take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...kali520 napísal:Granko je pre deti a z vela vajec bude mat cholesterol (tym ale nevylucujem ich uzitocnost).
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Asi tak o 1,5g. T.j ze obsahuje 4,7g bielkovina na 100g. To si potom ako v litri mlieku vymiesas stvrt kila granka aby to pokrylo potrebny prisun bielkovin, to si ani neviem predstavit ake to musi byt huste.WlaDo131 napísal:a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...
Nieco take ako maso, ryza, zemiaky, tvaroh nepoznas?
A mam pocuvat tebaWlaDo131 napísal:take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia.
Cim dalej ides do minulosti tym bol nizsi vekovy priemer umrti (vedecky aj historicky fakt).WlaDo131 napísal: Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes.
-
in your world
Light Star
To snad nemyslis vazne s tym grankom,ved granko to je samy monosacharidWlaDo131 napísal:take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...
Miesto rukavic by som viac odporucil trhacky.Penguin napísal:cavte,nechcem zakladat novu temu tak to napisem sem.Chcel by som sa spýtat ake rukavice si mam kupit na cvicenie
ci obycajne alebo rukavice s fixovaným zapestim.
Dakujem za vase rady
Skusal som uz vselico, s bananom, jahodami,a inym ovocim, s medom, dokonca aj vymixovane vo vode s nejakym ovocim, ale najlepsie su v mlieku a k tomu prisypem trocha cokapik alebo toho zajaca nesquik ci ako sa to volapepan90 napísal:btw. jedavate ovsene vlocky? ako si ich pripravujete? ja som si volakedy robieval ovsenu kasu s grankom a hrozienkami ale uz na to nie je cas, tak davam cisto vlocky+mlieko
Predpokladam ze to chcel na to aby nemal mozole a tie vznikaju z pritahovych cvikov a na tie sa sem tam hodia skorej trhacky ako rukavice.Holubar napísal:kali preco trhacky?
Inymi slovami s trhackami sa da predist aj mozolom a maju aj vyuzitie pri tazkych vahach ked uchop neni moc silny. Rukavice nemaju ziadne nejake sirsie vyuzitie a na to aby predisiel len mozolom podla mna stacia obycajne rukovice z tesca.
Jasne, osobne ich tiez moc nepouzivam, ale napr ked idem poslednu seriu MT tak ruky su uz dost vycerpane a ten uchop uz mam pomerne slaby tak potom zoberem trhacky a spravim aspon o tie 2 opakovania viac.Holubar napísal:ak je slaby uchop, treba ho posilnit. Trhacky akurat brania rozvoju predlaktia, lebo robia 'pracu' za svaly
A myslim si ze sa zidu pri silovych treningoch ked treba zdvihat vahu ktoru by som s holymi rukami neudrzal.
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
a preto bola vtedy priemerna dlzka zivota 35 rokov a teraz je 75WlaDo131 napísal:take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...