Potrebujem pribrať
mam viac menej podobny problem ako ty, nemozem sa venovat sportu lebo mam doserkane kolena... no precital som si pred par tyzdnami jeden z clankov co dal niekto link na prvej strane (biomag) a celkom to pomohlo, mam o 5 kil viacej, skus pit vela vody alebo dacoho, piva..... by sa ti mal roztiahnut zaludok a mozno zacnes byt viac hladny, ja pred dvomi mesiacmi som jedol na raňajky par rozkov(2) a do obeda by som nebol hladny, teraz si dam ranajky a uz okolo 10- 10,30 sa mi ozvya zaludok ze som hladny...
ja mam taktiez podobny problem, lenze ja mam volaco so zaludkom...presiel som skoro vsetkymi vysetreniami vratane zaludocnej sondy
a vysledok? nevedia urcit pricinu.
Ranajky mam katastrofalne, jedine vypijem pol litra caju, ale nezjem vacsinou nic
, potom hned ako pridem do skoly idem si kupit bagetu, lebo som strasne hladny a na obed vzdy teple jedlo, potom ak idem do roboty kupim si 2. obed a vecer asi o pol 10 zjem ak tak jogurt...a priberam stale malo
//no este aby som nezabudol, pomaly sa mi travi, vobec sa mi negrga a jedlo nezapijam bublinkatymi tekutina, lebo mi je potom vacsinou zle
Ranajky mam katastrofalne, jedine vypijem pol litra caju, ale nezjem vacsinou nic
//no este aby som nezabudol, pomaly sa mi travi, vobec sa mi negrga a jedlo nezapijam bublinkatymi tekutina, lebo mi je potom vacsinou zle
najlepším receptom ako pribrať nie je stravovať sa zdravo, ale stravovať sa nezdravo. Síce nič nové som nenapísal, ale predsa. Neverím, že niekto nedokáže pribrať, ak celý deň sedí v škole alebo práci a príde domov a zase len sedí alebo leží. Žiadna aktivita = kilá hore. Ako už bolo napísane v biomagovskom článku, problém je, že chudí ľudia by aj chceli pribrať, ale najlepšie keby za nich žral niekto iný.
Prezradím vám jeden recept, ktorý zaručene funguje. Vyskúšalo to už pár ľudí aj v mojom okolí a nestažujú sa, že nemôžu pribrať, až na tých, ktorí pribrali na nechcenných miestach.
Najlepšie je na ráno nejesť nič. Ak už nevydržíte a svojim žalúdkom obťažujete okolie, kúpte si mlieko, acidko, kakao alebo tomu podobné nápoje. Obed bude niečo podobné a teda ak nevydržíte nejesť nič, kúpte si 5 rožkov, nejaký ten šalát, nátierku,... spláchnuť mliekom, aby žalúdok ostal roztiahnutý a chutilo vám jesť večer. Večera musí byť hlavným jedlom celého dňa. Teraz nepôjdeme do reštaurácie a nedáme si zeleninový šalát, ale najlepšie to najmastnejšie jedlo, aké v menu nájdete. Po celom dni musíte byť tak hladný, že budete čašníka prosiť o duplu. Samozrejme zapiť pivom. Keď prídete domov otvorte chladničku, dajte si niečo ľahšie, zapite litrom mlieka a choďte spať. Ja som sa takto zdravo stravoval asi dva týždne, keď v robote som nemal čas ani chuť na jedlo. Výsledkom toho bolo +7 kg.
Prezradím vám jeden recept, ktorý zaručene funguje. Vyskúšalo to už pár ľudí aj v mojom okolí a nestažujú sa, že nemôžu pribrať, až na tých, ktorí pribrali na nechcenných miestach.
Najlepšie je na ráno nejesť nič. Ak už nevydržíte a svojim žalúdkom obťažujete okolie, kúpte si mlieko, acidko, kakao alebo tomu podobné nápoje. Obed bude niečo podobné a teda ak nevydržíte nejesť nič, kúpte si 5 rožkov, nejaký ten šalát, nátierku,... spláchnuť mliekom, aby žalúdok ostal roztiahnutý a chutilo vám jesť večer. Večera musí byť hlavným jedlom celého dňa. Teraz nepôjdeme do reštaurácie a nedáme si zeleninový šalát, ale najlepšie to najmastnejšie jedlo, aké v menu nájdete. Po celom dni musíte byť tak hladný, že budete čašníka prosiť o duplu. Samozrejme zapiť pivom. Keď prídete domov otvorte chladničku, dajte si niečo ľahšie, zapite litrom mlieka a choďte spať. Ja som sa takto zdravo stravoval asi dva týždne, keď v robote som nemal čas ani chuť na jedlo. Výsledkom toho bolo +7 kg.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
pinco: Dobre kaleraby pises, cely den nic nejest len preto, aby mi vecer chutilo, tak to moze spravit len idiot. Navyse najhorsie na tom je, ze prave rano by si nemal mat prazdny zaludok. A ist na veceru, ktora bude obsahovat prehnane mastne jedno, zapit to pivom, potom pridem domov a zapijem to mliekom, tak to je tak na sracku. Tych 7kg si pribral aj s komplet lyziarskov vystrojov za dva tyzdne???
Pravdepodobne tuku.pinco napísal:Výsledkom toho bolo +7 kg.
Osobne nezastavam teoriu zrania a nic nerobenia, lebo vysledok moze byt taky ze tuk sa vam ulozi v oblasti brucha a vlastne sa stanete chudy tucny ludia.
To znamena, ze na bruchu budete nechutne tucny ale na vrchu tela ako na trupe a na ramenach nebudete mat dostatok svalovej hmoty a vase telo podje do tvaru obrateneho V.
Preto odporucak akykolvek sport ci uz to bude posilovanie, futbal hokej, hadzana, basketbal cyklistyka atd. aby bolo svalstvo trenovane a nedochazdalo k nadmernemu ukladaniu tuku a odburavaniu svalovej hmoty.
tvoj nazor mi nesedi, tvrdis ze ked chudi ludia zacnu viac jest tak sa im bude tuk ukladat len v oblasti brucha? nemalo by si telo nejako rozdelit a rovnomerne ten tuk rozdelit po celom tele? preto sa pytam lebo sa mi to nejak nezda...kali520 napísal:Osobne nezastavam teoriu zrania a nic nerobenia, lebo vysledok moze byt taky ze tuk sa vam ulozi v oblasti brucha a vlastne sa stanete chudy tucny ludia.
To znamena, ze na bruchu budete nechutne tucny ale na vrchu tela ako na trupe a na ramenach nebudete mat dostatok svalovej hmoty a vase telo podje do tvaru obrateneho V.
Preto odporucak akykolvek sport ci uz to bude posilovanie, futbal hokej, hadzana, basketbal cyklistyka atd. aby bolo svalstvo trenovane a nedochazdalo k nadmernemu ukladaniu tuku a odburavaniu svalovej hmoty.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kazdy ma ine telo ,ale predpokladam ze odziaciatku to mozno púojde po celom tele ale neskor sadlo bude najviac viditelne na bruchu...tomek00 napísal:tvoj nazor mi nesedi, tvrdis ze ked chudi ludia zacnu viac jest tak sa im bude tuk ukladat len v oblasti brucha? nemalo by si telo nejako rozdelit a rovnomerne ten tuk rozdelit po celom tele? preto sa pytam lebo sa mi to nejak nezda...
-
peterkozel
Medium Professional
Poď do mňa pán najmúdrejšíhojko napísal:pinco: Dobre kaleraby pises, cely den nic nejest len preto, aby mi vecer chutilo, tak to moze spravit len idiot. Navyse najhorsie na tom je, ze prave rano by si nemal mat prazdny zaludok. A ist na veceru, ktora bude obsahovat prehnane mastne jedno, zapit to pivom, potom pridem domov a zapijem to mliekom, tak to je tak na sracku. Tych 7kg si pribral aj s komplet lyziarskov vystrojov za dva tyzdne???
No ok a ty mi chceš povedať, že si stál vedľa mňa keď som sa vážil a videl si moju lyžiarsku výstroj? Ja tvrdím, že to fungovalo na mne. uznávam, že ty máš toho preštudované strašne veľa a akákoľvek snaha o opak je u teba niekedy zbytočná. Ešte raz prepáč za hlúposť a drzosť, čo som napísal.
Samozrejme ze tuk sa uklada po celom tele ale v oblasti brucha najviac. Minimalne opticky to tak bude vyzerat kedze taky clovek nikdy svlastvo nijak neprecvicoval.tomek00 napísal:tvoj nazor mi nesedi, tvrdis ze ked chudi ludia zacnu viac jest tak sa im bude tuk ukladat len v oblasti brucha? nemalo by si telo nejako rozdelit a rovnomerne ten tuk rozdelit po celom tele? preto sa pytam lebo sa mi to nejak nezda...
Inac sa to da povedat ze je rozdiel medzi tlstym clovekom ktory ma bod tukom aj nejake svalstvo (ten sa zda byt robustnejsi a mocnejsi) a clovekom ktory nikdy necvicil a len zral vysoko kaloricke jedla s velkym obsahom tuku.
K tej pincovej teorii priberania, mozem povedat ze pribrat sa tak da ale je to maximalne nezdrave a pribera sa z toho cisty tuk a vysledok bude taky aky som pisal vyzsie. Slaba svalova hmota na vrchu tela ako je trup ramena a tlste brucho (cize tvar obrateneho V).
no ja sa tiež snažím priberať a furt sa mi nedarí...doma žerem o dušu a furt nepriberám...neviem mám taký pocit že aj ked priberem tak to hned zhodím lebo cvičím a furt som v pohybe preoste nevydržím sedeť celý den doma..idem do pivnice zaboxovať trošku zaskákať(parkour)..rýchlo spalujem kalorie takže pribrať sa mi moc nedarí 
no nefiem kto vam radi jest gainere je to proste sacharidovo -bielkovinova latka ktora obsahuje viac sacharidov ale nema to vela spoločneho s priberanim ale najlepšie je jest niaky ten protein ak chceš pribrat tak protein s hodnotou napr- 35 až 40 precent bilekovin viac bielkovinove ako napr 60 a viac to sa ti neoplati je to na rysoanie ale skus to s niečim kombinvat ak ceš s niakymi aminokyslinami alebo creatin monohydrat alebo ethyl ester alebo ak hceš prirodnou vyživou tak ryža,kura,tvaroch, a najme sojove meso to ma velmi vela bielkovin. ja mam 18 a zatial mam 92 kg a 190cm zatial mi to stači cvičim už 3rok a prada.