Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Lord ANAKIN
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.07.2007

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 3:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Cawes pani ... potreboval by som radu ohladom notasu ... chcem nieco co by zvladalo aspon ako tak hry to ze notas zvlada net a kancelarske aplikacie to je rutina a dokazu to v podstate aj tie najslabsie masinky (niekedy treba dokupi ram max) lenze moj rozpocet je obmedzeny a preto rozmyslam o tomto notase co vy na to ?

http://notebooky.alza.sk/notebook-acer-aspire-5720zg-2a1g16mi-d85411.htm

alebo

http://notebooky.alza.sk/notebook-acer-aspire-5520g-7a1g16mi-d85989.htm
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 3:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lord ANAKIN: S grafickymi kartami, ktore su tam mozes na hry rovno zabudnut, maximalne tak starsie veci a aj to nebude ziadny pozitok. Navyse si sa rozhodol pre Acer, co je pre mna a aj pre dalsich ludi tu na fore ci pre predajcov jedna z najhorsich znaciek notebookov (a to vravim z vlastnej skusenosti, mam ho doma).
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Lord ANAKIN
Star
Star

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 4:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

ok tak nieco ine skuste navrhnut (ide dost o cenu ... najlepsie bez os)... som myslel ze G8400 256MB bude v pohode karta ... + by sa neskor dokupila dalsia ramka ...

(inak preco su podla vas ACER zle notasi ?)
Návrat hore
GothaR
Addict
Addict

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 9:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Lord ANAKIN: S grafickymi kartami, ktore su tam mozes na hry rovno zabudnut, maximalne tak starsie veci a aj to nebude ziadny pozitok. Navyse si sa rozhodol pre Acer, co je pre mna a aj pre dalsich ludi tu na fore ci pre predajcov jedna z najhorsich znaciek notebookov (a to vravim z vlastnej skusenosti, mam ho doma).
No 8400GS je urcite lepsia ako Intel GMA, navyse 8600ku dava zatial do notebookov malokto.
K Aceru: ano, urcite to boli este tak pred rokom nie velmi kvalitne notebooky, ale pocul som, ze Acer sa poucil a na kvalite zapracoval, no pri investicii ~20 000 Sk by som to na sebe neskusal Smile
Lord ANAKIN: ber nejake HP alebo mozes skusit aj Acer, nieco podobne ako si vybral ma aj moj kamos a zatial je spokojny, co by tu "teoriu poucenia" potvrdzovalo Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kibo
Guru
Guru

Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 9:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

dealujeme acer a v tych vyssich kategoriach je to uz o inom, dobre materialy, vcelku slusna vybava, pevne panty, ale tych mainstreamov by som sa este bal Confused
Návrat hore
i-cube
Professional
Professional

Založený: 09.01.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 10:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

vyberam NB pre otca, primarne urceny na net, pracu, sem-tam nejaku zabavu (ziadne narocne hry).. cena do tych 19k . z obchodov skor alza, nay, alebo pod (nie agem ani karman pls )
dakovala velmi pekne. zajtra idem vyberat a kupit

- co takyto? http://notebooky.alza.sk/notebook-fujitsu-siemens-amilo-pro-v3545-d87444.htm
Návrat hore
ST1
Light Professional
Light Professional

Založený: 31.01.2006

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 11:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

ST1 napísal:
Ahoj. Potrebujem pomoct z notasom do 15tis z agem.sk 15,4 palec na pracu pre mamu. staci 1gb ram teda asi ine ani uz nemaju a mam otazku ohladom znaciek co je tak najlepsie alebo mi to zoradte podla vsetkych znaciek, lebo niektory hustia ze asus nieje dobry potom ze acer je good a tak mam v tom chaus a naj sa mi zda byt ako toshiba a asus ale zoradte mi to plz aby som mal trocha prehladu vsetkym za pomoc dakujem
Plz helfnite alebo aspon povedzte nejake good znacky a tym sa buem riadit...dakujem
Návrat hore
Kibo
Guru
Guru

Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 11:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

Asus, Fujitsu Siemens, Toshiba, HP, ... par kusov sa najde aj pri MSI, Lenovo, ...
Návrat hore
marsman
Expert
Expert

Založený: 03.11.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 14:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

no prisla mi takato odpoveda poradte

ntel Celeron 550 (2.0 GHz), 1GB DDR2 pamat, 80GB HDD, DVD+/-RW, 15.4" WXGA displej, WiFi A/B/G, 1 x Express Card 54/34, 3x USB 2.0, 1x VGA (CRT), 1x RJ-45 (LAN), vstup pre mikrofón, výstup na slúchadla, 1x DC-In (vstup pre napájanie), 1x Kensington Lock konektor, CZ klavesnica /vsetky Fujitsu Siemens/
Notebook plne podporuje Windows XP a v cene je 2-rocna zaruka Collect&Return - v pripade, ze bude problem s notebookom, objedna sa oprava a pridu si pon az ku Vam domov, nemusite ho zanasat do servisneho strediska.
K notebooku aktualne od nas dostanete ako bonus aj 1GB USB MEMORYBIRD kluc Fujitsu Siemens a sluchatka s mikrofonom.
Cena notebooku s DPH: 13563,62 Sk s DPH

http://www.center.sk/83091521/kp464aa_hp530_c-m520.html
http://www.center.sk/66068839/gr772es_6720s_c-m530.html
Návrat hore
Lord ANAKIN
Star
Star

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 15:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

- tazko sa mi rezoznava v tych grafikach ktora je lepsia a ktora horsia nemate nejaky rebricek ... ved ich nieje az tolko vela ... lna hry je lepsie zobrat nieco od nvidie alebo od ati ? pozeram hlavne na cenu / vykon
Návrat hore
moosha
Amateur
Amateur

Založený: 02.05.2008

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 15:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Na hry asi nVidiu. Ale aj s ATi sa da, no vseobecne aspon co som ja pocul je nVidia uznavana ze "lepsiu" pre hry.
Návrat hore
Kesoman
Medium Star
Medium Star

Založený: 26.06.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 17:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

moosha napísal:
Na hry asi nVidiu. Ale aj s ATi sa da, no vseobecne aspon co som ja pocul je nVidia uznavana ze "lepsiu" pre hry.
ja som pocul ze moja sesternica vyhrala 10 mld. € . . . aspon podloz ked nieco zadres . . .
Lord ANAKIN napísal:
- tazko sa mi rezoznava v tych grafikach ktora je lepsia a ktora horsia nemate nejaky rebricek ... ved ich nieje az tolko vela ... lna hry je lepsie zobrat nieco od nvidie alebo od ati ? pozeram hlavne na cenu / vykon
Je to jedno, grafiku od ktorej firmy si vyberes tie mainstreami su rovnake lenze Nvidia ma navrch v marketingu kde ATI/AMD zaspala dobu preto o nej aj viac pocut. . . , ale imho napr takou HD2600/2400 od ATI tiez nic nepokazis
Návrat hore
marsman
Expert
Expert

Založený: 03.11.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 17:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

chalani fakt diky za odpoveda. (
Návrat hore
i-cube
Professional
Professional

Založený: 09.01.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 18:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

mozte sa mi prosim niekto pozriet este na toto ? http://www.hojko.com/post871670.html?highlight=#871670
zajtra idem uz do obchodu, potreboval by som uz nejaky vybrat. v alze uz asi nestiham Confused

//tak uz nic, diky, zobrali sme FS
Návrat hore
warezman
Professional
Professional

Založený: 27.02.2006

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 9:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Rozhodujem sa medzi týmito notebookmi:

http://notebooky.alza.sk/fujitsu-siemens-amilo-pi2530-c2d-t5250-15-4-wxga-bv-1gb-a2300-128mb-160gb-5-4k-dvd-rw-wf-cam-vis-hp-d80459.htm

a

http://notebooky.alza.sk/notebook-toshiba-satellite-a200-1s9-d83039.htm

Ta toshiba je krajsia,má lepšiu grafiku ale slabší procák.Fujitsu-Siemens má horšiu grafiku a lepší procák.

Čo by ste volili vy?
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Ďalšia
Strana 28 z 29

Prejdi na: