je to srvatka a za urcitych podmienok sa da z toho priberat...mne to velmi neslo, pretoze mam dost velku spotrebu kalorii...jeden den hodina aktivneho florbalu, druhy den hodina a pol aktivneho hokejbalu, o dva dni nato ligovy zapas...qwerty-xyz napísal:kamarat jedol GAINER dost mu to pomohlo pridalo mu to 5 kil a nedal ich zo seba dole pritom stale cvicil takze parada. Ja robim nieco podobne ale jem SRVATKU alebo SYROVATKU? neviem ako sa to vola jednoducho to je taky zlty prasok podobny sunaru pre deti ale je to trocha ine. KAzdy den trikrat to pijem a myslim ze z toho aj priberam. Inak skus proste viac jest. Halusky,halusky a zase halusky. A tvaroch,cukor. proste tuky. Da sa to len treba chciet. Musis sa premahat doslova. Viem o com hovorim ja ku svojej vyske potrebujem pribrat zhruba 20 kg. tak mi tiez nie je vsetko jedno.
a s tym "hladovanim" je pravda...cez pisomne maturity som vdaka stresu a naslednej oslave na chate schudol z 61 na 57 kg (pri vyske 186) a nasledne v priebehu asi 2 tyzdnov som pribral na 64 a teraz si cca taku vahu drzim
po mature bude dlhe leto tak hadam naberiem na vahe...moj utopisticky sen je aspon 70 kg