Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
[quote="kali520"][/quote]no vybral so msi korteho ale sa cem opytat este k tom uja cvicim teraz ten airalert takze ci to nejak sklbit dokopy prestat alebo co najradsej by som obidva robil len nvm ze ci sa to da vobec tu je ten AirAlert http://ballers.sk/index.php?akce=clanek&idr=952 tak prosim porad ty alebo nvm kto .. a nemas anhodo utu tabulku o kortem ty ?? ty si ho robil ci nie ?? a mam nejaky gainer doma jest pred ci po ci podla toho co pise na krabici ?? a co este robit aby so mto maximalizoval a kebyze niektory den nemozem ist do posilky abo nejaky tyzden nahodou ?? a este jedna OT otazka cvicim uz dlhsie podla tohto videa na youtube a ze co si o tom myslite bo cem kocky
a este ze ci korte zvysuje aj silu diky moc 
No teoreticky by sa to dalo sklbit nejak, ze by si toho airalert robil v dnoch volna alebo cez vikendy. Osobne ale ja zastavam teoriu, ze ked sa pustim do nejakej treningovej metody ktoru treba dodrziavat tak do toho nepletiem nejake dalsie treningy a pod. myslim si, ze trening tak bude viac efektivny, ci uz jeden alebo druhy.Eten napísal:no vybral so msi korteho ale sa cem opytat este k tom uja cvicim teraz ten airalert takze ci to nejak sklbit dokopy prestat alebo co najradsej by som obidva robil len nvm ze ci sa to da vobec tu je ten AirAlert http://ballers.sk/index.php?akce=clanek&idr=952 tak prosim porad ty alebo nvm kto .. a nemas anhodo utu tabulku o kortem ty ?? ty si ho robil ci nie ??
Tabulku k tomu kortem nemam, tabulky si ani nerobim vacsinou si tie vahy zapametam tak si nic nemusim znacit a o starost menej. Ty si ich ale pre istotu radsej rob.
Myslim si, ze je to v podstate jedno, uz som tu pisal ze ked mam doma navarene a mam co jest tak po trenigu sa pustim do toho a doplnky si davam neskor. Ked si musim varit po treningu tak si dam najprv doplnky aby som rychlo doplnil potrebne ziviny kym si to zradlo navarim. Takze davaj si ho pred treningom a po treningu ked mas navarene kvalitne jedlo (tym mam na mysli najma maso a k tomu ryza zemiaky atd, nie nejake luskove omacky, spenat a podobne zeleninove speciality) tak uprdnostni najprv to, gainer si daj za taku hodinu.Eten napísal:a mam nejaky gainer doma jest pred ci po ci podla toho co pise na krabici ??
Ak jeden den vymeskas nic sa nestane. vynechany tyzden v nejakom treningovom cykle uz je problem. Ten korte je len 3 krat posilovania v tyzdni, takze to neni az tak vela, tak sa snaz moc nevynechavat.Eten napísal:co este robit aby so mto maximalizoval a kebyze niektory den nemozem ist do posilky abo nejaky tyzden nahodou ??
No neviem ci si cital ten clanok o stravovani co som v predchadzajucom prispevku postol, ak nie tak si ho precitaj. Ked ides naberat objem tak ho naberes aj s tukom, ked chces mat kocky na bruchu da sa dieta. Obydve naraz sa robit nedaju. Tie cviky v tom videu mozes robit, ale korte si vyzaduje poriadnu stravu a to znamena aj naberanie s tukom, takze vysledky toho treningu aj ked nejake budu, nebudu viditelne.Eten napísal: este jedna OT otazka cvicim uz dlhsie podla tohto videa na youtube a ze co si o tom myslite bo cem kocky Smile a este ze ci korte zvysuje aj silu diky moc Wink
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
na to aby si isiel na kreatin musis mat uplny zaklad co je super strava, prijem vitaminov a mineralov, tvrdy trening (minimalne za posledny polrok) a tiez dostatok tekutin....Peky05 napísal:je tu vela stranok a nechcem ich vsetky citat tak mi prosim vas poradte ktory kreatín je najlepsi??
Ak mas toto vsetko, potom ti poradim creatine, inac zbytocne minas peniaze a bolo by ti to na nic. Creatin je podpora a nie carovna latka na stavbu svalov. Ak nemas ako a z coho... creatine ti svalovu hmotu nezlepsi...
Nedoporucoval by som to. Osobne ked som pod vplivom bars akych inych liekov tak nejdem do posilovne (s vinimkou aleridu ktory uzivam kazdy den na alergiu).pinacolada napísal:mozem ist do posilky ked berem antibiotika?
Peky05, predpokladam ze este nemas nejake skusenosti s posilovanim s cinkami ak ano tak mozno minimalne, preto ti odporucam naprv radsej nejaky gainer alebo protein, nad kreatinom uvazuj az po trochu dlhsom civceni.
No po tych 3 rokoch cvicenia uz by ta aj mohlo napadnut ako treba cvictWlaDo131 napísal:Ak ti mozem pomoct tak sa hlavne snaz cvicit triceps a bicak... A sem tam aj prsne svalstvo ostatne sa casom doformuje svalstvo.
A to ostatne ako chrbat nohy atd sa ma doformovat nejakym kickbackom
Granko je pre deti a z vela vajec bude mat cholesterol (tym ale nevylucujem ich uzitocnost).WlaDo131 napísal:namiesto Kreatinu a inych debilin pi radsej Granko ako ja Very Happy a jez vela vajec
take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...kali520 napísal:Granko je pre deti a z vela vajec bude mat cholesterol (tym ale nevylucujem ich uzitocnost).
Asi tak o 1,5g. T.j ze obsahuje 4,7g bielkovina na 100g. To si potom ako v litri mlieku vymiesas stvrt kila granka aby to pokrylo potrebny prisun bielkovin, to si ani neviem predstavit ake to musi byt huste.WlaDo131 napísal:a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...
Nieco take ako maso, ryza, zemiaky, tvaroh nepoznas?
A mam pocuvat tebaWlaDo131 napísal:take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia.
Cim dalej ides do minulosti tym bol nizsi vekovy priemer umrti (vedecky aj historicky fakt).WlaDo131 napísal: Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes.
-
in your world
Light Star
To snad nemyslis vazne s tym grankom,ved granko to je samy monosacharidWlaDo131 napísal:take veci ako cholesterol a bla bla bla nepocuvaj to len tak dristaju lebo nevedia co maju robit ti vedci radsej by mali hladat liek na rakovinu a ne skumat dajake blbe vajcia. Ludia v minlosti jedli vajci kazdy den a boli ovela zdravsi ako dnes. a Granko si ce je pre deti ale obsahuje ovela viac bielkovin ako obicajne mlieko ...