|
|
|
| Autor |
Správa |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1934 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 25 Máj 2008, 9:37 Predmet: |
|
|
| qwerty-xyz napísal: |
| kamarat jedol GAINER dost mu to pomohlo pridalo mu to 5 kil a nedal ich zo seba dole pritom stale cvicil takze parada. Ja robim nieco podobne ale jem SRVATKU alebo SYROVATKU? neviem ako sa to vola jednoducho to je taky zlty prasok podobny sunaru pre deti ale je to trocha ine. KAzdy den trikrat to pijem a myslim ze z toho aj priberam. Inak skus proste viac jest. Halusky,halusky a zase halusky. A tvaroch,cukor. proste tuky. Da sa to len treba chciet. Musis sa premahat doslova. Viem o com hovorim ja ku svojej vyske potrebujem pribrat zhruba 20 kg. tak mi tiez nie je vsetko jedno. |
je to srvatka a za urcitych podmienok sa da z toho priberat...mne to velmi neslo, pretoze mam dost velku spotrebu kalorii...jeden den hodina aktivneho florbalu, druhy den hodina a pol aktivneho hokejbalu, o dva dni nato ligovy zapas...
a s tym "hladovanim" je pravda...cez pisomne maturity som vdaka stresu a naslednej oslave na chate schudol z 61 na 57 kg (pri vyske 186) a nasledne v priebehu asi 2 tyzdnov som pribral na 64 a teraz si cca taku vahu drzim
po mature bude dlhe leto tak hadam naberiem na vahe...moj utopisticky sen je aspon 70 kg |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fpichi Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2008 Príspevky: 10 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 25 Máj 2008, 10:10 Predmet: |
|
|
Až ma zaráža čo za kaleráby tu niektorí tlčiete ľuďom do hlavy
Zatiaľ asi všetko čo som tu čítal boli návody ako pribrať tuk...
Ľudia ako chcete vyzerať o 10 rokov hladoviek a prežierania sa?
1. Vyhladáš pomoc u trénera v miestnej posiňovni
2. Necháš si zostaviť objemový cvičebný plán tj. taký rozvrh,ktorý ti pomôže k nabratiu svalovej hmoty.
3. Stravu si upravíš tak,aby si prijímal viac bielkovín ako tuku.Tj. viac mäsa,tvarohu,mlieka a menej sladkostí
úplne najviac ma dorazili kecy ako ber gainery brať gainer a pritom necvičiť? ...
Ja osobne žijem na ovocí,ovsených vločkách a tom čo navaria v školskej jedálni(nevravím že občas nezjem hamburger,alebo pizzu..ale nieje to dobré každý deň-ešte k tomu rano,obed večera)
prvý mesiac cvičenia som nabral 5kg..svaloviny samozrejme,tuku minimalne .Tj 183/80 ..a ľudia neplašte tu s BMI,nieje to totiž tak úplne konštruktívny vzorec,pretože nedbá či je tých 80kg tuku alebo svalov,takže každý človek venujúci sa kulturistike je automaticky obézny |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 275
Zaslal: 25 Máj 2008, 10:30 Predmet: |
|
|
| Fpichi napísal: |
Až ma zaráža čo za kaleráby tu niektorí tlčiete ľuďom do hlavy
Zatiaľ asi všetko čo som tu čítal boli návody ako pribrať tuk...
Ľudia ako chcete vyzerať o 10 rokov hladoviek a prežierania sa?
1. Vyhladáš pomoc u trénera v miestnej posiňovni
2. Necháš si zostaviť objemový cvičebný plán tj. taký rozvrh,ktorý ti pomôže k nabratiu svalovej hmoty.
3. Stravu si upravíš tak,aby si prijímal viac bielkovín ako tuku.Tj. viac mäsa,tvarohu,mlieka a menej sladkostí
úplne najviac ma dorazili kecy ako ber gainery brať gainer a pritom necvičiť? ...
Ja osobne žijem na ovocí,ovsených vločkách a tom čo navaria v školskej jedálni(nevravím že občas nezjem hamburger,alebo pizzu..ale nieje to dobré každý deň-ešte k tomu rano,obed večera)
prvý mesiac cvičenia som nabral 5kg..svaloviny samozrejme,tuku minimalne .Tj 183/80 ..a ľudia neplašte tu s BMI,nieje to totiž tak úplne konštruktívny vzorec,pretože nedbá či je tých 80kg tuku alebo svalov,takže každý človek venujúci sa kulturistike je automaticky obézny |
k tomu len, preco trenera? zbytocne peniaze
neverim ze nema kamarata, ktory do toho vidi alebo aspon na ronnie.cz..tam si pozri, ako vyzeraju objemove treningy pre zaciatocnikov a mohol by si vyrazit do posilovne
ale naj. asi s kamaratom, ten ti ukaze techniku a plan a vsetko.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fpichi Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2008 Príspevky: 10 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 25 Máj 2008, 10:35 Predmet: |
|
|
| DeFeAt napísal: |
k tomu len, preco trenera? zbytocne peniaze
neverim ze nema kamarata, ktory do toho vidi alebo aspon na ronnie.cz..tam si pozri, ako vyzeraju objemove treningy pre zaciatocnikov a mohol by si vyrazit do posilovne
ale naj. asi s kamaratom, ten ti ukaze techniku a plan a vsetko.. |
teda neviem ako to funguje inde ale v MT v hociktorej posilke ti dotyčny pomôže začať a poradí ti zadarmo. Jasne že aj mna do posilky prvýkrát naverboval kamarát,ktorý mi tam pomohol okukat ale v konečnom dôsledku som zase skončil s trénerom,ktorý mi postupne vysvetloval,pomáhal a zostavil plán.zadarmo |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2648 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 25 Máj 2008, 11:43 Predmet: |
|
|
Až ma zaráža čo za kaleráby tu niektorí tlčiete ľuďom do hlavy Shocked
Zatiaľ asi všetko čo som tu čítal boli návody ako pribrať tuk... |
V teme neni napisane co chce dotycny pribrat.
| Stravu si upravíš tak,aby si prijímal viac bielkovín ako tuku.Tj. viac mäsa,tvarohu,mlieka a menej sladkostí |
To je sposob akym som sa stravoval prve cca 2 a pol roka cvicenia. Postupne zistis ze je to dost zatazujuce na penazenku a jest stale nizkotucne jedla, varene maso a na vacer obmedzit prijem sacharidov aj na ludske chutove bunky.
Nechcem tym povedat ze teraz sa napchavam masnym chlebom ale netreba zbytocne vyberat a treba zrat vsetko.
| a ľudia neplašte tu s BMI,nieje to totiž tak úplne konštruktívny vzorec |
Suhlasim, inak mimochodom tu su sposoby ako si odmerat mnozstvo tuku
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=37 |
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1455
Zaslal: 25 Máj 2008, 13:29 Predmet: |
|
|
ked chces pribrat tak mam lahky navod: pod byvat na intrak a stravuj sa len v fast foodoch pribral som 5 kg a ani neviem ako  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2858 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 25 Máj 2008, 15:31 Predmet: |
|
|
| Ked chces pribrat, opytaj sa fizz ako to robi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 709 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 25 Máj 2008, 16:29 Predmet: |
|
|
co tak ze chcete pribrat ? na mam 178cm a 87kg(asi to nebude z toho sedenia pri pc od mojich 12 rokov) a s radostou by som vam dal kazdemu po 5-10kg  |
|
| Návrat hore |
|
 |
NorthWindVG Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2008 Príspevky: 34
Zaslal: 25 Máj 2008, 16:54 Predmet: |
|
|
Meriam 180 a vazim 55kil
Ja osobne chcem pribrat pre to, aby som sa citil lepsie a nevyzeral ako vesiak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Motion Blur Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2008 Príspevky: 93 Bydlisko: -NITRA- Karma: 
|
Zaslal: 26 Máj 2008, 19:46 Predmet: |
|
|
| Je normalne ked mám 14-15 rokov,168 cm,52.3 kg ????? |
|
| Návrat hore |
|
 |
warham Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.01.2008 Príspevky: 64 Bydlisko: Pd :) Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 21:30 Predmet: |
|
|
cital som ze pri naberani hmoty si treba dat nejake 2-3 dni pauzu s jedlom aby sa metabolizmus spomali...
po kolkych dnoch treba dat tento stop s jedlom??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2687 Bydlisko: Veľký Meder :D Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 22:28 Predmet: |
|
|
| Motion Blur napísal: |
| Je normalne ked mám 14-15 rokov,168 cm,52.3 kg ????? |
hehe taky jak ja urcite je to normalne aspon zijem tak asi hej aj som to uz riesil ibaze som o 2 cm od teba mensi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SkutManik Light Professional

Stav:  Založený: 02.12.2006 Príspevky: 741 Bydlisko: Oslany :) Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 22:38 Predmet: |
|
|
ja mam za 2 mesiace 16 a mam 182 cm a 65 kg a som tenky jak hmmm co ja wem |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2648 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 22:47 Predmet: |
|
|
| warham napísal: |
cital som ze pri naberani hmoty si treba dat nejake 2-3 dni pauzu s jedlom aby sa metabolizmus spomali...
po kolkych dnoch treba dat tento stop s jedlom??? |
No najlepsie je to dat ked si neni schopny pribrat aj zo 7 poriadnych porcii denne behom tyzdna. To znamne zerem jak prasa ale nepriberam, no tak dam hladovku nejake dva dni a po tej hladovke zase zacnem zrat jak prasa. To je cely zazrak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jasan21 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.04.2008 Príspevky: 217 Bydlisko: seňa Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 22:57 Predmet: |
|
|
potrebujete stres....
odkedy som presiel z denneho studia na externe a zacal som pracovat a mat pod sebou ludi nie vela aaa nerobim s lopatou na cintorine aby boli podomnou
tak som strasne pribral.....prestan sportovat a cele dni sed za PC len cum na setric obrazovky ked sa ti nic ine nexce garantujem ti ze po par mesiacoch priberies tiez som mal problem s tym ze som chudy a teraz mam 190cm a 90kg aaa to nejem vela len som spohodlnel musim zacat nieco robit |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|