kamaratku a zarovan mat rad "druhu" (cim by som nahradil slovo "ina", lebo "ina" evokuje velmi silno slovo "odlisna ;) ) ako svoje dievca. Ak nie, tak

a) ostat kamaratmi s tym, ze vies ze si nebudes schopny vybudovat vztah s inou kym budes mat na ociach ju
b) nastavit sa na vyhybanie - tu je dolezite :arrow: nevyhybat sa aktivne, lebo by si furt len myslel na nu... za prvych par dni si nanut ine zvyky - presuvaj sa na hodiny inymi chodbami, nechodievaj vzdy po druhej hodine do bufetu ak vies ze aj ona chodi atd., potom ked to uz budes robit automatick inak, nebudes na nu musiet mysliet a mozes sa zacat venovat inym veciam.

Ale nemyslim si ze by bola vychodiskova situacia nemozna, chce to len sa zatat...
MayDaySK
Star
Star

Možnosť b) a zase sme pri tom že prerušiť kontak t.j. vyhýbať sa.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Podla mna zalezi od okolnosti a vela veci, lebo ludia sa mozu rozist v dobro male aj zlom nie? 8)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ou no tieto veci su dost osemetne kedze vedia prekazit velmi krasne "vztahy" (priatelske),a niekedy je fakt lepsie ostat na niecom co je iste ako pokracovat niekde kde to velmi neiste a nakoniec zistit ze je lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche :) Je pravda ze kdo neriskuje ten nema, no je to na dlho.Osobne keby sa jednalo o blizku priatelku tak by ma to asi mrzelo a chvilu by som sa s nou nebavil, mozno to nieje spravne ale proste umna to musi prejst..a kedze som to "live" zazil tak potom sa s nou kludne mozem rozpravat debatit no uz to nieje take ako tobolo ;) a keby som vedel to co viem teraz predtym..tak by som jej take nieco nepovedal a nepokazil nieco co bolo a uz nikdy take nebude, sice mam kamaratku ale uz len fakt kamaratku ;)
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

To je individualne...a ako uz bolo spomenute, ,,v tom moze byt vela okolnosti,,
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

chyba je v tom že obaja si to uvedomuju a štve ich to,a nevedia čo si myslí ten druhý je to strašný pocit ktorý pozná hádam každý z nás...
ale aj tak to záleží na okolnostiach...ale ja by som sa s nou bavil daľej...a po čase by ma top prešlo 8)
midnight_man
Guru
Guru

ffnatic napísal:..a po čase by ma top prešlo 8)
To neprejde nikdy..vzdy ked sa snou budes rozpravat ked ju uvidis napadne ta len jedno....uz to sice nebude taky hnusny pocit ale nikdy to neprejde to si pamataj ;)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:To neprejde nikdy..vzdy ked sa snou budes rozpravat ked ju uvidis napadne ta len jedno....uz to sice nebude taky hnusny pocit ale nikdy to neprejde to si pamataj ;)
Ale prejde 8)
midnight_man
Guru
Guru

Fabo napísal:Ale prejde 8)
Prejde svojim sposobom..ale vzdy ked ju stretnes spomenies si na to :) budes na to mysliet
Napísať odpoveď