Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

reactive: mal som moznost kupit jeden acer... kupil ho nakoniec kamos - do 2 mesiacov bol plne NEfunkcny...

jin: MSI tiez nieje prave vyhra... ak notas tak minimalne asus/toshiba a potom HP/IBM su tie lepsie pripady...
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

Maki napísal:reactive: mal som moznost kupit jeden acer... kupil ho nakoniec kamos - do 2 mesiacov bol plne NEfunkcny...

jin: MSI tiez nieje prave vyhra... ak notas tak minimalne asus/toshiba a potom HP/IBM su tie lepsie pripady...
Tak ked chce kvalitu, tak jednoznacne IBM/Lenovo, ale ked bude chciet tuto znacku s lepsou grafickou, tak si bude musiet priplatit.

Potom je tu este moznost si zohnat z druhej ruky IBM. Mame jeden doma, posledne verzie IBM pred Lenovo a ide na nom vsetko perfektne.
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

Maki napísal:reactive: mal som moznost kupit jeden acer... kupil ho nakoniec kamos - do 2 mesiacov bol plne NEfunkcny...
to sa moze stat hocikomu s hocijakou znackou...ked niekto predava niekolko milionov NB rocne po celom svete tak moze byt ze je par z nich nekvalitnych.
moj bratranec ma Acer notas uz vyse roka a stale je ako novy
totizto k NB sa treba vediet spravat..neni to ani hracka pre male deti ani handra na podlahu a uz vobec to neni opancierovany pristroj co vydrzi atomovy vybuch.
ked je niekto taky nevyspely ze dokaze znicit notebook za 2 mesiace tak potom by mu mali dat do ruky pocitadlo, to stoji totizto par korun.
Maki
Darca
Darca

ReACTiVe napísal:....
chlape ty si mimo... ti nemam co ine k tomu napisat... vies to je asi tym, ze acer preda milion ntb rocne - pokazi sa ich 10000, asus preda milion - pokazi sa 1000

ibm preda milion - pokazi sa 500... obrazne... proste ja som na acer doteraz pekneho slova nepocul a nepresvedci ma nikto... proste kvalita pouzitych materialov je naprd, vrzga to atd
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Maki napísal:chlape ty si mimo... ti nemam co ine k tomu napisat... vies to je asi tym, ze acer preda milion ntb rocne - pokazi sa ich 10000, asus preda milion - pokazi sa 1000

ibm preda milion - pokazi sa 500... obrazne... proste ja som na acer doteraz pekneho slova nepocul a nepresvedci ma nikto... proste kvalita pouzitych materialov je naprd, vrzga to atd
chlape TY si mimo
jedine co vidim je par rozmaznanych deciek co si vymyslaju blbosti o Acer.
Acer bol, je a aj bude jednou z najkvalitnejsich znaciek na trhu a deti ako ty ma o opaku nepresvedcia!!! Odmietam sa dalej k tejto teme vyjadrovat
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

ReACTiVe napísal:chlape TY si mimo
jedine co vidim je par rozmaznanych deciek co si vymyslaju blbosti o Acer.
Acer bol, je a aj bude jednou z najkvalitnejsich znaciek na trhu a deti ako ty ma o opaku nepresvedcia!!! Odmietam sa dalej k tejto teme vyjadrovat
Kazdy kto ma iny nazor je decko ty imbecil?
To ze sa k tomu odmietas dalej vyjadrovat je dokaz toho ze nemas ziadne argumenty, len svoju retardovanu a nicim nepodlozenu teoriu. Kazdy tu vsak pozna minimalne 5 ludi ktorym sa bud acer uplne doyebal alebo sa polamal, rozvrzgal a tak dalej. Tak sa utri a pakuj z tejto temy.
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Obhajuje si Acer len z tohto dovodu:
ReACTiVe 3.6.2008 - 11:57 napísal:moj oco Acer predava uz par rokov a naozaj nikdy nemal problem. bud je taky dobry predavac ze zakaznik nepocituje potrebu reklamovat tovar (co je dobra blbost, preco by som nereklamoval ked mi to nefu
ReACTiVe 3.6.2008 - 13:06 napísal:Planujem si kupit Acer AS6920G-6A4G25MN dakedy zaciatkom augusta, budem mat nanho super cenu, 25k SVK aj s doplnkami (mys, brasna ...)

Ked vezmem do uvahy ze:
1. V zivote som nemal NB
2. Maximaln ...
ReACTiVe treba tolerovat aj nazory inych, ale bohuzial statistika nepusti a duplom priame nazory vlastnikov acerov, ktore sa mi dostavaju.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

naco sa zas hadate o znacky nb on chcel hlavne poradit a myslim ze ani netreba ten nb ktory napisal je fakt dobry bral by som ho na tvojom mieste a asus nieje nejaka nekvalitna zncaka takze ber ho :)
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Ares napísal:Obhajuje si Acer len z tohto dovodu:

ReACTiVe treba tolerovat aj nazory inych, ale bohuzial statistika nepusti a duplom priame nazory vlastnikov acerov, ktore sa mi dostavaju.
ja tolerujem nazory inych...ale uz ma naozaj unavuje ze vsade su ludia, ktory proste stale kritizuju....totizto vsetko sa da povedat viacerymi sposobmi...a sposob ktorym ludia ako Gangy prezentuju svoj nazor ma fakt sere. Ano poculi sme ze vies rozbit notebook za 2 mesiace, dakujeme ze Acer nemusi mat zakaznikov ako ty a dovidenia. Hotovo...preco musi flamovat tych co maju iny nazor? preto si myslim, ze sa je to len daky nevybureny teenager co sa skryva za drsny nick a robi zo seba frajera v na fore
Ja si Acer kupim a ziadny kiddas ako on mi v tom nezabrania...
howgh

P.S.: Na Gangyho prispevok nebudem reagovat pretoze by to bol len bezucelny a nic neriesiaci flame, co vzhladom na respekt k zakladatelovi tejto temy fakt nemam za potrebne.
Gangy
Darca
Darca

ROFL co sa tu stale obhanas detinskostou ked nou v teje teme oplyvas hlavne ty? A ja som notebook za dva mesiace nerozbil, niesom kreten ani laik aby som si kupoval Acer. A rozhodne nie 12 rocny chlapec ktoremu taky nbook neznali rodicia kupili na vianoce, ide mu a tak musi vsade pisat aka je to skvela firma. To ze nazory 90% ludi ktory acer maju hovori nieco ine ho evidentne netrapi.

Fakt sa spamataj a neser sa do mna, nechces aby to pokracovalo tak ako by mohlo.
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Gangy napísal:ROFL co sa tu stale obhanas detinskostou ked nou v teje teme oplyvas hlavne ty? A ja som notebook za dva mesiace nerozbil, niesom kreten ani laik aby som si kupoval Acer. A rozhodne nie 12 rocny chlapec ktoremu taky nbook neznali rodicia kupili na vianoce, ide mu a tak musi vsade pisat aka je to skvela firma. To ze nazory 90% ludi ktory acer maju hovori nieco ine ho evidentne netrapi.

Fakt sa spamataj a neser sa do mna, nechces aby to pokracovalo tak ako by mohlo.
tak toto mi neda
Ano ty moj chudacik, mas pravdu, neplac prosim ta...si uplne najlepsi vo vsetkom co robis

LOL
sa zobud
akych 90% ????????????????????????
skor su 2% ludi ako ty co vedia hovno ale rozpravaju ako keby poznali uplne vsetko na svete....
ak sa ti nepaci: T_T CRY MORE!!! inak uz prestan spamovat
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Asus by si mohol skusit, len oni hi-endy velmi nerobia. Potom uz len VBI, za 27k som tam zlozil slusny notebook. O nieco lepsi ako Asus za 24k, ktory mam pred sebou. Mal 512 GPU, ja mam 256 a este trosicku lepsi CPU. No ja som dostal aj brasnu, mysku, wifinu,... Ale prekvapila ma ta sluzba, je dobre ked si konecne aj NB mozes nakonfigurovat.
Gangy
Darca
Darca

Notebooknamieru.sk

Do tridsat litrov si tam poskladas fakt skvely nb, teraz si akurat bral sused, uz ho ma doma a idem tam nahodit system. Urcite odporucam.

ReACTiVe chod is dat sprchu ty debil.
Maki
Darca
Darca

:roll: stop flame...

reactive: mas skreslene predstavy o tomto svete
gangy: ty vies svoje, nechaj to tak...
moosha: tak tak - vbi je super vec... nemusis sa prehrabavat v stovkach roznych modelov kym najdes to co chces - prave preto stade idem na konci augusta brat notas :)
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

dako sa to tu zvrhlo... :shock:

notas si planujem kupit zaciatkom augusta, sam som zvedavy ci bude uhorkova sezona alebo cena este klesne

kedze planujem ist na vysku do ostravy a urcite tam par krat cez leto pojdem rozmyslal som nad kupou v cesku, myslite ze sa to oplati alebo ceny su po prepocte rovnake...
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Myslim si, ze to je rovnako, ale popozeraj obchody, ci nie su akcie a porovnaj to s cenami u nas. Uz sa parkrat stalo, ze znami z Ciech kupili elektroniku pomaly za polovicu, pretoze sa rusil obchod.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

gangy> vdaka . ak by som chcel niekomu odporucat, tak ten vbi pozeram zeby sa dal celkom good nakonfigurovat..

a MSI neodporucam :( fuj..rovnako ako acer..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

VBI su velmi dobre hlavne vdaka obrovskym moznostiam pri konfiguracii.
A tak neviem co vsetci pindaju do MSI ... co som mal zatial skusenost od Jula minuleho roku co sme zacali predavat MSIcka sa vratili dva ... Na jeden bola reklamacia zamietnuta ... Zakaznik to pleskol o zem a praskla mu podsvecovacia trubica na LCD. A druhemu odislo lozisko vo ventilatore. Cize nove chladenie.
A predalo sa asi 30ks
Neviem ci len ja a Kibo sme zastancovia :D
bartonko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bartonko »

chlapci a rozmyslal niekto uz o fujitsu siemens? podla mna tiez dobree booky , ja mam amilo pro 3205 a nemozem , kriveho slova povedat, no zatial ho mam asi rok a baterka drzi pri najmensom zatazeni az 4 hod, tak to je podla celkom dobree, aj ked siice, na hry asi moc nenii :) , je to 12palcovy book , ale tak si mysliim ze fujitsu je tiez dobraa znacka,
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

shark> no preco asi .. mam MSIcko, uz bolo 2x reklamovane.. pravdepodobne bude aj 3x ..

takze mi nevesaj na hlavu ze " nevies preco ma niekto stale nieco proti msi" .. proste lebo som MSI kupil ..
Napísať odpoveď