|
|
|
| Autor |
Správa |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1845 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 12:07 Predmet: |
|
|
neviem neviem, co je lepsie, ci byt ako zelatina, alebo byt chudy (ja by som volil to druhe...) - treba hladat nejaky kompromis medzi tym  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 233
Zaslal: 15 Jún 2008, 13:08 Predmet: |
|
|
fuj, vy ste neni normalny
vela jest a sediet za pc, lepsi napad ako sa znetvorit som nevidel
cvicit, cvicit, cvicit - to je ten zaklad
najlepsie je cvicit objemove treningy, 5 az 10 opakovani cca
zakladne cviky - benchpress, deadlift a drep
drep vela ludi vynechava, no pri drepe cvicis 2/3 tela, cize priberies viac kg ako keby si chcel pribrat a cvicil biceps a triceps
vhodne su aj doplnky k cviceniu ako nejaky protein, gainer, kreatin
je toho vela, to je len zrnko, co som tu napisal, keby si mal zaujem, napis mi SS a ja ti poradim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2529
Zaslal: 15 Jún 2008, 13:18 Predmet: |
|
|
| smejo napísal: |
neviem neviem, co je lepsie, ci byt ako zelatina, alebo byt chudy (ja by som volil to druhe...) - treba hladat nejaky kompromis medzi tym  |
Najlepsie je byt vybuchany  |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1845 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 13:18 Predmet: |
|
|
ja sa chystam na GVT, ako mi poradili v inej teme
skusal som to aj teraz, ale robil som chybu, ze napr. po tretej serii som mal dlhsiu pauzu (siel som napr. na nejaky iny stroj a pod.), ale teraz to chcem skusit presnejsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2918 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 13:26 Predmet: |
|
|
kazdy vecer pivecko pri telke ja som na to prisiel nechtiac teraz musim zhadzovat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1425 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 13:33 Predmet: |
|
|
| DeFeAt napísal: |
fuj, vy ste neni normalny
vela jest a sediet za pc, lepsi napad ako sa znetvorit som nevidel
cvicit, cvicit, cvicit - to je ten zaklad
najlepsie je cvicit objemove treningy, 5 az 10 opakovani cca
zakladne cviky - benchpress, deadlift a drep
drep vela ludi vynechava, no pri drepe cvicis 2/3 tela, cize priberies viac kg ako keby si chcel pribrat a cvicil biceps a triceps
vhodne su aj doplnky k cviceniu ako nejaky protein, gainer, kreatin
je toho vela, to je len zrnko, co som tu napisal, keby si mal zaujem, napis mi SS a ja ti poradim  |
jediný normálny čo to pochopil...človek nechce pribrať 50kilový slaninový pupek ale chce zmohutnieť a nechce aby mu ovísala slanina ale hlavne že bude tučný sa zobuďte..a potom budete mať problém s cholesterolom..zháňa sa rozumný nápad ako dal DeFeAt |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Zaslal: 15 Jún 2008, 14:30 Predmet: |
|
|
| smejo napísal: |
ja sa chystam na GVT, ako mi poradili v inej teme
skusal som to aj teraz, ale robil som chybu, ze napr. po tretej serii som mal dlhsiu pauzu (siel som napr. na nejaky iny stroj a pod.), ale teraz to chcem skusit presnejsie |
GVT som isiel aj ja
neviem preco ale tento trening sa mi nepaci
10 x 10 na benchpressi.. to da zabrat, zpumpovane tricepsy jak prasa, to ti drzim palce ked ti tento trening vyjde
podla mna prehnany objem, isiel by som nieco ine, naprt korteho alebo fomin je tvrdy trening  |
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 15:23 Predmet: |
|
|
| bolo to tu už viac krát spomenuté a ja sa pridávam,šport+správne stravovanie. šport už len si vybrať, čo ťa baví. |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Zaslal: 15 Jún 2008, 15:29 Predmet: |
|
|
ani nie sport, neviem ktorym sposobom priberies..
cvicenim v posilovni s velkymi vahami - budujes svaly a telo (aj slachy) si zvykaju na vacsie zatazenie
to, ze jes, len pomaha pri budovani svalov a budes mat aj troska tuku, bez neho priberat nejde
no zas netvrdim, ze budes tucny, zdravo priberies a hlavne svaly, to je zaklad myslim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 15:36 Predmet: |
|
|
| SRneC napísal: |
kazdy vecer pivecko pri telke ja som na to prisiel nechtiac teraz musim zhadzovat |
To ti doma nic nepovedali na to pivo? Raz za cas v pohode, ale kedy som ho pil kazdy vecer pred nasimi asi by na mna blbo pozerali. |
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 15:56 Predmet: |
|
|
ani nie sport, neviem ktorym sposobom priberies..
cvicenim v posilovni s velkymi vahami - budujes svaly a telo (aj slachy) si zvykaju na vacsie zatazenie
to, ze jes, len pomaha pri budovani svalov a budes mat aj troska tuku, bez neho priberat nejde
no zas netvrdim, ze budes tucny, zdravo priberies a hlavne svaly, to je zaklad myslim  |
veď to, že športom naberieš svaly a tým aj zmohutnieš. táto metóda nie je na priberanie tuku. taký, čo nemôže nabrať tuk(taký metabolizmus)tak si myslím, že jedine taktomôže niečo nabrať.
// kali520 - a čo tak kajak,síce tam musíš trochu aj posilovať v telocvični, ale myslím, že toto je dobrý šport na horné partie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2529
Zaslal: 15 Jún 2008, 16:40 Predmet: |
|
|
| in your world napísal: |
| veď to, že športom naberieš svaly a tým aj zmohutnieš. táto metóda nie je na priberanie tuku. taký, čo nemôže nabrať tuk(taký metabolizmus)tak si myslím, že jedine taktomôže niečo nabrať. |
Jedine sporty s ktorymi sa da pribrat su powerlifting, vzpieranie, kulturistika, t.j vsetko kde zdviham cinku. No zrejme som ale nic nove nepovedal, chcel som skorej narazat na to ze ine sporty skorej posluzia na udrzanie postavy a jej vyformovanie alebo k chudnutiu, takze sport ako taky by som nepovazoval za sposob naberania, lebo aj dvihanie cinky je koniec koncov zbytocne ked sa poriadne nenazerem.
| opak napísal: |
| jediný normálny čo to pochopil...človek nechce pribrať 50kilový slaninový pupek ale chce zmohutnieť a nechce aby mu ovísala slanina ale hlavne že bude tučný Rolling Eyes sa zobuďte..a potom budete mať problém s cholesterolom..zháňa sa rozumný nápad ako dal DeFeAt |
Chalan v teme ale nepise, ze co chce pribat. Takze ked sa mna niekto opyta ze co ma urobit preto aby pribral tak mu poviem vela zer. A ked sa ma niekto pyta co mam urobit preto aby som pribral svaly, tak mu poviem zer a zdvihaj cinku (mrtve tahy, drepy, benchce atd)
GVT som isiel aj ja
neviem preco ale tento trening sa mi nepaci |
Ten trening je preto taky lebo je to uplny stereotyp. 10 serii jeden cvik cloveku ide aj na nervi, ale aspon u mna vysledky tohoto treningu boli viac nez dobre.
A este k tym tvojim spomenutym treningom tak ten fomin je skorej na silu, ale okrem toho by som odporucil aj beara a HST, najma HST je podla mna spomedzi tychto treningov najzabavnejsie, lebo tam precvicim vsetko a citim sa po tom trenigu tak pozitivne vycerpany. |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Zaslal: 15 Jún 2008, 18:03 Predmet: |
|
|
kai520
HST je skor pre zaciatocnikov a vela objemu nenaberies
bear je objemovy trening ako sa patri, 5x5
tento trening som isiel asi mesiac a pol a vysledky boli super, hlavne sila isla hore (samozrejme, so silou objem )
a doplnkami by som zpestril trening
| in your world napísal: |
| veď to, že športom naberieš svaly a tým aj zmohutnieš. táto metóda nie je na priberanie tuku. taký, čo nemôže nabrať tuk(taký metabolizmus)tak si myslím, že jedine taktomôže niečo nabrať. |
ale posilovanim asi najlepsie priberies, existuje sport, pri ktorom lepsie priberies svaly ako posilovanie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ali-G Expert

Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 167
Zaslal: 15 Jún 2008, 21:37 Predmet: |
|
|
kai520
HST je skor pre zaciatocnikov a vela objemu nenaberies
bear je objemovy trening ako sa patri, 5x5
tento trening som isiel asi mesiac a pol a vysledky boli super, hlavne sila isla hore (samozrejme, so silou objem )
a doplnkami by som zpestril trening
ale posilovanim asi najlepsie priberies, existuje sport, pri ktorom lepsie priberies svaly ako posilovanie? |
ja by som mu najviac odporucal KORTE ten bear a GVT velmi ppre zaciatocnkiov neni. A v KORTE sa striedaju iba 3 zakladne cviky. + nieake doplnkove. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2918 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 15:03 Predmet: |
|
|
| pHysIQ napísal: |
| To ti doma nic nepovedali na to pivo? Raz za cas v pohode, ale kedy som ho pil kazdy vecer pred nasimi asi by na mna blbo pozerali. |
to bola metafora .....myslel som to tak ze som mal predcasom obdobie ze viac piva ako inokedy a vaha isla hore |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|