Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
Ja mam MSI tiez ale jedno stych drahsich a mensich a nemozem sa nan stazovat, som rad ze som ho kupil a verim ze to budem tvrdit aj nadalejFilipito napísal:aj ja som zastanca MSI neviem co kazdemu robi tato znacka je to perfektna znacka a aj dobre nb za dobre ceny robia takze ludia nepindajte nanich ze presne na teba alebo na teba pride zly kusok existujepredsa reklamacia a ked bude trikrat mate novy nb
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Uz si mal tu cest takto riesit reklamaciu, alebo si to iba pocul? Co je napisane v zakone je jedna vec, ale co si na teba vymysli RMA je vec druha. Neboj sa, ze nieco nevymyslia aby usetrili jeden novy ks pre teba, nie je hracka uhadat reklamaciu. Ak menis dosku, cert to ber, tam sa nehadaju a daju kus za kus alebo peniaze, ale NB je ina kategoriaFilipito napísal: existujepredsa reklamacia a ked bude trikrat mate novy nb
kibo: foter si kupil asi pred rokom a pol s orange nb s tym internetom no a trikrat sa pokazil. najskor ako sa pokazil sme boli v orange oni povedali ze to mame dat reklamovat do hociakeho autorizovaneho servisu pre tu a tu znacku (bolo to hp). tak sa to zopakovalo trikrat na svrty sme isli do toho servisu (K+K). oni vypisali neake papiere zaniesli sme to do pomaranca dali sme nb a ze oni nas budu informovat do 30 dni .... na asi 8 den nam zavolali ze v na dalsi den mame cakat kuriera. kurier prisiel este v ten den dal vsetko fotrovi na podpis a dostal uplne new nb. nebolo tam nic tazke len sme s nim chodili HE-MI
-
Jimmy
Light Star
No jasne, kazdy ma ine skusenosti....neostava mi nic ine, ako ho kupit a potom uvidim ci sa pridam na vasu stranu, alebo na ich stranuKibo napísal:skus si prebehnut posledne dve strany a dozvies sa na nich aj dobre aj zle, ja so Sharkom ti ich odporucime, dalsi ludia budu namietat... je to na tebe, ale poviem ti tolko, ze som na ten tvoj vybrany model chcel presedlat, ale uz pockam na GX630
Inak mozes mi hodit nieco o tom zmienenom GX630??? Je to len pripravovany model, alebo sa uz predava, lebo som ho nenasiel
//edit
to sinaj::vdaka za ochotu, ale myslel som nieco podrobnejsie, toto som nasiel
Tu máš niečo o tej novinke GX 630Jimmy napísal:No jasne, kazdy ma ine skusenosti....neostava mi nic ine, ako ho kupit a potom uvidim ci sa pridam na vasu stranu, alebo na ich stranu![]()
![]()
Inak mozes mi hodit nieco o tom zmienenom GX630??? Je to len pripravovany model, alebo sa uz predava, lebo som ho nenasiel
Kód: Vybrať všetko
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php?name=quick_news&what=read&id=832Notebook do-"okolo" 15 tisíc
Podmienky : Core 2 Duo, 15.4´,2GB RAM, dvd-vypalovacka
vyuzitie: ako pre studenta, + obcasna praca s multimediami, bolo by lepsie keby bola aspon dostatocna vydrz na bateriu, +/- OS, na ňom mi nezalezi, iked vieme ze NB s OS ho maju predsa v cene,ale za taku istu cenu bez OS by si mohol mat napr. silnejsi procak , znacku ponecham na vás, vy ste tu odborníci
Inak a s hrami, nooo, bolo by lepšie keby už to nemá len GMA-čko, ale dedikovana grafika žerie dosť bateriu.
Ikeď samozrejme počkám na nové platformy ( C2-montevina, AMD Puma )
chcem vedieť čo by ste mi poradili teraz
vyuzitie: ako pre studenta, + obcasna praca s multimediami, bolo by lepsie keby bola aspon dostatocna vydrz na bateriu, +/- OS, na ňom mi nezalezi, iked vieme ze NB s OS ho maju predsa v cene,ale za taku istu cenu bez OS by si mohol mat napr. silnejsi procak , znacku ponecham na vás, vy ste tu odborníci
Inak a s hrami, nooo, bolo by lepšie keby už to nemá len GMA-čko, ale dedikovana grafika žerie dosť bateriu.
chcem merdeces minimalne triedu C za cenu 20 rocneho trabanta - inak sa tvoje poziadavky nedaju nazvatLuxo napísal:Notebook do-"okolo" 15 tisíc
bud zniz poziadavky alebo prihod este tak 5(gma)-10000(dedikovana-aspon mid range grafika)
a len tak mimochodom, na nove centrino si este pockas - minimalne do polky augusta
Intel has delayed the next generation "Montevina" chipset until mind-July, with a formal launch in mid-August. "Montevina" is the next-generation Centrino chipset, whose capabilities include WiMAX and 802.11n.
http://www.hardwareobchod.cz/pocitace/n ... zg-2a2.php
je to acer, ale dá sa zohnať lacno
- má core duo
je to acer, ale dá sa zohnať lacno
- má core duo
-
Robbie42
Light Professional
No dobre chalani, pozrite sa na toto a nechcem pocut ze "to je acer" jasne?
http://www.pcexpert.sk/notebooky/acer-a ... -apq0x-325
http://www.pcexpert.sk/notebooky/acer-a ... -apq0x-325
chcel by osm si kupit ntb vsade citam ze acer nie asus nie tak co hovorite na HPcko konkretne na tento model: http://www.datart.sk/katalog/Notebook-HP-Dv6820.html
alebo by ste mi mohli odporucit nieco do tych 25 papierov. diky
Myslim ze len uvazovat nad tym ze by som kupil v datarte notebook je blbost ale ako chcespecooo napísal:chcel by osm si kupit ntb vsade citam ze acer nie asus nie tak co hovorite na HPcko konkretne na tento model: http://www.datart.sk/katalog/Notebook-HP-Dv6820.html
preto som sem napisal ne, aby ste mi poradili to som len nasiel link tak som ho sem dal... preto sa pytam ci viete nieco nelpsie do 25 000Bobr napísal:Myslim ze len uvazovat nad tym ze by som kupil v datarte notebook je blbost ale ako chces
// ak by sa dalo tak by ste mi mohli odporucit nejaky z XPckom lebo vistu moc nemusim alebo bez OS