|
| Autor |
Správa |
Behemoth Light Star

Stav:  Založený: 20.03.2005 Príspevky: 216 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 07 Dec 2005, 11:36 Predmet: |
|
|
| XilleR napísal: |
kur*a kde na tie slova chodite ze NIAKE??? uz mi to kur*a lezie na nervy snad NEJAKE nie?
btw: nikolko dobrych clankov najdes aj tu: http://bbcenter.sk/ |
ty si hlavne ukludni ja väčšinou píšem nejaké ešte aj sám spolužiaka za toto buzerujem tak mi to ušlo ... ale hlavne to rozdýchaj |
|
| Návrat hore |
|
 |
XilleR Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.07.2005 Príspevky: 1123
Zaslal: 07 Dec 2005, 11:59 Predmet: |
|
|
| Behemoth napísal: |
| ty si hlavne ukludni ja väčšinou píšem nejaké ešte aj sám spolužiaka za toto buzerujem tak mi to ušlo ... ale hlavne to rozdýchaj |
1.. 2.. 3.. 1.. 2.. 3.. fuu uz je lepsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

|
Zaslal: 08 Dec 2005, 0:21 Predmet: |
|
|
môj spolužiak tak isto cvičí a vravel ako si dáva do tela a raz išiel so mnou do posilky a uvidel čo je poriadny tréning mal asi týždeň svalovicu a mne nič nebolo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

|
Zaslal: 08 Dec 2005, 0:24 Predmet: |
|
|
| XilleR napísal: |
1.. 2.. 3.. 1.. 2.. 3.. fuu uz je lepsie  |
to som rád takto každé ráno vstaň poriadne sa zhlboka nadych a poriadne vyfukuj a bude ti dobre  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2239 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2006, 18:00 Predmet: |
|
|
noo, ja osobne chodievam do posilky tri krat do tyzdna, ale neviem ako to budem stihat nadalej,...
treningy ma uplne zmahaju
a zerem bielkoviny, pak zacnem s krea-alkalynom,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2517 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2006, 20:42 Predmet: |
|
|
| ja chodim do fitka 3 rok. do teraz som chodil len tak ze som nemal co robit a chcel som mat ako taku kondicku a dako lepsie vyzeret. no teraz som slapal 2 mesiace totalk tvrdy trening. vsade som mal taku vahu, aby som spravil 6 - 4 opakovani a mal som 6 serii. bral som susene bielka pred a po treningu a pred spanim tvaroh. jedol som tak, aby som mal dennde aspon 200g bielkovin a vysledok? celkom slusny. len na prsa som siel za 2 mesiace o 10kg hore a vahovo som pribral 5kg. teraz mam 2 - 3 tyzdne pauzu nech si klby oddychnu a potom pojdem zas |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

|
Zaslal: 04 Jan 2006, 1:13 Predmet: |
|
|
tak to máš tréning na objem ... ale je dobré striedať tréningy jeden ľahší a druhý tažší týždeň ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

|
Zaslal: 04 Jan 2006, 19:05 Predmet: |
|
|
tak to máš tréning na objem ... ale je dobré striedať tréningy jeden ľahší a druhý tažší týždeň ...  |
v tom pripade z teba nic nebude. lahke treningy su len na odreagovanie a na formovanie a tazke na objem. a co mozes formovat ked nemas objem ??? 2 mesiace tvrdeho treningu, potom tyzden jemneho a nakoniec 2 - 3 tyzdne pauzy. toto zopakovat 2 - 3 krat a potom mozes formovat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

|
Zaslal: 05 Jan 2006, 0:19 Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: |
| v tom pripade z teba nic nebude. lahke treningy su len na odreagovanie a na formovanie a tazke na objem. a co mozes formovat ked nemas objem ??? 2 mesiace tvrdeho treningu, potom tyzden jemneho a nakoniec 2 - 3 tyzdne pauzy. toto zopakovat 2 - 3 krat a potom mozes formovat |
koľko ľudí toľko názorov nemôžem ti tvoj názor vyvrátiť v určitom zmysle máš pravdu ale tak isto aj ja. Záleží koľko ľudí ti povie to a ono ... a koľko vecí sa o tom dozvieš na každého človeka zaberá niečo iné niekto môže cvičiť ako drak a nenabere ani prd niekto môže ísť 2 krát do posilky za týždeň a vyzerá ako rambo = genetika .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4732
Zaslal: 05 Jan 2006, 0:29 Predmet: |
|
|
| len take info. vola sa to posilňovanie a nie posilovanie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pom Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.01.2005 Príspevky: 192
Zaslal: 05 Jan 2006, 9:13 Predmet: |
|
|
| koľko ľudí toľko názorov nemôžem ti tvoj názor vyvrátiť v určitom zmysle máš pravdu ale tak isto aj ja. Záleží koľko ľudí ti povie to a ono ... a koľko vecí sa o tom dozvieš na každého človeka zaberá niečo iné niekto môže cvičiť ako drak a nenabere ani prd niekto môže ísť 2 krát do posilky za týždeň a vyzerá ako rambo = genetika .... |
suhlasim mam kamosa ma 60kg a 175cm na prsia vytlaci 70kg, ale absolutne to na nom nevidiet je vychrtnuty ako smrtka a ani pribrat nevie a to uz bral b12 a aj mu pichali nejaku latku od, ktorej by mal pribrat, ale nic.
a na mne a mojom sparing partnerovi je vidiet ze uz par mesiacov cvicime (75kg 183cm) |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

|
Zaslal: 05 Jan 2006, 11:23 Predmet: |
|
|
pokial som cvicil lahko a pripadne aj striedavo, velky vysledok som na sebe nevidel. ale zatieto 2mesiace fakt tvrdeho treningu objdem aj sila  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

|
Zaslal: 18 Jan 2006, 11:40 Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: |
pokial som cvicil lahko a pripadne aj striedavo, velky vysledok som na sebe nevidel. ale zatieto 2mesiace fakt tvrdeho treningu objdem aj sila  |
nieje to len o tréningu ale aj o strave .. denne musíš prijať 2g bielkovín na 1 kg tvojej hmotnosti a papať len také veci kde je čo najmenej tuku a veľa spať aby sa ti svaly zregenerovali .... ja som teraz začal poriadne jesť ako sa má uvidím ako to pôjde ale dávam do toho poriadnu nádej tuniak ryža kuracie prsia bravčové mäso musli jogurty .. to všetko som jedával aj pred tým ale teraz sa snažím jesť len veci v ktorých je najviac proteinov a sacharidov a čo najmenej tukov |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus121 Light Professional

Stav:  Založený: 14.01.2006 Príspevky: 873 Bydlisko: Big city Karma: 
|
Zaslal: 18 Jan 2006, 15:22 Predmet: Re: Posilovanie |
|
|
| pom napísal: |
mozete dat nejake tipy? posiloval som dozadu asi 3 roky kazdy rok max 3mesiace. tento rok zas posilujem uz som v 4tom mesiaci. potreboval by som nejake dobre tipy v cviceni aby som sa do toho viac obul a neprestal s tym. tento rok som sa dost znicil(vela praty a chlastu) musel som zacat cvicit s 50kg na prsa a teraz som este len na 65kg a maximalne vytlacim raz 75kg
poradte ako cvicite VY! plz
tu je jedna dost dobra stranka
| Kód: |
| http://www.eas.com/training/animations.asp |
|
na cvicenie a priberanie hmoty musis ist pomaly.Pomaly zvysovat zataz a tak.Ked to, nedajboze, prezenies tak ti to urcite neprinesie ucinok,skor naopak, budes mat problem v buducnosti so svalmi |
|
| Návrat hore |
|
 |
pom Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.01.2005 Príspevky: 192
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|