Potrebujem pribrať

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

qwerty-xyz napísal:kamarat jedol GAINER dost mu to pomohlo pridalo mu to 5 kil a nedal ich zo seba dole pritom stale cvicil takze parada. Ja robim nieco podobne ale jem SRVATKU alebo SYROVATKU? neviem ako sa to vola jednoducho to je taky zlty prasok podobny sunaru pre deti ale je to trocha ine. KAzdy den trikrat to pijem a myslim ze z toho aj priberam. Inak skus proste viac jest. Halusky,halusky a zase halusky. A tvaroch,cukor. proste tuky. Da sa to len treba chciet. Musis sa premahat doslova. Viem o com hovorim ja ku svojej vyske potrebujem pribrat zhruba 20 kg. tak mi tiez nie je vsetko jedno.
je to srvatka a za urcitych podmienok sa da z toho priberat...mne to velmi neslo, pretoze mam dost velku spotrebu kalorii...jeden den hodina aktivneho florbalu, druhy den hodina a pol aktivneho hokejbalu, o dva dni nato ligovy zapas...
a s tym "hladovanim" je pravda...cez pisomne maturity som vdaka stresu a naslednej oslave na chate schudol z 61 na 57 kg (pri vyske 186) a nasledne v priebehu asi 2 tyzdnov som pribral na 64 a teraz si cca taku vahu drzim
po mature bude dlhe leto tak hadam naberiem na vahe...moj utopisticky sen je aspon 70 kg
Fpichi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fpichi »

Až ma zaráža čo za kaleráby tu niektorí tlčiete ľuďom do hlavy :shock:
Zatiaľ asi všetko čo som tu čítal boli návody ako pribrať tuk...
Ľudia ako chcete vyzerať o 10 rokov hladoviek a prežierania sa?
1. Vyhladáš pomoc u trénera v miestnej posiňovni
2. Necháš si zostaviť objemový cvičebný plán tj. taký rozvrh,ktorý ti pomôže k nabratiu svalovej hmoty.
3. Stravu si upravíš tak,aby si prijímal viac bielkovín ako tuku.Tj. viac mäsa,tvarohu,mlieka a menej sladkostí

úplne najviac ma dorazili kecy ako ber gainery :cry: brať gainer a pritom necvičiť? ...
Ja osobne žijem na ovocí,ovsených vločkách a tom čo navaria v školskej jedálni(nevravím že občas nezjem hamburger,alebo pizzu..ale nieje to dobré každý deň-ešte k tomu rano,obed večera)
prvý mesiac cvičenia som nabral 5kg..svaloviny samozrejme,tuku minimalne .Tj 183/80 ..a ľudia neplašte tu s BMI,nieje to totiž tak úplne konštruktívny vzorec,pretože nedbá či je tých 80kg tuku alebo svalov,takže každý človek venujúci sa kulturistike je automaticky obézny
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Fpichi napísal:Až ma zaráža čo za kaleráby tu niektorí tlčiete ľuďom do hlavy :shock:
Ľudia ako chcete vyzerať o 10 rokov hladoviek a prežierania sa?
1. Vyhladáš pomoc u trénera v miestnej posiňovni
2. Necháš si zostaviť objemový cvičebný plán tj. taký rozvrh,ktorý ti pomôže k nabratiu svalovej hmoty.
3. Stravu si upravíš tak,aby si prijímal viac bielkovín ako tuku.Tj. viac mäsa,tvarohu,mlieka a menej sladkostí

úplne najviac ma dorazili kecy ako ber gainery :cry: brať gainer a pritom necvičiť? ...
Ja osobne žijem na ovocí,ovsených vločkách a tom čo navaria v školskej jedálni(nevravím že občas nezjem hamburger,alebo pizzu..ale nieje to dobré každý deň-ešte k tomu rano,obed večera)
prvý mesiac cvičenia som nabral 5kg..svaloviny samozrejme,tuku minimalne .Tj 183/80 ..a ľudia neplašte tu s BMI,nieje to totiž tak úplne konštruktívny vzorec,pretože nedbá či je tých 80kg tuku alebo svalov,takže každý človek venujúci sa kulturistike je automaticky obézny
k tomu len, preco trenera? zbytocne peniaze
neverim ze nema kamarata, ktory do toho vidi alebo aspon na ronnie.cz..tam si pozri, ako vyzeraju objemove treningy pre zaciatocnikov a mohol by si vyrazit do posilovne :)

ale naj. asi s kamaratom, ten ti ukaze techniku a plan a vsetko..
Fpichi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fpichi »

DeFeAt napísal:k tomu len, preco trenera? zbytocne peniaze
neverim ze nema kamarata, ktory do toho vidi alebo aspon na ronnie.cz..tam si pozri, ako vyzeraju objemove treningy pre zaciatocnikov a mohol by si vyrazit do posilovne :)

ale naj. asi s kamaratom, ten ti ukaze techniku a plan a vsetko..
teda neviem ako to funguje inde ale v MT v hociktorej posilke ti dotyčny pomôže začať a poradí ti zadarmo. Jasne že aj mna do posilky prvýkrát naverboval kamarát,ktorý mi tam pomohol okukat ale v konečnom dôsledku som zase skončil s trénerom,ktorý mi postupne vysvetloval,pomáhal a zostavil plán.zadarmo
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Fpichi napísal:Až ma zaráža čo za kaleráby tu niektorí tlčiete ľuďom do hlavy Shocked
V teme neni napisane co chce dotycny pribrat.
Fpichi napísal: Stravu si upravíš tak,aby si prijímal viac bielkovín ako tuku.Tj. viac mäsa,tvarohu,mlieka a menej sladkostí
To je sposob akym som sa stravoval prve cca 2 a pol roka cvicenia. Postupne zistis ze je to dost zatazujuce na penazenku a jest stale nizkotucne jedla, varene maso a na vacer obmedzit prijem sacharidov aj na ludske chutove bunky.

Nechcem tym povedat ze teraz sa napchavam masnym chlebom ale netreba zbytocne vyberat a treba zrat vsetko.
Fpichi napísal:a ľudia neplašte tu s BMI,nieje to totiž tak úplne konštruktívny vzorec
Suhlasim, inak mimochodom tu su sposoby ako si odmerat mnozstvo tuku
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=37
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ked chces pribrat tak mam lahky navod: pod byvat na intrak a stravuj sa len v fast foodoch :) pribral som 5 kg a ani neviem ako :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked chces pribrat, opytaj sa fizz ako to robi.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

co tak ze chcete pribrat ? na mam 178cm a 87kg(asi to nebude z toho sedenia pri pc od mojich 12 rokov) a s radostou by som vam dal kazdemu po 5-10kg :D
NorthWindVG
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa NorthWindVG »

Meriam 180 a vazim 55kil :D
Ja osobne chcem pribrat pre to, aby som sa citil lepsie a nevyzeral ako vesiak :)
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Motion Blur »

Je normalne ked mám 14-15 rokov,168 cm,52.3 kg ?????
warham
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa warham »

cital som ze pri naberani hmoty si treba dat nejake 2-3 dni pauzu s jedlom aby sa metabolizmus spomali...
po kolkych dnoch treba dat tento stop s jedlom???
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Motion Blur napísal:Je normalne ked mám 14-15 rokov,168 cm,52.3 kg ?????
hehe taky jak ja urcite je to normalne aspon zijem tak asi hej aj som to uz riesil ibaze som o 2 cm od teba mensi :cry: :D :D
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ja mam za 2 mesiace 16 a mam 182 cm a 65 kg :lol: a som tenky jak hmmm co ja wem
kali520
Darca
Darca

warham napísal:cital som ze pri naberani hmoty si treba dat nejake 2-3 dni pauzu s jedlom aby sa metabolizmus spomali...
po kolkych dnoch treba dat tento stop s jedlom???
No najlepsie je to dat ked si neni schopny pribrat aj zo 7 poriadnych porcii denne behom tyzdna. To znamne zerem jak prasa ale nepriberam, no tak dam hladovku nejake dva dni a po tej hladovke zase zacnem zrat jak prasa. To je cely zazrak.
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

:D potrebujete stres....
odkedy som presiel z denneho studia na externe a zacal som pracovat a mat pod sebou ludi nie vela aaa nerobim s lopatou na cintorine :D aby boli podomnou :D
tak som strasne pribral.....prestan sportovat a cele dni sed za PC len cum na setric obrazovky ked sa ti nic ine nexce :D garantujem ti ze po par mesiacoch priberies tiez som mal problem s tym ze som chudy a teraz mam 190cm a 90kg :) aaa to nejem vela len som spohodlnel :D musim zacat nieco robit
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

neviem neviem, co je lepsie, ci byt ako zelatina, alebo byt chudy (ja by som volil to druhe...) - treba hladat nejaky kompromis medzi tym ;)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

fuj, vy ste neni normalny
vela jest a sediet za pc, lepsi napad ako sa znetvorit som nevidel

cvicit, cvicit, cvicit - to je ten zaklad
najlepsie je cvicit objemove treningy, 5 az 10 opakovani cca
zakladne cviky - benchpress, deadlift a drep
drep vela ludi vynechava, no pri drepe cvicis 2/3 tela, cize priberies viac kg ako keby si chcel pribrat a cvicil biceps a triceps
vhodne su aj doplnky k cviceniu ako nejaky protein, gainer, kreatin

je toho vela, to je len zrnko, co som tu napisal, keby si mal zaujem, napis mi SS a ja ti poradim :)
kali520
Darca
Darca

smejo napísal:neviem neviem, co je lepsie, ci byt ako zelatina, alebo byt chudy (ja by som volil to druhe...) - treba hladat nejaky kompromis medzi tym ;)
Najlepsie je byt vybuchany :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja sa chystam na GVT, ako mi poradili v inej teme :)
skusal som to aj teraz, ale robil som chybu, ze napr. po tretej serii som mal dlhsiu pauzu (siel som napr. na nejaky iny stroj a pod.), ale teraz to chcem skusit presnejsie
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kazdy vecer pivecko pri telke :( ja som na to prisiel nechtiac teraz musim zhadzovat
Napísať odpoveď