Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Potrebujem pribrať
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Patyk
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 15.08.2005

PríspevokZaslal: 12 Jan 2008, 14:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja neviem, ale ja si myslim ze niesi chudy. V tvojom pripade odporucam cvicit a zdravo sa stravovat. A hlavne nevynechavat ranajky.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
DonLuca
Medium Star
Medium Star

Založený: 24.11.2006

PríspevokZaslal: 12 Jan 2008, 14:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ak je to už fakt pre teba problém, tak by som ti odporučil začať si istý čas pichať injekcie B12, počul som, že to pomáha Wink
Návrat hore
tomek00
Light Professional
Light Professional

Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 09 Feb 2008, 22:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

mam viac menej podobny problem ako ty, nemozem sa venovat sportu lebo mam doserkane kolena... no precital som si pred par tyzdnami jeden z clankov co dal niekto link na prvej strane (biomag) a celkom to pomohlo, mam o 5 kil viacej, skus pit vela vody alebo dacoho, piva..... by sa ti mal roztiahnut zaludok a mozno zacnes byt viac hladny, ja pred dvomi mesiacmi som jedol na raňajky par rozkov(2) a do obeda by som nebol hladny, teraz si dam ranajky a uz okolo 10- 10,30 sa mi ozvya zaludok ze som hladny...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
inflater
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.03.2007

PríspevokZaslal: 09 Feb 2008, 22:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mam 186 cm a asi 66 kg... a to mam zly zivotny styl - telka, komp, knihy, jedlo. von teda vobec nechodim Smile
Návrat hore
violator
Star
Star

Založený: 30.05.2005

PríspevokZaslal: 09 Feb 2008, 22:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mam taktiez podobny problem, lenze ja mam volaco so zaludkom...presiel som skoro vsetkymi vysetreniami vratane zaludocnej sondy a vysledok? nevedia urcit pricinu.
Ranajky mam katastrofalne, jedine vypijem pol litra caju, ale nezjem vacsinou nic Confused , potom hned ako pridem do skoly idem si kupit bagetu, lebo som strasne hladny a na obed vzdy teple jedlo, potom ak idem do roboty kupim si 2. obed a vecer asi o pol 10 zjem ak tak jogurt...a priberam stale malo

//no este aby som nezabudol, pomaly sa mi travi, vobec sa mi negrga a jedlo nezapijam bublinkatymi tekutina, lebo mi je potom vacsinou zle
Návrat hore
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 09 Feb 2008, 22:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

inflater napísal:
ja mam 186 cm a asi 66 kg... a to mam zly zivotny styl - telka, komp, knihy, jedlo. von teda vobec nechodim Smile
Tak si pockaj este takych 10 rokov a uvidis jak nechutne budes vyzerat, a to neratam problemi s vysokym cholesterolom.
Návrat hore
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 10 Feb 2008, 13:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

najlepším receptom ako pribrať nie je stravovať sa zdravo, ale stravovať sa nezdravo. Síce nič nové som nenapísal, ale predsa. Neverím, že niekto nedokáže pribrať, ak celý deň sedí v škole alebo práci a príde domov a zase len sedí alebo leží. Žiadna aktivita = kilá hore. Ako už bolo napísane v biomagovskom článku, problém je, že chudí ľudia by aj chceli pribrať, ale najlepšie keby za nich žral niekto iný.

Prezradím vám jeden recept, ktorý zaručene funguje. Vyskúšalo to už pár ľudí aj v mojom okolí a nestažujú sa, že nemôžu pribrať, až na tých, ktorí pribrali na nechcenných miestach.
Najlepšie je na ráno nejesť nič. Ak už nevydržíte a svojim žalúdkom obťažujete okolie, kúpte si mlieko, acidko, kakao alebo tomu podobné nápoje. Obed bude niečo podobné a teda ak nevydržíte nejesť nič, kúpte si 5 rožkov, nejaký ten šalát, nátierku,... spláchnuť mliekom, aby žalúdok ostal roztiahnutý a chutilo vám jesť večer. Večera musí byť hlavným jedlom celého dňa. Teraz nepôjdeme do reštaurácie a nedáme si zeleninový šalát, ale najlepšie to najmastnejšie jedlo, aké v menu nájdete. Po celom dni musíte byť tak hladný, že budete čašníka prosiť o duplu. Samozrejme zapiť pivom. Keď prídete domov otvorte chladničku, dajte si niečo ľahšie, zapite litrom mlieka a choďte spať. Ja som sa takto zdravo stravoval asi dva týždne, keď v robote som nemal čas ani chuť na jedlo. Výsledkom toho bolo +7 kg.
Návrat hore
Joxxo
Professional
Professional

Založený: 16.03.2007

PríspevokZaslal: 10 Feb 2008, 13:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Podobny ako tvoj recepto aaž nato že jesť treba cely deň vo veľkych davkach a zožrať všetko v okruhu 10m.... Potom zaradiť do cvičenia par cvikov na sadlo...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 10 Feb 2008, 14:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinco: Dobre kaleraby pises, cely den nic nejest len preto, aby mi vecer chutilo, tak to moze spravit len idiot. Navyse najhorsie na tom je, ze prave rano by si nemal mat prazdny zaludok. A ist na veceru, ktora bude obsahovat prehnane mastne jedno, zapit to pivom, potom pridem domov a zapijem to mliekom, tak to je tak na sracku. Tych 7kg si pribral aj s komplet lyziarskov vystrojov za dva tyzdne???
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 10 Feb 2008, 14:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinco napísal:
Výsledkom toho bolo +7 kg.
Pravdepodobne tuku.

Osobne nezastavam teoriu zrania a nic nerobenia, lebo vysledok moze byt taky ze tuk sa vam ulozi v oblasti brucha a vlastne sa stanete chudy tucny ludia.

To znamena, ze na bruchu budete nechutne tucny ale na vrchu tela ako na trupe a na ramenach nebudete mat dostatok svalovej hmoty a vase telo podje do tvaru obrateneho V.

Preto odporucak akykolvek sport ci uz to bude posilovanie, futbal hokej, hadzana, basketbal cyklistyka atd. aby bolo svalstvo trenovane a nedochazdalo k nadmernemu ukladaniu tuku a odburavaniu svalovej hmoty.
Návrat hore
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 10 Feb 2008, 14:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale väčšine chudým ľuďom stačí ak priberú, tak som im dal moju radu, ktorá u mňa fungovala.
Hrával som tenis, občas zbehol do posilky, od jari až do neskorej jesene som behal na biku a bol zo mňa chudý, trochu svalnatý chlapec. Dnes na to nemám čas a so svojim "súdkom" som spokojný.
Návrat hore
tomek00
Light Professional
Light Professional

Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 10 Feb 2008, 15:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Osobne nezastavam teoriu zrania a nic nerobenia, lebo vysledok moze byt taky ze tuk sa vam ulozi v oblasti brucha a vlastne sa stanete chudy tucny ludia.

To znamena, ze na bruchu budete nechutne tucny ale na vrchu tela ako na trupe a na ramenach nebudete mat dostatok svalovej hmoty a vase telo podje do tvaru obrateneho V.

Preto odporucak akykolvek sport ci uz to bude posilovanie, futbal hokej, hadzana, basketbal cyklistyka atd. aby bolo svalstvo trenovane a nedochazdalo k nadmernemu ukladaniu tuku a odburavaniu svalovej hmoty.
tvoj nazor mi nesedi, tvrdis ze ked chudi ludia zacnu viac jest tak sa im bude tuk ukladat len v oblasti brucha? nemalo by si telo nejako rozdelit a rovnomerne ten tuk rozdelit po celom tele? preto sa pytam lebo sa mi to nejak nezda... Idea
Návrat hore
hatamrc
Medium Star
Medium Star

Založený: 25.03.2007

PríspevokZaslal: 10 Feb 2008, 15:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Tak si pockaj este takych 10 rokov a uvidis jak nechutne budes vyzerat, a to neratam problemi s vysokym cholesterolom.
tak tak ,ale keby chodis do posilky tak tych 66 kilov nie je az tak malo aj ja mam zhruba tolko ,len treba viac cvicit a nie len vysedavat
Návrat hore
Joxxo
Professional
Professional

Založený: 16.03.2007

PríspevokZaslal: 10 Feb 2008, 15:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

tomek00 napísal:
tvoj nazor mi nesedi, tvrdis ze ked chudi ludia zacnu viac jest tak sa im bude tuk ukladat len v oblasti brucha? nemalo by si telo nejako rozdelit a rovnomerne ten tuk rozdelit po celom tele? preto sa pytam lebo sa mi to nejak nezda... Idea
kazdy ma ine telo ,ale predpokladam ze odziaciatku to mozno púojde po celom tele ale neskor sadlo bude najviac viditelne na bruchu...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
peterkozel
Light Professional
Light Professional

Založený: 22.06.2006

PríspevokZaslal: 10 Feb 2008, 15:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

zer zer a zer, hlavne pred spanim a nech je to kaloricka bomba, pi pivo, kup si pangamin a zer bekomplex a bo sa zhul a zozeres aj kona
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Strana 3 z 8

Prejdi na: