Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Penguin napísal:cavte,nechcem zakladat novu temu tak to napisem sem.Chcel by som sa spýtat ake rukavice si mam kupit na cvicenie
ci obycajne alebo rukavice s fixovaným zapestim.
Dakujem za vase rady :)
Miesto rukavic by som viac odporucil trhacky.
pepan90 napísal:btw. jedavate ovsene vlocky? ako si ich pripravujete? ja som si volakedy robieval ovsenu kasu s grankom a hrozienkami ale uz na to nie je cas, tak davam cisto vlocky+mlieko
Skusal som uz vselico, s bananom, jahodami,a inym ovocim, s medom, dokonca aj vymixovane vo vode s nejakym ovocim, ale najlepsie su v mlieku a k tomu prisypem trocha cokapik alebo toho zajaca nesquik ci ako sa to vola :D
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Väcsinou jedavam na ranajky vlocky+mlieko+granko,ale ked si to chcem sprestrit tak este tam pridam slniecnicove jadierka
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

kali preco trhacky?
kali520
Darca
Darca

Holubar napísal:kali preco trhacky?
Predpokladam ze to chcel na to aby nemal mozole a tie vznikaju z pritahovych cvikov a na tie sa sem tam hodia skorej trhacky ako rukavice.

Inymi slovami s trhackami sa da predist aj mozolom a maju aj vyuzitie pri tazkych vahach ked uchop neni moc silny. Rukavice nemaju ziadne nejake sirsie vyuzitie a na to aby predisiel len mozolom podla mna stacia obycajne rukovice z tesca.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ak je slaby uchop, treba ho posilnit. Trhacky akurat brania rozvoju predlaktia, lebo robia 'pracu' za svaly
kali520
Darca
Darca

Holubar napísal:ak je slaby uchop, treba ho posilnit. Trhacky akurat brania rozvoju predlaktia, lebo robia 'pracu' za svaly
Jasne, osobne ich tiez moc nepouzivam, ale napr ked idem poslednu seriu MT tak ruky su uz dost vycerpane a ten uchop uz mam pomerne slaby tak potom zoberem trhacky a spravim aspon o tie 2 opakovania viac.

A myslim si ze sa zidu pri silovych treningoch ked treba zdvihat vahu ktoru by som s holymi rukami neudrzal.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tiez som mal problemy pri MT, pomohol mi striedavy uchop. Sam som z toho nechapal, ale pri stredavom fakt necitim, ze by mi to chcelo padnut z ruk, pri com pri klasickom ma brzdili hlavne slabe prsty. Poradili mi to typci z ronnie.cz a fak to funguje
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

WlaDo131 napísal:take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...
a preto bola vtedy priemerna dlzka zivota 35 rokov a teraz je 75
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

viem že sa vám asi táto otázka bude zdať smiešna ale ktoré partie posilňujú kliky???ale chcel by som vedieť všetky partie , a aj keby ste mohli tak sa rozpíšte
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

KLIKY: cim ruky blizsie tym viacej ide na triceps, a cim viacej rozsirujes tym viac to prenasas na prsia...

:) fakt haluz, davam vlastnu vahu na MT a bez striedaveho uchopu by to asi neslo ;)
BTW si vsimni RONNIEHO ked je niekde na obrazku s cinkou v rukach (MT) tak ma ruky na striedavo :)
jackoff8
Light Professional
Light Professional

a nejsú kliky trochu aj na bicepsy????to s tými prsami a tricepsom som vedel ale cel som nejaké info o všetkých namáhaných svaloch
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Lukáš Kumančík napísal:a nejsú kliky trochu aj na bicepsy????
a citil si niekedy po klikoch bicepsy? :shock:
ked chces bicepsy tak sa radsej dvihaj na hrazde a nestracaj cas s klikami
kali520
Darca
Darca

Lukáš Kumančík napísal:a nejsú kliky trochu aj na bicepsy????to s tými prsami a tricepsom som vedel ale cel som nejaké info o všetkých namáhaných svaloch
Bicepsi su cvicene len tahovymi cvikmi, kliky su tlakove cviky. Takze zapojenie bicepsu je takmer nulove.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

poraďte mi prosím nejaké cvičenia s vlastnou váhou na bicepsy,nemusí byť s vlastnou váhou ale jednoducho bez akýchkoľvek pomocok , také cviky ktoré sa dajú robiť doma bez činiek , za dobrú radu dám K+
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

mas ty hrazdu 2 prispevky povyse, taktiez vysvetlene ze bicepsy su tahove takze ked nechces dvihat vahy, nemas asi vela moznosti :?
kali520
Darca
Darca

Lukáš Kumančík napísal:poraďte mi prosím nejaké cvičenia s vlastnou váhou na bicepsy,nemusí byť s vlastnou váhou ale jednoducho bez akýchkoľvek pomocok , také cviky ktoré sa dajú robiť doma bez činiek , za dobrú radu dám K+
Ako napisal dair, bicepsi sa s vlastnou vahou daju precvicit len na hrazde, inak k nim potrebujes nejaku zataz.

Inak preco ta tak strasne trapia tie bicepsi, vsak je to uplne mali sval (zabera len 1/3 nadlaktia) ktoremu netreba venovat az tak velku pozornost ako tym vacsim svalovym skupinam.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

lebo chcem mať hrubšiu ruku , a triceps mám už dosť velký , ale ja chcem cvičiť stále , ja nejsom ten typ že cvičím aby som nejako vyzeral a potom kašlem na to , tak teda čo mám cvičiť ??? aké cviky mi poradíte na hrúbku ruky???
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Lukáš Kumančík napísal:lebo chcem mať hrubšiu ruku , a triceps mám už dosť velký , ale ja chcem cvičiť stále , ja nejsom ten typ že cvičím aby som nejako vyzeral a potom kašlem na to , tak teda čo mám cvičiť ??? aké cviky mi poradíte na hrúbku ruky???
NO kedze tricak zabera 2/3 ruky,tak cvic tricak,ked chces mat velku ruku.
Inak kolko cm mas ruku ?
kali520
Darca
Darca

Lukáš Kumančík napísal:lebo chcem mať hrubšiu ruku , a triceps mám už dosť velký , ale ja chcem cvičiť stále , ja nejsom ten typ že cvičím aby som nejako vyzeral a potom kašlem na to , tak teda čo mám cvičiť ??? aké cviky mi poradíte na hrúbku ruky???
Kup si jednorucky, s vlastnym telom sa biceps cvicit jednoducho neda.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

to fakt zaberá triceps 2/3 ruky???pochybujem , a ruku mám na obvod 38cm ale šak mám len 16 rokov tak sa to dá , ale myslím si že biceps je vačší ako triceps nie???a ako by to vypadalo keby som mal triceps veľký a biceps žiadny?a ešte mohli by ste sem hodiť niekto nejaké screeny kde to bude dobre zobrazené , myslím ten biceps a triceps
Napísať odpoveď