tu vam davam par cvikov niektore možno zbytočne, ale niekomu snad pomože, inač na niektorych videach sa aj nasmejete
Link: http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=79c11ec34fd9f7ccb87ee797a5373dc7
velkost: 119MB
haluz citujem vlastny prispevok to čo je bench sa dozvieš s mojho uploadu .stači ked si to sosneš čekneš video ako sa to robi a možeš začat.
nepoznate prosim internetove obchody so sportovou vyzivou, ktore su v USA? (nemusia odosielat na slovensko) viem o bodybuildingu, vitacoste a discountanabolics
nepoznate prosim internetove obchody so sportovou vyzivou, ktore su v USA? (nemusia odosielat na slovensko) viem o bodybuildingu, vitacoste a discountanabolics
poculi ste o tom novom proteine, ktory je povazovany za kvalitnejsi ako najkvalitnejsie srvatkove proteiny?
neviem teraz najst, pisem narychlo, som u babky, no ked pridem domov, skusim ho najst..
cisty monohydrat nema zmysel brat.. do svalov sa dostane minimum z toho co spapas..
protein je uz fajn vec.. ak nemas vela peniazi tak to vyries ako ja..kupis si pesnicny protein..skus vygoogli ked ne tak ti poslem link.. k tomu som si kupil aj srvatku celkom lacne..1kg psenicneho stoji 120 korun a hodnoty na 100g su taketo min92g biel ostatne sacharidy a tuky..
cisty monohydrat nema zmysel brat.. do svalov sa dostane minimum z toho co spapas..
Ako toto mozes povedat. Ano, nema ho zmysel brat vtedy, ak cviciaci len zacina s posilnovanim. Vtedy porastie aj z "chleba s maslom"... Donedavna tu bol len monohydrat a uz vtedy sa vedelo, ze funguje. To, ze sa vstrebe iba utcita cast uziteho mnozstva, to je ina vec. Ale vzhladom na jeho dostupnu cenu je to dobra volba.
ak rozmyslate nad protakmi, prezrite si toto - biomag
Ako toto mozes povedat. Ano, nema ho zmysel brat vtedy, ak cviciaci len zacina s posilnovanim. Vtedy porastie aj z "chleba z maslom"... Donedavna tu bol len monohydrat a uz vtedy sa vedelo, ze funguje. To, ze sa vstrebe iba utcita cast uziteho mnozstva, to je ina vec. Ale vzhladom na jeho dostupnu cenu je to dobra volba.
ak rozmyslate nad protakmi, prezrite si toto - biomag
no hej ale to uz je tak vzdy ked nekdo zacina cvicit tak jedine co pocujem ci bere creatin ale to je tak jedno..skorej poraste z neakeho gaineru nez z creatinu
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre