Potrebujem pribrať

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
warham
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa warham »

cital som ze pri naberani hmoty si treba dat nejake 2-3 dni pauzu s jedlom aby sa metabolizmus spomali...
po kolkych dnoch treba dat tento stop s jedlom???
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Motion Blur napísal:Je normalne ked mám 14-15 rokov,168 cm,52.3 kg ?????
hehe taky jak ja urcite je to normalne aspon zijem tak asi hej aj som to uz riesil ibaze som o 2 cm od teba mensi :cry: :D :D
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ja mam za 2 mesiace 16 a mam 182 cm a 65 kg :lol: a som tenky jak hmmm co ja wem
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

warham napísal:cital som ze pri naberani hmoty si treba dat nejake 2-3 dni pauzu s jedlom aby sa metabolizmus spomali...
po kolkych dnoch treba dat tento stop s jedlom???
No najlepsie je to dat ked si neni schopny pribrat aj zo 7 poriadnych porcii denne behom tyzdna. To znamne zerem jak prasa ale nepriberam, no tak dam hladovku nejake dva dni a po tej hladovke zase zacnem zrat jak prasa. To je cely zazrak.
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

:D potrebujete stres....
odkedy som presiel z denneho studia na externe a zacal som pracovat a mat pod sebou ludi nie vela aaa nerobim s lopatou na cintorine :D aby boli podomnou :D
tak som strasne pribral.....prestan sportovat a cele dni sed za PC len cum na setric obrazovky ked sa ti nic ine nexce :D garantujem ti ze po par mesiacoch priberies tiez som mal problem s tym ze som chudy a teraz mam 190cm a 90kg :) aaa to nejem vela len som spohodlnel :D musim zacat nieco robit
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

neviem neviem, co je lepsie, ci byt ako zelatina, alebo byt chudy (ja by som volil to druhe...) - treba hladat nejaky kompromis medzi tym ;)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

fuj, vy ste neni normalny
vela jest a sediet za pc, lepsi napad ako sa znetvorit som nevidel

cvicit, cvicit, cvicit - to je ten zaklad
najlepsie je cvicit objemove treningy, 5 az 10 opakovani cca
zakladne cviky - benchpress, deadlift a drep
drep vela ludi vynechava, no pri drepe cvicis 2/3 tela, cize priberies viac kg ako keby si chcel pribrat a cvicil biceps a triceps
vhodne su aj doplnky k cviceniu ako nejaky protein, gainer, kreatin

je toho vela, to je len zrnko, co som tu napisal, keby si mal zaujem, napis mi SS a ja ti poradim :)
kali520
Darca
Darca

smejo napísal:neviem neviem, co je lepsie, ci byt ako zelatina, alebo byt chudy (ja by som volil to druhe...) - treba hladat nejaky kompromis medzi tym ;)
Najlepsie je byt vybuchany :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja sa chystam na GVT, ako mi poradili v inej teme :)
skusal som to aj teraz, ale robil som chybu, ze napr. po tretej serii som mal dlhsiu pauzu (siel som napr. na nejaky iny stroj a pod.), ale teraz to chcem skusit presnejsie
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kazdy vecer pivecko pri telke :( ja som na to prisiel nechtiac teraz musim zhadzovat
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

DeFeAt napísal:fuj, vy ste neni normalny
vela jest a sediet za pc, lepsi napad ako sa znetvorit som nevidel

cvicit, cvicit, cvicit - to je ten zaklad
najlepsie je cvicit objemove treningy, 5 az 10 opakovani cca
zakladne cviky - benchpress, deadlift a drep
drep vela ludi vynechava, no pri drepe cvicis 2/3 tela, cize priberies viac kg ako keby si chcel pribrat a cvicil biceps a triceps
vhodne su aj doplnky k cviceniu ako nejaky protein, gainer, kreatin

je toho vela, to je len zrnko, co som tu napisal, keby si mal zaujem, napis mi SS a ja ti poradim :)
jediný normálny čo to pochopil...človek nechce pribrať 50kilový slaninový pupek ale chce zmohutnieť a nechce aby mu ovísala slanina ale hlavne že bude tučný :roll: sa zobuďte..a potom budete mať problém s cholesterolom..zháňa sa rozumný nápad ako dal DeFeAt
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:ja sa chystam na GVT, ako mi poradili v inej teme :)
skusal som to aj teraz, ale robil som chybu, ze napr. po tretej serii som mal dlhsiu pauzu (siel som napr. na nejaky iny stroj a pod.), ale teraz to chcem skusit presnejsie
GVT som isiel aj ja
neviem preco ale tento trening sa mi nepaci
10 x 10 na benchpressi.. to da zabrat, zpumpovane tricepsy jak prasa, to ti drzim palce ked ti tento trening vyjde ;)
podla mna prehnany objem, isiel by som nieco ine, naprt korteho alebo fomin je tvrdy trening :)
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

bolo to tu už viac krát spomenuté a ja sa pridávam,šport+správne stravovanie. šport už len si vybrať, čo ťa baví.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ani nie sport, neviem ktorym sposobom priberies..
cvicenim v posilovni s velkymi vahami - budujes svaly a telo (aj slachy) si zvykaju na vacsie zatazenie

to, ze jes, len pomaha pri budovani svalov a budes mat aj troska tuku, bez neho priberat nejde
no zas netvrdim, ze budes tucny, zdravo priberies a hlavne svaly, to je zaklad myslim :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

SRneC napísal:kazdy vecer pivecko pri telke :( ja som na to prisiel nechtiac teraz musim zhadzovat
To ti doma nic nepovedali na to pivo? Raz za cas v pohode, ale kedy som ho pil kazdy vecer pred nasimi asi by na mna blbo pozerali.
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

DeFeAt napísal:ani nie sport, neviem ktorym sposobom priberies..
cvicenim v posilovni s velkymi vahami - budujes svaly a telo (aj slachy) si zvykaju na vacsie zatazenie

to, ze jes, len pomaha pri budovani svalov a budes mat aj troska tuku, bez neho priberat nejde
no zas netvrdim, ze budes tucny, zdravo priberies a hlavne svaly, to je zaklad myslim :)
veď to, že športom naberieš svaly a tým aj zmohutnieš. táto metóda nie je na priberanie tuku. taký, čo nemôže nabrať tuk(taký metabolizmus)tak si myslím, že jedine taktomôže niečo nabrať.

// kali520 - a čo tak kajak,síce tam musíš trochu aj posilovať v telocvični, ale myslím, že toto je dobrý šport na horné partie.
kali520
Darca
Darca

in your world napísal:veď to, že športom naberieš svaly a tým aj zmohutnieš. táto metóda nie je na priberanie tuku. taký, čo nemôže nabrať tuk(taký metabolizmus)tak si myslím, že jedine taktomôže niečo nabrať.
Jedine sporty s ktorymi sa da pribrat su powerlifting, vzpieranie, kulturistika, t.j vsetko kde zdviham cinku. No zrejme som ale nic nove nepovedal, chcel som skorej narazat na to ze ine sporty skorej posluzia na udrzanie postavy a jej vyformovanie alebo k chudnutiu, takze sport ako taky by som nepovazoval za sposob naberania, lebo aj dvihanie cinky je koniec koncov zbytocne ked sa poriadne nenazerem.
opak napísal:jediný normálny čo to pochopil...človek nechce pribrať 50kilový slaninový pupek ale chce zmohutnieť a nechce aby mu ovísala slanina ale hlavne že bude tučný Rolling Eyes sa zobuďte..a potom budete mať problém s cholesterolom..zháňa sa rozumný nápad ako dal DeFeAt
Chalan v teme ale nepise, ze co chce pribat. Takze ked sa mna niekto opyta ze co ma urobit preto aby pribral tak mu poviem vela zer. A ked sa ma niekto pyta co mam urobit preto aby som pribral svaly, tak mu poviem zer a zdvihaj cinku (mrtve tahy, drepy, benchce atd)
DeFeAt napísal:GVT som isiel aj ja
neviem preco ale tento trening sa mi nepaci
Ten trening je preto taky lebo je to uplny stereotyp. 10 serii jeden cvik cloveku ide aj na nervi, ale aspon u mna vysledky tohoto treningu boli viac nez dobre.

A este k tym tvojim spomenutym treningom tak ten fomin je skorej na silu, ale okrem toho by som odporucil aj beara a HST, najma HST je podla mna spomedzi tychto treningov najzabavnejsie, lebo tam precvicim vsetko a citim sa po tom trenigu tak pozitivne vycerpany.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kai520
HST je skor pre zaciatocnikov a vela objemu nenaberies
bear je objemovy trening ako sa patri, 5x5
tento trening som isiel asi mesiac a pol a vysledky boli super, hlavne sila isla hore (samozrejme, so silou objem :-) )
a doplnkami by som zpestril trening :)
in your world napísal:veď to, že športom naberieš svaly a tým aj zmohutnieš. táto metóda nie je na priberanie tuku. taký, čo nemôže nabrať tuk(taký metabolizmus)tak si myslím, že jedine taktomôže niečo nabrať.
ale posilovanim asi najlepsie priberies, existuje sport, pri ktorom lepsie priberies svaly ako posilovanie?
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

DeFeAt napísal:kai520
HST je skor pre zaciatocnikov a vela objemu nenaberies
bear je objemovy trening ako sa patri, 5x5
tento trening som isiel asi mesiac a pol a vysledky boli super, hlavne sila isla hore (samozrejme, so silou objem :-) )
a doplnkami by som zpestril trening :)

ale posilovanim asi najlepsie priberies, existuje sport, pri ktorom lepsie priberies svaly ako posilovanie?
ja by som mu najviac odporucal KORTE ten bear a GVT velmi ppre zaciatocnkiov neni. A v KORTE sa striedaju iba 3 zakladne cviky. + nieake doplnkove.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pHysIQ napísal:To ti doma nic nepovedali na to pivo? Raz za cas v pohode, ale kedy som ho pil kazdy vecer pred nasimi asi by na mna blbo pozerali.
to bola metafora .....myslel som to tak ze som mal predcasom obdobie ze viac piva ako inokedy a vaha isla hore
Napísať odpoveď