zalezi od toho ako bolo odmietnutie podane
Tak že povedala jasne že kamaráti môžeme byť ale viac z toho nebude.
A to je prave ta akumulacna doba za ktoru ta prejde to patologicke zalubenie sa ktore tu ktosi spominal.
Toto je najprijateľnejší bod. Jednoducho zatiaľ prerušiť styky a to zaľúbenie ako aj hocikedy inokedy upadne a je to vybavené.
1) Ak ide o jednorazovu ci kratku znamost, nema zaujem, tak to zabalit a ist dalej...a neobzerat sa.
2) Ak to je tolko znamy pripad, kamaratka, zalubim sa, ona nie...tak to v sebe podusim a urobim vsekto co sa da na udrzanie priatelskeho vztahu.
Však presne tieto dve body som spomínal na začiatku len ste sa už trocha odklonili. To viem aj ja ak ide o krátkodobú známosť to je ten tzv. lov že máš nový objav a nechce ťa. Ale zaľúbenie do kamošky je preto ľahké lebo je to už zidealizovaná osoba, lebo aj kamarátov si vyberáme podľa toho že máme niečo spoločné, niečo nás spája. A partnerka je tiež vyberaná podľa toho keď už máš mať babu tak nech máte dačo spoločné a na to sú najideálnejšie kamarátky ktoré sú už overené a zaručene dobré baby.
vznika nadej a nadej je to co znasobuje sklamanie.
No a presne pre toto som sa pustil do tejto debaty lebo aj na tomto niečo je. Nádej len znásobuje to sklamanie a presne preto sa sňou ďalej nebaviť.
Cize ano, bavit sa dalej, snazit sa udrzat ten vztah ak za to stoji ale v ziadnom pripade neprechovavat nadej. To uz treba okukavat dalsie moznosti, ine slecny...
A tu je chyba. Toto mi už nevyhovuje, práve to je to keď mi aj tie dotyčné povedia toto... veď si nájdeš inú neboj.. a to slovo inú sa mi hnusí lebo ja mám rád ju, ja by som chcel takú ako je ona a taká nerastie na každom strome.