Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
WlaDo131
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa WlaDo131 »

kali520 napísal:Granko je pre deti a z vela vajec bude mat cholesterol (tym ale nevylucujem ich uzitocnost).
take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...
Prioritas
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Prioritas »

kali520 napísal:Granko je pre deti a z vela vajec bude mat cholesterol (tym ale nevylucujem ich uzitocnost).
ak sa nemylim tak cholesterol je iba v žltku, to znamena že oddel žltko od bielka a je to v poho.
WlaDo131
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa WlaDo131 »

Prioritas napísal:ak sa nemylim tak cholesterol je iba v žltku, to znamena že oddel žltko od bielka a je to v poho.
predsne nejaka ciastka je vraj aj v bielku ale to je urcite minimum
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

WlaDo131 napísal:a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...
Asi tak o 1,5g. T.j ze obsahuje 4,7g bielkovina na 100g. To si potom ako v litri mlieku vymiesas stvrt kila granka aby to pokrylo potrebny prisun bielkovin, to si ani neviem predstavit ake to musi byt huste.

Nieco take ako maso, ryza, zemiaky, tvaroh nepoznas?
WlaDo131 napísal:take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia.
A mam pocuvat teba :lol:
WlaDo131 napísal: Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes.
Cim dalej ides do minulosti tym bol nizsi vekovy priemer umrti (vedecky aj historicky fakt).
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

neviem, či sa to sem hodí, ale nechcem zakladať kvôli tomu novú tému. potrebovala by som poradiť, hladám mužský kulturistický oddiel v bratislavskom kraji(nie pre seba) na nete som nič poriadne nenašla, tak by som bola rada keby mi niekto mohol poradiť.
ďakujem :)
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

WlaDo131 napísal:take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...
To snad nemyslis vazne s tym grankom,ved granko to je samy monosacharid
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

cavte,nechcem zakladat novu temu tak to napisem sem.Chcel by som sa spýtat ake rukavice si mam kupit na cvicenie
ci obycajne alebo rukavice s fixovaným zapestim.
Dakujem za vase rady :)
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

mas nieco so zapestim? ak nie, bral by som obycajne rukavice... alebo cvicit rovno bez rukavic, popripade pouzivat peny 8)

btw. jedavate ovsene vlocky? ako si ich pripravujete? ja som si volakedy robieval ovsenu kasu s grankom a hrozienkami ale uz na to nie je cas, tak davam cisto vlocky+mlieko
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

neochutene jedavam s jogurtom alebo s mliekom
ochutene s jogurtom, mliekom alebo samotne
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

pepan90 napísal:btw. jedavate ovsene vlocky? ako si ich pripravujete? ja som si volakedy robieval ovsenu kasu s grankom a hrozienkami ale uz na to nie je cas, tak davam cisto vlocky+mlieko
Tie neochutené miešam s ochutenými a mliekom a samozrejme si pridám aj trochu medu.
kali520
Darca
Darca

Penguin napísal:cavte,nechcem zakladat novu temu tak to napisem sem.Chcel by som sa spýtat ake rukavice si mam kupit na cvicenie
ci obycajne alebo rukavice s fixovaným zapestim.
Dakujem za vase rady :)
Miesto rukavic by som viac odporucil trhacky.
pepan90 napísal:btw. jedavate ovsene vlocky? ako si ich pripravujete? ja som si volakedy robieval ovsenu kasu s grankom a hrozienkami ale uz na to nie je cas, tak davam cisto vlocky+mlieko
Skusal som uz vselico, s bananom, jahodami,a inym ovocim, s medom, dokonca aj vymixovane vo vode s nejakym ovocim, ale najlepsie su v mlieku a k tomu prisypem trocha cokapik alebo toho zajaca nesquik ci ako sa to vola :D
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Väcsinou jedavam na ranajky vlocky+mlieko+granko,ale ked si to chcem sprestrit tak este tam pridam slniecnicove jadierka
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

kali preco trhacky?
kali520
Darca
Darca

Holubar napísal:kali preco trhacky?
Predpokladam ze to chcel na to aby nemal mozole a tie vznikaju z pritahovych cvikov a na tie sa sem tam hodia skorej trhacky ako rukavice.

Inymi slovami s trhackami sa da predist aj mozolom a maju aj vyuzitie pri tazkych vahach ked uchop neni moc silny. Rukavice nemaju ziadne nejake sirsie vyuzitie a na to aby predisiel len mozolom podla mna stacia obycajne rukovice z tesca.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ak je slaby uchop, treba ho posilnit. Trhacky akurat brania rozvoju predlaktia, lebo robia 'pracu' za svaly
kali520
Darca
Darca

Holubar napísal:ak je slaby uchop, treba ho posilnit. Trhacky akurat brania rozvoju predlaktia, lebo robia 'pracu' za svaly
Jasne, osobne ich tiez moc nepouzivam, ale napr ked idem poslednu seriu MT tak ruky su uz dost vycerpane a ten uchop uz mam pomerne slaby tak potom zoberem trhacky a spravim aspon o tie 2 opakovania viac.

A myslim si ze sa zidu pri silovych treningoch ked treba zdvihat vahu ktoru by som s holymi rukami neudrzal.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tiez som mal problemy pri MT, pomohol mi striedavy uchop. Sam som z toho nechapal, ale pri stredavom fakt necitim, ze by mi to chcelo padnut z ruk, pri com pri klasickom ma brzdili hlavne slabe prsty. Poradili mi to typci z ronnie.cz a fak to funguje
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

WlaDo131 napísal:take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...
a preto bola vtedy priemerna dlzka zivota 35 rokov a teraz je 75
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

viem že sa vám asi táto otázka bude zdať smiešna ale ktoré partie posilňujú kliky???ale chcel by som vedieť všetky partie , a aj keby ste mohli tak sa rozpíšte
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

KLIKY: cim ruky blizsie tym viacej ide na triceps, a cim viacej rozsirujes tym viac to prenasas na prsia...

:) fakt haluz, davam vlastnu vahu na MT a bez striedaveho uchopu by to asi neslo ;)
BTW si vsimni RONNIEHO ked je niekde na obrazku s cinkou v rukach (MT) tak ma ruky na striedavo :)
Napísať odpoveď