viem že sa vám asi táto otázka bude zdať smiešna ale ktoré partie posilňujú kliky???ale chcel by som vedieť všetky partie , a aj keby ste mohli tak sa rozpíšte
Stav: Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2160 Bydlisko: down under Karma:
Zaslal: 08 Júl 2008, 16:46 Predmet:
KLIKY: cim ruky blizsie tym viacej ide na triceps, a cim viacej rozsirujes tym viac to prenasas na prsia...
fakt haluz, davam vlastnu vahu na MT a bez striedaveho uchopu by to asi neslo
BTW si vsimni RONNIEHO ked je niekde na obrazku s cinkou v rukach (MT) tak ma ruky na striedavo
poraďte mi prosím nejaké cvičenia s vlastnou váhou na bicepsy,nemusí byť s vlastnou váhou ale jednoducho bez akýchkoľvek pomocok , také cviky ktoré sa dajú robiť doma bez činiek , za dobrú radu dám K+
poraďte mi prosím nejaké cvičenia s vlastnou váhou na bicepsy,nemusí byť s vlastnou váhou ale jednoducho bez akýchkoľvek pomocok , také cviky ktoré sa dajú robiť doma bez činiek , za dobrú radu dám K+
Ako napisal dair, bicepsi sa s vlastnou vahou daju precvicit len na hrazde, inak k nim potrebujes nejaku zataz.
Inak preco ta tak strasne trapia tie bicepsi, vsak je to uplne mali sval (zabera len 1/3 nadlaktia) ktoremu netreba venovat az tak velku pozornost ako tym vacsim svalovym skupinam.
lebo chcem mať hrubšiu ruku , a triceps mám už dosť velký , ale ja chcem cvičiť stále , ja nejsom ten typ že cvičím aby som nejako vyzeral a potom kašlem na to , tak teda čo mám cvičiť ??? aké cviky mi poradíte na hrúbku ruky???
lebo chcem mať hrubšiu ruku , a triceps mám už dosť velký , ale ja chcem cvičiť stále , ja nejsom ten typ že cvičím aby som nejako vyzeral a potom kašlem na to , tak teda čo mám cvičiť ??? aké cviky mi poradíte na hrúbku ruky???
NO kedze tricak zabera 2/3 ruky,tak cvic tricak,ked chces mat velku ruku.
Inak kolko cm mas ruku ?
Kup si jednorucky, s vlastnym telom sa biceps cvicit jednoducho neda.
to fakt zaberá triceps 2/3 ruky???pochybujem , a ruku mám na obvod 38cm ale šak mám len 16 rokov tak sa to dá , ale myslím si že biceps je vačší ako triceps nie???a ako by to vypadalo keby som mal triceps veľký a biceps žiadny?a ešte mohli by ste sem hodiť niekto nejaké screeny kde to bude dobre zobrazené , myslím ten biceps a triceps
to fakt zaberá triceps 2/3 ruky???pochybujem , a ruku mám na obvod 38cm ale šak mám len 16 rokov tak sa to dá , ale myslím si že biceps je vačší ako triceps nie???a ako by to vypadalo keby som mal triceps veľký a biceps žiadny?a ešte mohli by ste sem hodiť niekto nejaké screeny kde to bude dobre zobrazené , myslím ten biceps a triceps
Jj fakt zabera 2/3 nadlaktia,ty si dalsi bicepsgaynesak ?ze ta tak zaujima bicacik,cvic bench ,mt a drepy a uvidis ako ti pojdu hore ruky
Ziadne screeny takto narychlo neviem najist, tak staci sa proste pozriet do zrkalda, upazit dlanami smerujucimi na hor, napnes biceps ale aby ruka bola v uhle aspon tych 145 stupnou a ak si dobre vyrisovany tak budes vidiet pokial sa tiahne biceps a aku cast tvory sval zadnej casti ruky teda triceps.
tu vam davam par cvikov niektore možno zbytočne, ale niekomu snad pomože, inač na niektorych videach sa aj nasmejete
Link: http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=79c11ec34fd9f7ccb87ee797a5373dc7
velkost: 119MB
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre